21 DC - špinění :-(

1090
7.8.11 16:58

21 DC-špinění...:-(((

Ahoj holky,vím,že toho tady teď moc nevyřeším,spíš jsem se chtěla zeptat,jestli s tím máte někdo zkušenosti…Jsem 21 DC a 7DPO,mívám to celkem pravidelné.Minulý měsíc jsem měla spoždění 3 dny,takže na můj graf nekoukejte…Ale dnes je to přesně 21 DC a já se utřela papírem a na něm jak kdyby krev tak jsem si dala vložku a trošičku špiním.Po nahmatání čípku nevím co si mám myslet.Je ve střední poloze dost pootevřený-jak kdyby u ovulky-jen trochu míň.Nic mě nebolí a nikde jsem se nepraštila nebo neměla kupodivu včera ani sex.Normálně mívám cykly celkem pravidelné 28-max 31.dní,ale abych začala mentruovat 21 DC???byla jsem min.pátek u dr.ten říkal,že je vše jak má být,našel jeden folikul 17 mm na levé straně a v neděli byla ovulka,v pátek a pondělí sex..Mám mít obavy?Nebo třeba může jít o zahnízďování?-snažíme se s manželem už dva a půl roku,takže by radost byla…Jsem z toho uplně paf… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Peťka710
7.8.11 17:46

Ahojky, já bych řekla, že může jít o zahnizďování  :palec:

• Citovat
  • Upravit
Peťka710
7.8.11 17:47

Máš graf? Měříš si teplotu? Ale pokud jsi 7 dpo, tak to opravdu vypadá na zahnizďování…

• Citovat
  • Upravit
4065
7.8.11 17:55

Já jsem to tak v těhu měla, 15 DC ovulka a 21 nebo 22 DC slabé krvácení, bylo to teda po sexu a bylo to těhu..Ale teď to mívám často i normálně, že přesně ten 21 DC začnu špinit a pak tak nárazově špiním až to příchodu MS. Ale držím ti palce, ať je to u tebe to zahnizďování, jestli se ti to jinak nestává, tak je velká šance :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.8.11 18:17
MarinkaCu píše:
Já jsem to tak v těhu měla, 15 DC ovulka a 21 nebo 22 DC slabé krvácení, bylo to teda po sexu a bylo to těhu..Ale teď to mívám často i normálně, že přesně ten 21 DC začnu špinit a pak tak nárazově špiním až to příchodu MS. Ale držím ti palce, ať je to u tebe to zahnizďování, jestli se ti to jinak nestává, tak je velká šance :wink:

No právě že se mi to nikdy nestalo-teda jednou a pak jsem měla 10 dni spoždění,k dr.jsem tenkrát nešla protože těhu test byl negativní,ale pak jsem krvácela týden v kuse,takže si myslím,že jsem třeba těhu byla pár dní a pak se mimčo neudrželo,ale to nevím…Ale nikdy dřív se mi to jinak nestalo…ted zase prozměnu NIC,kalhotky a vložka jako alabastr… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.8.11 18:19
Peťka710 píše:
Máš graf? Měříš si teplotu? Ale pokud jsi 7 dpo, tak to opravdu vypadá na zahnizďování…

Teplotu si neměřím,na to nejsem dost zodpovědná :oops: ale většínou vše poznám podle čípku,ale tohle je pro mě teda velká neznámá ve 21 DC…Kéžby to to zahnízdování bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
21.12.11 12:29

21 DC a špinění

Ahoj holky,
mám podobný problém a nechci kvůli tomu hned lítat k doktorovi jsem 21 DC ovulka proběhla 14DC jsem po pregnylu kterej byl píchnutej 12 DC a bazálku si taky měřim a mám jí zvýšenou, včera po sexu jsem šla na WC a na papíru růžovo-slabo červený hleník..a pak takový slabě světlehnědý výtok na vlojdě, ale pak uplně minimum a dneska už skoro nic. Kéžby už to byl prceček tak se na něj těšíme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
21.12.11 14:08

ja som to tak raz mala a bolo to v case uhniezdovania a tehulka som nakoniec bola..drzim palce, nech sa dockate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
21.12.11 14:44

tyjo s tim čípkem…to jste frajerky…já se přiznám, že asi ani nedokážu nahmatat, kde je…natož nějakou polohu

• Citovat
  • Upravit
663
16.10.15 14:24

@chatline Jak to dopadlo? mám uplně to same… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat