Malování ručičkama

27010
12.4.10 08:44

Malování ručičkama

Holky nemáte s tím některá zkušenost?Jaké barvy jsou potřeba?Ráda bych to se synem zkusila,protože na malování štětcem je ještě malý tak nás napadlo toto máte s tím nekterá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
12.4.10 08:50

Ahoj, používají se prstové barvy. Dají se koupit normálně v papírnictví. U nás jsou dost populární :palec: . Jen jsou většinou zapatlaný až po lokty, takže nejradši s prstovýma barvama malujeme, když je teplo a kluci jsou jen ve slipech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
12.4.10 08:55

jé moc díky takže prstové barvy to slyším prvně ale super…jsem připravená že bude od barev všude ale těšíms e na to že zas budem dělat něco jiného:)jinak jak jsou tyx prstové barvy asi cenově?aby po mě pak nechtěli nějakou pálku :lol: a semnou to tma neseklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.4.10 08:58

Ahoj. Prstové barvy jsou docela drahé … Já kupovala základních 5 barev myslím za dvě nebo tři stovky, a nám dost rychle vyschly:( Ale dceru to moc bavilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
12.4.10 09:01

juj tak to je teda pálka 8-o ale tka co synovi sjem žu slíbila že odpoledne pro ně zajdem moc s etěší tak těch pár stovek obětuju no :lol: aspon bude zábava:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.4.10 09:16

Radši jsem koukla na ceny, jestli nekecám … ale jo, je to tak:( Mrkni na netu … třeba tady http://www.heureka.cz/?h[fraze]=prstové%20barvy

Ten odkaz bůhvíproč nefunguje, ale mrkni někde na netu na ceny prstových barev, je to tak, dvě až tři stovky:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.4.10 09:33

Já myslím, že se dají sehnat i levnější. Na mimibazaru je mají cca od 60,– kč podle toho, kolik kelímků (teda různých barviček) chceš. V obchodě jsem po nich moc nekoukala, takže nevím, za kolik se seženou tam. Taky máme knížku, kde jsou nápady, co se dá s těma prstovýma barvama namalovat. Teď jí zrovna nemůžu najít, ale jestli budeš chtít, tak se po ní podívám a můžu ti poslat SZ s fotkama nebo popisem. Lukášek většinou nejdřív obtiskoval prstíky a pak se dopracoval k tomu, že měl pomazané celé dlaně a umělecky rozpatlával barvičky po celém papíře :-D . Ty výtvory z té knížky jsem většinou dělala já nebo starší syn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.10 09:44

Ahojky, taky malujeme prstovkama, teď už jsou v kurzu i pastelky a taky se nám móóóóc líbí taková ta dětská tiskátka, která se už nemusí namáčet do tiskací podložky, tiskají sama a jedno stojí cca 10 Kč. Naopak katastrofa byly vodovky :roll: Ten bordel všude - papír úplně čistý, ale na vodovkách se nedalo poznat, která barva je která… Asi na to ještě máme čas - holt, zkoušíme se zabavit metodou pokus - omyl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.4.10 09:53

Ještě mě napadlo, že nás hodně bavili takové ty vodové omalovánky. Štětec se namáčí jen do čisté vody a na obrázku se objevují různé barvy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.4.10 10:12

Týjo, Bodo, to je dobré, to slyším prvně, tak to se po něčem takovém poohlédnu, díky za tip :palec: Jo, my ještě malujeme barvičkama ve vaně - jsou to pastelky určené přímo do vany a je to super, lehce se to pak smaže houbičkou, která je přiložená v balení, nebo jakoukoili jinou… Skvělá zábava při koupeli, dá se malovat po vaně, po kachličkách i po těle a jednoduše se to smyje. Kupovala jsem je přes net - cena tuším 160Kč. Super věc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.4.10 10:13

ja jsem prstovky dala az ted trilete dceri, s malym malujeme temperama nebo vodovkama, uz si skoro ani nestrka stetec do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
12.4.10 11:29

Jsou drahé jak které ty prstovky. Já kupovala u nás v papíráku za asi 80korun Chceme obtisknout ručičky a nožky mimina.
Jsou to tyhle http://www.na-dlani.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
12.4.10 13:15
bodo74 píše:
Ještě mě napadlo, že nás hodně bavili takové ty vodové omalovánky. Štětec se namáčí jen do čisté vody a na obrázku se objevují různé barvy. :mavam:

Jo, tak tohle bylo skvely, pamatuju si to jeste za komancu to babicka nekde sehnala, bylo to hodne popularni a ja to milovala. Matlalo se jen vodou a ty obrazky se zbarvily :wink:
Na to jsem uuplne zapomnela a byl by to pro zacatek dobry napad, prstovky mame zatim porad vsude 8-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
12.4.10 17:32

Holky tka 6 barev za 160kč no teda to byl nápad pomalované 4 A1 čtvrtky malej od barev celej já taky ale užil si to a moc:)ale je ještěmalej no barvyčky vyplácal celé sice to byly jen malé baleníčka ale i tak no:)
Zed je čistá:)
O těch omalovánkách jsem nesylšela kde se dají sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
12.4.10 17:42

No, tak to jste měli zábavu. :lol: Aspoň že zeď zůstala čistá. :mrgreen: Ty omalovánky jsou třeba tady
http://www.kreativni-hracky.cz/katalog.php?…
My je kupovali taky v knihkupectví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect