Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aakaficko Co znamená není drahý? Kolik dětí, jak dlouho, jaká hodinová představa? V Praze znám několik lidí, ale samozřejmě ceny se liší, ale od toho se odvíjí i kvalita.
@geileenka deti bude tak cca 10 myslim.. Cas asi tak na 3 hod.. diky
@aakaficko A termín? A cena cca? Abych nedoporučovala kolegyně, které budou nad limit.
@geileenka 29.6. od 16 hod.. Predstavu moc nemam.. placnu tak 500 kc-fakt nevim
![]()
@aakaficko píše:
@geileenka 29.6. od 16 hod.. Predstavu moc nemam.. placnu tak 500 kc-fakt nevim![]()
Jako že ti někdo za pětikilo přijede až domů tři hodiny malovat deset dětí?
@hanka.br. myslela sem 500 kc na hodinu.. nevim jak se to pohybuje ![]()
@aakaficko 500,– na hodinu je ok. Zítra ti pošlu do sz pár kontaktů na holky z Prahy.
Malovat deset dětí 3 hodiny bude jen špatná malířka. Je to tak maximálně na hodinu, ale to zas nikdo, kdo umí malovat nepojede za 500,–.
@ajkaj jako ze 3 hod jsou zbytecne moc dlouho?? Klidne mne staci 2 hod. Kdybych se vesla do 1000-1500 kc tak budu rada.. mela prijet malovat kamoska, ale nakonec nemuze a deti uz se tesi..
![]()
Pro mě malovat 10 dětí hodinu je špatná malířka pokud je to soukromá oslava měla by dětem udělat něco velkého a parádního co jim normálně rodiče nezaplatí a to za hodinu všechny děti nemá šanci stihnout . Viděla bych to tak na 1,5- 2h protože děti pak chtějí ještě pomalovat i ruce a nohy. Za 500/h.
Ahoj. Mám za sebou základní kurz malování na obličej. Bylo by možné dostat kontakt na někoho, komu bych mohla pomoci na akcích a získat tak zkušenosti? Zatím umím pouze 5 motivů a potřebuji se " rozmalovat". Děkuji moc za případné kontakty.
@Jihaf
Ahoj, ještě prosím napiš odkud jsi a zda máš auto, záleží taky na dojezdu ![]()
@Jihaf
Zajímá mě to, malířky přijímám. Pokud máš zájem jezdit akce, napiš mi do zpráv mail a odkud jsi.
Já případně maluji na obličej už nějakou dobu. Po Praze není problém a mimo Prahu také ne.
edit adminem - smazán kontakt - napište si sz