Práce taxikáře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
práce taxikáře
Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat, zda máte doma taxikáře. Celkem by to pro mě byla zajímavá zkušenost jezdit jako řidič taxíku.
Tak by mě zajímaly, zkušenosti, názory, rady vlastně všechno kolem toho. Já už si zjištovala jak by to bylo s ŽL ale co a jak dál? Já jsem z okresu české budějovice.
Můžete holky některá poradit? Fakt budu ráda za všechno co napíšete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
práce taxikáře
Díky
zajímalo by mě jak je to platově. Kolik se dává cca na dispečink. Jak moc rizikový to je.kde seženu kvalitní taxametr. A jaký třeba auto je podle zkušeností vhodný. A jaké stáří. Vím že nvé je nejlepší ale to u mě nehrozí.
Já jsem rozhodnutá to zkusit, ale manžel je dosti proti. Že má známého a ten jezdí a má sebou slzák protože se bojí. Já tedy mám spíše takového tucha, že manželovi jde jen o to, že budu vozit cizí chlapy. Mám dosti vzteklého a žázlivého manžela.
nevím zda jsem popsala všechno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janaD1980 osobně bych do toho nešla. Jinak je třeba udělat místopisné zkoušky, taxametr Ti na 90 % prodá firma, pro kterou budeš jezdit. Já osobně, když vidím, co tu do taxíků leze, tak ani za zlaté prasátko. Vem si, že pojedeš v noci, povezeš 4 ožralé chlapy
např. Nebo velmi často takové lidi, co Ti na konci cesty řeknou, že nemají prachy a pod… práce je to značně riziková. Kámoš (chlap jako hora), už jednou přišel o auto a několikrát se ho snažili okrást…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak s tím já taky počítám. Já sice ženská jsem ale nemyslím, že by si na mě někdo něco zkusil. Když dám facku tak je to jak růžičková ve slunce seno.
s tím autem-o to můžeš přijít i o zaparkovaný na sídlišti pod okny.Co si budem povídat. Nebo i na červenej v noci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, švagr jezdí asi rok. Moc jsem se o to nezajímala, vím jen, že dělal nějaké zkoušky a že na něj pořád chodí kontroly kvůli taxametru. Nejezdí pod žádný dispečink, má to jako vedlejšku, takže když je někde nějaká zábava, ples, slavnosti a podobně, tak si tam jede stoupnout a čeká kdo naleze. Ale je fakt, že už jezdí s kvérem
- Citovat
- Upravit
Tak tomu rozumím. Je to už nějaký čas kdy zady jeden taxikář(no jak to napsat seriozně) skapal. A to procesí které ho jelo vyprovodit z krumlova do budějc-no na to nezapomenu.
když pro mě je to jediná práce i zajímavá kterou můžu dělat a která by mě bavila. Ráda jezdím a myslím, že nejezdím vůbec špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit