Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
založila jsem novou diskuzi pro všechny snažilky které plánují snažení na září. Snad se přidáte
. S přítelem a budoucím manželem se budeme snažit o první miminko a doufáme, že se nám brzy zadaří a budeme mít na těhu testu //. ZAčala jsem jíst femibion, ale zdá se mi, že podporuje chuť k jídlu, nemáte některá z Vás podobnou zkušenost? Těším se, snad se někdo připojí. Mějte se krásně ![]()
Ahoj, taky uvažujeme. U mě se ale čeká na výsledky po konizaci děl. čípku. 1. testy po operaci nedopadly dobře
17. jdi na 2, pak než budou výsledky a pak bychom chtěli.
Příspěvek upraven 04.08.11 v 20:07
Ahoj.
I my se budeme od září snažit. Po neuspěchu a nucené pauze.
Snad se všechny brzo dočkáme
Ahoj, my se taky snažíme. Sice ne od září, ale už 3 měsíce, ale snad se můžu přidat ![]()
Ahoj, taky bych se ráda přidala, jen musím počkat jestli mi to schválí gyn., na kontrolu jdu 25.8. Pokud bude vše ok, začneme se snažit o naše druhé mimčo. ![]()
Zdarvím všechny
,
Markt.Hl - držím palce, ať jsou výsledky OK, a pak hurá na to ![]()
Lokofa - snad se brzy zadaří, jíš nějaké vitamíny? Femibion, Calibrum Baby plan?
Madi - počítáš si nějak ovulaci? Nebo to necháváte přírodě?
Mily12- tak ať Dr. přinese jen samé dobré zprávy:-)
My jsme původně taky chtěli začít už v červenci, ale kvůli svatby jsme to odsunuli až přelom srp.-září. Tak uvidíme. Sem trošku pesimista v tomhle, myslím, že se nám to stejně nepodaří hned, takže takovou hranici máme do konce roku, snad to výjde…
elissa23 píše:
Zdarvím všechny,
Markt.Hl - držím palce, ať jsou výsledky OK, a pak hurá na to
Lokofa - snad se brzy zadaří, jíš nějaké vitamíny? Femibion, Calibrum Baby plan?
Mily12- tak ať Dr. přinese jen samé dobré zprávy:-)My jsme původně taky chtěli začít už v červenci, ale kvůli svatby jsme to odsunuli až přelom srp.-září. Tak uvidíme. Sem trošku pesimista v tomhle, myslím, že se nám to stejně nepodaří hned, takže takovou hranici máme do konce roku, snad to výjde…
Mám tady zbytek malé krabičky calibrum babyplan z předchozího těhu. Dojím a od dr si nechám napsat přímo acidum folicum na předpis
Elisso, no zatím počítám hodně orientačně, z těch třech pokusů jsem zachytila hlen jen jednou, ale nijak se na to nezaměřuju. Zatím to necháváme víceméně přírodě.
Dr. mi říkal, že ten měsíc po vysazení ha je největší šance, ale nezadařilo se, stejně jako dva cykly potom, no musíme být trpěliví. I když mě to moc nejde, chtěla jsem jarní dítko a to už se mi asi nesplní. No ale hlavně abychom všechny ty // brzy našly ![]()
Vitaminy mi dr. doporučil, Femibion, ale já vyjedla asi jeden a půl balení a přestala jsem s tím, že začnu až objevím //, s malým jsem žádné vitamíny nebrala.
lokofa píše:elissa23 píše:Mám tady zbytek malé krabičky calibrum babyplan z předchozího těhu. Dojím a od dr si nechám napsat přímo acidum folicum na předpis
Zdarvím všechny,
Mily12- tak ať Dr. přinese jen samé dobré zprávy:-)My jsme původně taky chtěli začít už v červenci, ale kvůli svatby jsme to odsunuli až přelom srp.-září. Tak uvidíme. Sem trošku pesimista v tomhle, myslím, že se nám to stejně nepodaří hned, takže takovou hranici máme do konce roku, snad to výjde…
a vitamín E je prý taky dobrý, ten si chci koupit. Ac.folicum už jím. Jedla jsem femibion, ale mám pocit, že mám po něm chutě, takže si další už nekupuju. ![]()
elissa23 píše:lokofa píše:a vitamín E je prý taky dobrý, ten si chci koupit. Ac.folicum už jím. Jedla jsem femibion, ale mám pocit, že mám po něm chutě, takže si další už nekupuju.elissa23 píše:Mám tady zbytek malé krabičky calibrum babyplan z předchozího těhu. Dojím a od dr si nechám napsat přímo acidum folicum na předpis
Zdarvím všechny,
)
No na mě je drahý. Vím, že je dobrý, ale prostě je drahý
Jo, to je, tři stovky za měsíc je fakt dost, proto jsem ho brát přestala
já přestávám, protože mám po něm chutě. A nechci před těhu přibírat… Navíc 300 na měsíc je celkem pálka. Takže hurá do ac. foliccum.
Před prvním těhu jsem nebrala vůbec nic, až pak asi od 8tt calibrum. a syn je zdravý
ahoj holky..taky se snažíme už třetí měsíc, tento to vypadalo nadějně..tyden zpoždění, ale včera ta mrcha přišla, takže další snažení cca za 14 dni:o) Tentokrát zkusím ovu testy a uvidíme..hodne známých to pomohlo víc než měření BT.