Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,vím,že toho tady teď moc nevyřeším,spíš jsem se chtěla zeptat,jestli s tím máte někdo zkušenosti…Jsem 21 DC a 7DPO,mívám to celkem pravidelné.Minulý měsíc jsem měla spoždění 3 dny,takže na můj graf nekoukejte…Ale dnes je to přesně 21 DC a já se utřela papírem a na něm jak kdyby krev tak jsem si dala vložku a trošičku špiním.Po nahmatání čípku nevím co si mám myslet.Je ve střední poloze dost pootevřený-jak kdyby u ovulky-jen trochu míň.Nic mě nebolí a nikde jsem se nepraštila nebo neměla kupodivu včera ani sex.Normálně mívám cykly celkem pravidelné 28-max 31.dní,ale abych začala mentruovat 21 DC???byla jsem min.pátek u dr.ten říkal,že je vše jak má být,našel jeden folikul 17 mm na levé straně a v neděli byla ovulka,v pátek a pondělí sex..Mám mít obavy?Nebo třeba může jít o zahnízďování?-snažíme se s manželem už dva a půl roku,takže by radost byla…Jsem z toho uplně paf…
![]()
Máš graf? Měříš si teplotu? Ale pokud jsi 7 dpo, tak to opravdu vypadá na zahnizďování…
Já jsem to tak v těhu měla, 15 DC ovulka a 21 nebo 22 DC slabé krvácení, bylo to teda po sexu a bylo to těhu..Ale teď to mívám často i normálně, že přesně ten 21 DC začnu špinit a pak tak nárazově špiním až to příchodu MS. Ale držím ti palce, ať je to u tebe to zahnizďování, jestli se ti to jinak nestává, tak je velká šance ![]()
MarinkaCu píše:
Já jsem to tak v těhu měla, 15 DC ovulka a 21 nebo 22 DC slabé krvácení, bylo to teda po sexu a bylo to těhu..Ale teď to mívám často i normálně, že přesně ten 21 DC začnu špinit a pak tak nárazově špiním až to příchodu MS. Ale držím ti palce, ať je to u tebe to zahnizďování, jestli se ti to jinak nestává, tak je velká šance
No právě že se mi to nikdy nestalo-teda jednou a pak jsem měla 10 dni spoždění,k dr.jsem tenkrát nešla protože těhu test byl negativní,ale pak jsem krvácela týden v kuse,takže si myslím,že jsem třeba těhu byla pár dní a pak se mimčo neudrželo,ale to nevím…Ale nikdy dřív se mi to jinak nestalo…ted zase prozměnu NIC,kalhotky a vložka jako alabastr…
![]()
Peťka710 píše:
Máš graf? Měříš si teplotu? Ale pokud jsi 7 dpo, tak to opravdu vypadá na zahnizďování…
Teplotu si neměřím,na to nejsem dost zodpovědná
ale většínou vše poznám podle čípku,ale tohle je pro mě teda velká neznámá ve 21 DC…Kéžby to to zahnízdování bylo…
Ahoj holky,
mám podobný problém a nechci kvůli tomu hned lítat k doktorovi jsem 21 DC ovulka proběhla 14DC jsem po pregnylu kterej byl píchnutej 12 DC a bazálku si taky měřim a mám jí zvýšenou, včera po sexu jsem šla na WC a na papíru růžovo-slabo červený hleník..a pak takový slabě světlehnědý výtok na vlojdě, ale pak uplně minimum a dneska už skoro nic. Kéžby už to byl prceček tak se na něj těšíme ![]()
ja som to tak raz mala a bolo to v case uhniezdovania a tehulka som nakoniec bola..drzim palce, nech sa dockate
tyjo s tim čípkem…to jste frajerky…já se přiznám, že asi ani nedokážu nahmatat, kde je…natož nějakou polohu