31. den cyklu

93
6.8.11 12:32

31. den cyklu

Ahojky holky, dnes mám 31.den cyklu (nornálně mám 28. +/- jeden den) a stále nic. Jen mě pobolívají prsa, ale jinak žádné příznaky, že by se blížila MS nejsou. Normálně mívám týden před MS bolesti břicha, prsou a sem tam nějaké špinění, ale teď vůbec nic. Před dvěma dny jsem si dělala TT, ale negativní, teď se bojím testovat, že zase bude negativní :-(. Možná to je jen těmi teplotními výkyvy co nám počasí přináši, ale přece jenom nějaká malá dušička ve mě je :andel: Chtěla jsem se zeptat, jaký je hlen v počátcích těhotensví? Já mám čistě bílý, hustší. Tak nevím, jsem z toho zmatená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
6.8.11 12:56

Víš, co, on hlen v počátku těhotenství, nepobolívání břicha, pobolívání břicha, nalitá prsa, nenalitá prsa, to jsou všechno příznaky, které stejně nic neřeknou. Já oři našem dlouholetém snažení měla těhotenské příznaky, ale naprosto zcela klasické, každou druhou mnestruaci. Podle toho se skutečně nedá nic poznat. Dokud nedorazí menstruace, naděje je, znám pár holek, co měly v den očekávané menstruace negativní tets a těhotné už byly. Musíš zkusit testm to jediné je vypovídající. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.11 14:09

Ahojky, nevím jestli ti pomůžu - ale jsem dneska 10 DPO - 24DC, testík mám taky zatím negativní, chodím často na WC - i když tam skoro nic není, jsem hrozně unavená - usínám po obědě a v devět večer už zase, při ohnutí, rychlém vstávání se mi černá před očima a občas taky navaluje při jídle, jsem extrémně citlivá na pachy… podle BT se mi teplota drží nad 37C, hlen mám krémový a čípek je úplně nahoře, polotvrdý a úplně uzavřený.

Mám pocit, že těhu jsem, ale čekám na potvrzení těma dvěma // na testíku.

No uvidíme… a tobě taky přeju hodně štěstíčka… :kytka:

/ jako anonym - je to naše velké tajemství /

• Citovat
  • Upravit
93
8.8.11 20:38

Děkuji holky za příspěvky, ale záhada vyřešena. Dnes se MS dostavila v celé své kráse :-(, tak zase čekat na příští měsíc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.23 09:11

Dobrý den minulý měsíc jsem se já a moje přítelkyně spolu poprvé vyspali a potom asi 2× v následujících 2 týdnech (ano s pchranou a i práškem) a moje přítelkyně má opožděnou manestruaci už o týden a je z toho pořád ve stresu a nejde ji uklidit co mám dělat? Je těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.23 09:17

Dobrý den minulý měsíc jsem se já a moje přítelkyně spolu poprvé vyspali a potom asi 2× v následujících 2 týdnech (ano s ochranou a i práškem) a moje přítelkyně má opožděnou manestruaci už o týden a je z toho pořád ve stresu a nejde ji uklidit co mám dělat? Je těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.1.23 14:04

@Vítek391 A bere prášky jak má? Kondom neselhal?
Tato kombinace je velmi účinná ochrana před otěhotněním, když se používá správně.
Důvodů, proč přítelkyně nekrvácí může být více. :)
Při užívání hormonální antikoncepce (kombinované pilulky) se krvácení dostavuje v pauze mezi jednotlivými platíčky nebo když bere tzv. placebo pilulky (bývají barevně odlišené od ostatních).
Pokud ale bere prášky krátce, může trvat až 3 měsíce, než si tělo zvykne, proto může být problém v nedostavení krvácení. Taky může nastat situace, kdy při užívání HAK prostě krvácení nepřijde, protože vlivem hormonů z prášků nemá co odkrvácet.
Nemůžu říct, jestli je těhotná, ale pokud jste se chránili dvěma způsoby a nic neselhalo, tak je šance opravdu nízká. Nejlepší bude, když si přítelkyně udělá těhotenský test, pro jistotu a pro uklidnění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí