Malý nárust HCG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
12.11.11 06:50

ahojky, profil si zamknes tak ze v nastaveni dáš nastavení uživatele(jinak nastavení máš v pravem horním rohu) a v tom nastaveni das zobrazovat pofil pouze přatelum.
díky za pochvalu metříku, :-D
taky jsem si prožila svoje ikdyž teda v jinem slova smyslu, prvni jsemmela taky zamlkle tehu a musela jsem na revizi, druhet tehu nastesti na sebe nedalo dlouho cekat ale mela jsem ho cle obav ze zacatku porad jestlli mimi potluce :srdce: a pak me zase strasili , že má zvetsene mozkove komurky,kdyz se začly zmenšvat , tak se našlo zvětšení ledvinových pánviček, tak jsem si myslela že má down syndrom a až jsem se uklidnila a ve 32 tt tesila na mimiska tak jsem v 32+2 musela na ukního císaře pro Hellp syndrom ,alr kubíček je zdravy a uz skoro beháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.11.11 06:51

takže všude je neco. ale moc ti přeju at se ti to brzy podaří, jinak požadala jsem te pres zpravy o pratelství tak by jsi to tam nekde mela mít|:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
12.11.11 13:31

Tak přátelství jsem snad potvrdila:-)
A ještě - když chci napsat někomu, aby tam před jménem bylo očko a zobrazilo se to jeho jméno, to se dělá jak?Bože, jsem jak tatar blbá:-)))
Malošek je šikovný,že už běhá:-) To si užijete u stromečku, lepší by bylo, kdyby se jen válel:-) A strašili Vás zbytečně, to tak miluju.Ale hlavně že je zdravý :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.4.13 16:50

@Renatt Ahojky, mohla bych se nadrzo zeptat jak dopadlo tohle tvoje těhu? Mám podobné hodnoty a už mě z to hrabe :( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
2.4.13 17:06
@Kůstka píše:
@Renatt Ahojky, mohla bych se nadrzo zeptat jak dopadlo tohle tvoje těhu? Mám podobné hodnoty a už mě z to hrabe :( Děkuji

Bohužel dopadlo špatně:-( Ale o rok později jsem otěhotněla znovu a před 14 dny se mi narodila holčička ;)
Držím pěsti, aby to u tebe dopadlo líp dřív :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.4.13 18:54

@Renatt Obrovská gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.4.13 18:58

@Renatt Ještě se zpetám, jako že se těhotenství nijak nevyvinulo anebo jsi měla nějaké mimiděložní? nebo biochemické?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.4.13 15:27
@Kůstka píše:
@Renatt Ještě se zpetám, jako že se těhotenství nijak nevyvinulo anebo jsi měla nějaké mimiděložní? nebo biochemické?

Tato diskuze byla kvůli tomu, že HCG rostlo pomalu, nakonec už jsem byla objednaná na revizi a v den revize uviděli na utz srdíčko.
Ale pořád jsem špinila.
Tak jsem doma ležela a za tři dny začala silně krvácet, jela na pohotovost, srdíčko nebylo, sliznice nižší, já potrácela :(

Mimoděložní jsem měla dvakrát předtím:-(
Ale tam nebylo nic vidět v děloze, u tohoto ano, jen se to rozjíždělo pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.4.13 19:22

@Renatt To mě mrzí, ale tak teď už máš jiné těšeníčko :) Tak přeju vám oběma hlavně zdravíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
3.4.13 19:40
@Kůstka píše:
@Renatt To mě mrzí, ale tak teď už máš jiné těšeníčko :) Tak přeju vám oběma hlavně zdravíčko :)

Děkuji a přeji, aby bylo vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital