Malvína nebo Beáta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
28.10.20 19:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.20 20:12

Rozhodně **Malvína**

@crazymisha píše:
Otazka zni jasne - Malvína nebo Beáta? Obe se mi moc libi, Malvina uz trochu dyl, na Beatu jsem narazila nedavno a taky me ocarovala… :oops:

Líbí se mě Malvína, jedna je ta z Bretagne z románu Jeroma Klapky Jeroma. Prý to znamená hladké čelo či jemných brv v galštině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.10.20 21:55

Líbí se mi moc Beatrice, ale v našich končinách, kde to jméno není tak rozšířené, bude praktičtější pro život variace Beatris, ať nemusí furt vysvětlovat jak se to čte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
28.10.20 22:57

Za mě Malvína, velmi pěkné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
28.10.20 23:02

Po dlouhé době tady se mi líbí obě jména, mezi kterými se někdo rozhoduje. Paráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
28.10.20 23:08

Mě se nelíbí ani jedno. Kamarádka má Beátku. A lepší asi než Malvína :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148384
29.10.20 00:51
@Morrígan Ní_Boii píše:
Líbí se mě Malvína, jedna je ta z Bretagne z románu Jeroma Klapky Jeroma. Prý to znamená hladké čelo či jemných brv v galštině.

Jsem se šla schválně podívat, odkud to jméno pochází a prý od Keltů nebo Germánů. Což mě docela překvapilo, protože oni mívají ta jména taková tvrdá a tohle mi zní skoro slovansky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
29.10.20 04:02

Beáta ❤️️

Od začátku si přeju Beatku a zatím mám dva kluky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.10.20 04:18
@crazymisha píše:
Otazka zni jasne - Malvína nebo Beáta? Obe se mi moc libi, Malvina uz trochu dyl, na Beatu jsem narazila nedavno a taky me ocarovala… :oops:

Za me Malvina. Beata mi moc nezni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
29.10.20 07:34
@emouen píše:
Líbí se mi moc Beatrice, ale v našich končinách, kde to jméno není tak rozšířené, bude praktičtější pro život variace Beatris, ať nemusí furt vysvětlovat jak se to čte.

Když lidi v naši zemi neumí vyslovovat cizi jména ať se vrátí do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
29.10.20 07:40
@crazymisha píše:

No i když už, tak za mě Beáta. Malvína je strašné jméno, vůbec se mi nelíbí. Připomíná mi to Solvina - ten čistič na ruce :lol:
Beáta je zase takové cikánské, ale když bych si teda měla mezi těmi dvěmi vybrat, tak snad raději tu Beátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
29.10.20 23:15

Líbí se mi obě dvě. Tak nějak na stejno. Krom zmiňované Beatrice a Beatris, znám osobně i dívčinu jménem Bea a i původního tvaru jména, Beatrix. Variant je tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
30.10.20 19:29

Mě se Malvínka taky moc líbí, sice s ní nejsem natolik ztotožněna abych tak pojmenovala svoji dceru :nevim: :) Ale jméno je to určitě hezké a neobvyklé :palec: Má ji třeba bývalá rosnička Káťa Němcová Podrazká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 11:03

Beata je ted docela dávané (i kdyz to neznamená, že proto ho dávat nemáte i Vy, ale mě by toto odrazovalo..) A jinak se mi stejne moc Beata nelibi. :)
Dala bych radsi Malvinku. Známá ji má a kazdej z toho byl na větvi a teď uz si okoli podle me zvyklo.. a určitě jich nebude ve třídě mraky:) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1210
1.11.20 21:45

Dala bych Beatu. :palec: Prijde mi vznesenejsi a je v ceskem kalendari. A taky pry nosi stesti z numerologickeho hlediska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze