Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holkymáme malé miminko, je to chlapeček ve znamení berana. Kdo máte malé beránky jací jsou, je pravda, že jsou velmi svéhlaví a těžko se s nimi vychází?
A proč anonymně? ![]()
Mam doma beránky dva a vychází se s nimi bezproblémově. Žádnou paličatost u nich nevidim. Pravda, ani to nepozoruju, moc na to nevěřim.
Já mám malou beranici
Zatím jsem žádnou velkou paličatost nevypozorovala ![]()
Mám beránka, teprve mu bude patnáct měsíců a už je tvrdohlavej jak poleno ![]()
Já jsem taky beránek, ale velkej
. A jsem hodná a když chci, tak vyjdu s každým
![]()
@Gina108 píše:
Já mám malou beraniciZatím jsem žádnou velkou paličatost nevypozorovala
Dočkáš se, dočkáš
![]()
Já jsem velkej beran, nejsem zdaleka tvrdohlavá, radši ustoupím.
poberta se mnou sice byla těžká, ale dalo se to přestát.
ted mám doma malou rybičku a ta je citlivá a zárove tvrdohlavá. už ve svých 16ti měsících sebou mrskne o podlahu a kope kolem sebe když není po jejím. ![]()
Take mam beranici, tvrde si jde za svym, beda jak neni po jejim, nerika zatim mama tata, ale „ne“ umi dokonale a na vsechno ![]()
My máme malého beránka na zahradě a je taky paličatej…a tvrdohlavej:)(ale pekne bečí-ze vsech nejlíp)
(jinak máme lva)
Sice nemáme beránka ale kozoroha, a já jsem býk a přítel beran…zatím to klape
@sibi píše:
Sice nemáme beránka ale kozoroha, a já jsem býk a přítel beran…zatím to klape
Tak kozorozi jsou údajně ještě paličatější než berani. A řekla bych, že jo, neb jsem kozoroh
Teda netrvají na podružnostech, v těch se klidně podřídí, ale pokud něco považují za důležité, tak s nimi nehne ani pár beranů ![]()
@sibi Heh, pobavilo mě, že stejně to máme u nás. Já býk, manžel beran a syn kozoroh ![]()
Jinak já jsem paličatá hodně, chlap bych ani neřekla, i když některý rysy berana asi má
A malej kozorůžek je asi jako každé dítě, někdy má svou hlavu, ale extrém zatím žádný. Uvidíme, jinak myslím, že jsme docela dobrá trojka
Malá v září bude nejspíš panna, tak jsem zvědavá ![]()