Malý flíček pod nehtem

Anonymní
27.1.20 10:30

Malý flicek pod nehtem

Ahojky, prosím nemáte s tím někdo zkusenost? Od srpna mám malý flicek po nehtem, bolí, když o cokoliv zavádí a bouchnu se do toho, začalo to, když jsem chodila na gelove nehty, nechce co odrust, proste nic, jen to změnilo barvu, první fotka 5 mesicu zpátky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
27.1.20 10:36

Okamžitě na kožní, může to být melanom. Držím palce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.20 10:37

@Janli myslíte? Když to bolí?

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.1.20 10:40

Nemá smysl tady mudrovat co to je nebo není. Ani jedna z nás není lékař, ale pokud je jedna z několika možností rakovina, pak není na co čekat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.20 10:41

@Janli já chtěla spis uklidnit, ne vystrasit, na kožní jedu tenhle týden

• Citovat
  • Upravit
117
27.1.20 10:44

A zmizí to, když to zmáčkneš? Může to být cévní, ale nijak zásadně by to bolet nemělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 10:47

@Betty29 nezmizí, bolí to no… ale podle mě nelanom by nebolel, mám to od doby věkových nehtů

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.20 10:48
@Anonymní píše:
@Betty29 nezmizí, bolí to no… ale podle mě nelanom by nebolel, mám to od doby věkových nehtů [/ci
Gelovych pardon
  • Citovat
  • Upravit
117
27.1.20 10:50

To nejspíš ne, viděla jsem něco podobného, ale to při zmáčnutí zmizelo, tím jak se to odkrvilo a bylo to cévní.. a nebolelo to.
Tak pak jedině to kožní aby to doktor prosvítil lupou a hned budeš moudřejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.20 10:51
@Anonymní píše:
@Betty29 nezmizí, bolí to no… ale podle mě nelanom by nebolel, mám to od doby věkových nehtů

Proč myslíš, že melanom nebolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 10:51

@Betty29 úplně se tam bojím jít, jsem z toho akorát vynervovana, je mi 25 a nevím co bych dělala, kdybych měla rakovinu :,(

• Citovat
  • Upravit
53518
27.1.20 10:55
@Anonymní píše:
@Betty29 úplně se tam bojím jít, jsem z toho akorát vynervovana, je mi 25 a nevím co bych dělala, kdybych měla rakovinu :,(

Nejspíš to nic takového nebude. Ale pořád je lepší vědět, než ze strachu nejít na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.20 10:55

Určitě kožní, znepokojovalo by mě, že to neodrůstá, nemizí při tlaku a mění barvu. Může to být samozřejmě nějaké trauma nehtu, potažmo lůžka(což je pořád ta pravděpodobnější možnost), ale i zmíněný melanom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.20 10:58
@Anonymní píše:
@Betty29 úplně se tam bojím jít, jsem z toho akorát vynervovana, je mi 25 a nevím co bych dělala, kdybych měla rakovinu :,(

Pravděpodobnost čehokoliv jiného, než rakoviny je vysoká. Věřím, že to dopadne dobře, držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaraslunicko
27.1.20 19:32

@Betty29 tak když to zmacknu, trochu to zesvetla jakoby

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat