Malý beránek

1735
2.7.12 15:48

Malý beránek

Ahoj holkymáme malé miminko, je to chlapeček ve znamení berana. Kdo máte malé beránky jací jsou, je pravda, že jsou velmi svéhlaví a těžko se s nimi vychází?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
2.7.12 16:11

A proč anonymně? :nevim:

Mam doma beránky dva a vychází se s nimi bezproblémově. Žádnou paličatost u nich nevidim. Pravda, ani to nepozoruju, moc na to nevěřim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.7.12 16:30

Já mám malou beranici :lol: Zatím jsem žádnou velkou paličatost nevypozorovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
2.7.12 16:32

Mám beránka, teprve mu bude patnáct měsíců a už je tvrdohlavej jak poleno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.7.12 16:38

Já jsem taky beránek, ale velkej :mrgreen:. A jsem hodná a když chci, tak vyjdu s každým :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
2.7.12 16:43

Ale, jenom když chceš, a o tom ten beránek je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
2.7.12 16:45
@Gina108 píše:
Já mám malou beranici :lol: Zatím jsem žádnou velkou paličatost nevypozorovala :nevim:

Dočkáš se, dočkáš :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
2.7.12 16:51

Já jsem velkej beran, nejsem zdaleka tvrdohlavá, radši ustoupím. :-D poberta se mnou sice byla těžká, ale dalo se to přestát. :-) ted mám doma malou rybičku a ta je citlivá a zárove tvrdohlavá. už ve svých 16ti měsících sebou mrskne o podlahu a kope kolem sebe když není po jejím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
2.7.12 17:03

Take mam beranici, tvrde si jde za svym, beda jak neni po jejim, nerika zatim mama tata, ale „ne“ umi dokonale a na vsechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
2.7.12 17:07

My máme malého beránka na zahradě a je taky paličatej…a tvrdohlavej:)(ale pekne bečí-ze vsech nejlíp)
(jinak máme lva)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
2.7.12 18:51

Sice nemáme beránka ale kozoroha, a já jsem býk a přítel beran…zatím to klape

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.7.12 19:05
@sibi píše:
Sice nemáme beránka ale kozoroha, a já jsem býk a přítel beran…zatím to klape

Tak kozorozi jsou údajně ještě paličatější než berani. A řekla bych, že jo, neb jsem kozoroh :mrgreen: Teda netrvají na podružnostech, v těch se klidně podřídí, ale pokud něco považují za důležité, tak s nimi nehne ani pár beranů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
3.7.12 01:02

@sibi Heh, pobavilo mě, že stejně to máme u nás. Já býk, manžel beran a syn kozoroh :-)
Jinak já jsem paličatá hodně, chlap bych ani neřekla, i když některý rysy berana asi má :) A malej kozorůžek je asi jako každé dítě, někdy má svou hlavu, ale extrém zatím žádný. Uvidíme, jinak myslím, že jsme docela dobrá trojka :lol: Malá v září bude nejspíš panna, tak jsem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová