Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, koupila jsem si nokii 5230 a pokaždé když mi někdo volá tak se mi neukáže jméno volajícího jen číslo a přitom v kontaktech ty lidi mám uložené. Nevíte co s tím? Díky moc
![]()
Jukni jestli je tam nemas jakoby dvakrat…muzes mit casla nakopceny jak v telefonu tak na simce, myslim. si ze to bude ten problem…
A ulozila sis jmena do telefonu? nebo na simku? treba to ma neco docineni ![]()
No právě že tam některý jména se mi objevili i třeba pětkrát a přitom jsem na simce měla vše uložené jednou a kopírovala do telefonu taky jednou. A v nastavení mám že používám jen pamět tel a ne SIM. Hlavně celý ty kontakty mám nějaký divný.
No tak já sice nemám tu tvojí nokii, ale mám čerstvě jinou a stejný problém, tak jsem vyndala a nandala znova simku a už je to vpohodě, tak to zkus taky…mmch včera jsem byla vzteklá a už jsem chtěla zakládat stejné téma ![]()
Já nemám nokiia ale samsung a dělá mi tou kontaktů které sou uložené v telefonu ale v aplikaci outlook
No bohuzel kazdej telefon se chova jinak a tohle je dost castej problem…bud bych to z jedne pameti vymazala a nebo budes muset rucne upravit no ![]()
Přítelovo číslo jsem vymazala a uložila znovu. Ale prostě mi to jméno neukáže. No nic zkusím se na to ještě kouknout. Děkuji Vám všem že jste mi odepsali. Pak jsem napíšu jak mi to šlo či nešlo. ![]()
Podle me v nastaveni mas nastaveno, ze pouzivas treba jen pamet telefonu a NE sim. Musis si nastavit, abys pouzivala oboje. To se stavalo moji mamce ![]()
No mám tam nastavené jen jedno. Tak já se jdu na to kouknout.
Tak anio tím to nefunguje. Jdu si to vše celé ručně přepsat. ![]()
Tak nakonec jsem celý seznam vymazala a uložila si ty čísla znovu a už to jde.