Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky bych dala Beatu, ačkoliv se to jméno hodně teď vrací a Beatek bude určitě dost. ![]()
Malvína je hezké, volat se může Malo, Malá, Mali… ale Malva - to je hrozný ![]()
@crazymisha píše:
Otazka zni jasne - Malvína nebo Beáta? Obe se mi moc libi, Malvina uz trochu dyl, na Beatu jsem narazila nedavno a taky me ocarovala…
Mě se líbí víc Beáta. Dá se na ni vymyslet více oslovení. Bety, Beo, Beátko. Malvína je zajímavé jméno, vždy přemýšlím, jak na ni budou kamarádi, rodina volat ![]()
Za mě rozhodně Beáta
Jménu Malvína se mohou ostatní děti potom vysmívat, ale Beátka, Bea je z mého pohledu normální.
Jsem pro Beatu. Říkala bych jí Bea.
Malvína mi přijde jak jméno pro kočičku.
Já bych dala asi Malvínku, už jen proto, že mě napadá více variant toho jména jak jí říkat, jde to mile, i přísně, když je potřeba
Celkově mi to přijde strašně pěkné jméno.
@sara-k píše:
Za mě rozhodně BeátaJménu Malvína se mohou ostatní děti potom vysmívat, ale Beátka, Bea je z mého pohledu normální.
I Beatě se můžou posmívat. Tohle bych moc neřešila. ![]()
@SonaHanus píše:
Mě se líbí víc Beáta. Dá se na ni vymyslet více oslovení. Bety, Beo, Beátko. Malvína je zajímavé jméno, vždy přemýšlím, jak na ni budou kamarádi, rodina volat
Už to bylo jednou řečeno - Mal, Mala, Malvinka, Malka.
@Morrígan Ní_Boii Raději Beáta, než Blažena. Ale je to také hezké jméno, jen to mám spojené s Blaženou ze Slunce, seno ![]()
@SonaHanus píše:
@Morrígan Ní_Boii Raději Beáta, než Blažena. Ale je to také hezké jméno, jen to mám spojené s Blaženou ze Slunce, seno
Ale byla to celkem kočka. ![]()