Malování na obličej

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13536
11.5.12 12:40

Malování na obličej

Je tu někdo, kdo se věnuje malování na obličej - ideálně vlastní i nějaké profi barvičky na malování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1509
11.5.12 13:34

Ono asi i záleží odkud jsi :-) Já se tomu teda nevěnuji ani trochu profesionálně, jen jsme s děckama něco málo zkusili. Tady je úplně první pokus. Vše bylo na přání dětí. http://www.quercus.estranky.cz/…/ze-schuzek/
 http://www.facebook.com/media/set/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.5.13 17:59

malování na obličej Brno

Holky ozivuji :)

nevíte o někom, kdo v Brně maluje na obličej za přijatelnou cenu? Potřebovali bysme někoho na dětský den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
21.6.13 08:41

Ja delam facepainting - ale Praha a okoli.

http://kidspartyveronika-cz.webnode.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
10.10.15 14:27

Dobry den nevite nekdo. Co si potrebuji vyridit abych mohpa malovat deti na akcich. Barvy mam. Prospekty takyjen pracuji jako spolupracujici osoba osvc. Nevi nekdo jake jsou podminky bnebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.10.15 16:41

malovani na obličej na oslave - Praha

Dobrý den, nemate nekdo prosim kontakt nebo nejlepe vlastni zkušenost s nekym kdo za rozumnou cenu prijede na detskou oslavu malovat deti na oblicej? Brala bych nejakou sikovnou holcinu, ktera si tim obcas privydela ;) a prijede po Praze pomalovat cca 8 holcicek ve veku 3-7 let
dekuji
 Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
30.10.15 17:00

@BaraV Píšu sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.7.17 10:26

Malování na obličej - rady

Holky, které malujete na obličej, můžete mi poradit? Asi před třemi roky jsem si udělal kurz malování na obličej. Celou dobu pořád maluju, ale jen soukromě a zadarmo - v rodině, děti známých na oslavách a akcích, zatím mi nevyšlo zkusit malování třeba na nějaké veřejné akci. Teď se mi naskytla příležitost na malování na větší veřejné venkovní akci. Chtěla jsem vás poprosit, jestli vy, co máte zkušenosti, mi můžete napsat vychytávky (co třeba kromě věcí na malování, vlhkých ubrousků + vody vzít?) Co se týče vybavení, počítám 2 židličky, stolek, zrcátko, slunečník. Dál si nevím moc rady kolik za motivy. Prostě, kdyby vás napadly i nějaké věci, co máte už vychytané. Nepočítám, že takových akcí se mi do budoucna zadaří nějak víc i z časových důvodů, ale jsem moc ráda, že využiju příležitost, dělat něco co mě baví a ještě za to mít pár peněz na barvy. Taky předpokládám, že musím jít vyřídit živnostenský list? Děkuji všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
13.7.17 11:55

@Sylvusína u nás to na dětských akcích stojí kolem 50 kč. Slečna, co maluje, tam mívá šanon s obrázky, takže si dítě bud´ vybere od ní, nebo maluje volně dle zadání. A moooo pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
13.7.17 12:48

Ve školce při akci jedna paní malovala na obličej. Také měla sebou nafocené nějaké možnosti pro děti. Některé děti nevědí, tak jim to může pomoci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20983
13.7.17 12:53

Moje nejstarší to dělávala na různých dětských akcích, bylo to někdy zajímavý ale často jen kočičky, supermani, spidermani a tak podobně.

A na vejšce se takhle zmalovala na Halloween - je hezká po mně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.7.17 21:44

@danyk @marin Holky, děkuju za tipy, teď budu trénovat malování a těšit se na tu malovací akci.
@KalamityJohn Je pravda, že většinou, co chce jedno dítě, chce pak deset dalších :) ale teď se mi poštěstilo na chatě u známých, že kupodivu jen dvě děti chtěly stejný motiv, ostatní různý a to mě fakt moc bavilo, že jsem mohla být kreativní. Jinak dcera se zmalovala úžasně - jo a po tobě je z levé nebo pravé strany? :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.8.17 11:25

@Sylvusína Zabývám se malováním na obličej už dost dlouho, rady dát mohu i něco doučit a případně tě vzít s sebou na nějakou akci. Záleží ale na tom, odkud jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20983
12.8.17 12:02

@Sylvusína

Podle toho jak je chytra asi vubec po mne neni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.6.18 17:23

Dobry den, obnovuji tema :) Prosim o doporuceni nekoho na malovani na oblicej, chceme pro dceru na narozeninovou oslavu.. Nekoho z Prahy, kdo je sikovny a neni drahy?? moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí