Kdy u vás doktor začal něco řešit?

1312
3.8.11 11:01

Kdy u vás doktor začal něco řešit

Zajímalo by mě, po jak dlouhé době snažení s váma něco začal doktor řešit. Můj to ví od začátku a měla jsem se po půl roce ozvat kdyby nic. Udělala jsem to a víceméně mi nic neřekl. Jen, že mám malou dělohu a bude to trvat dýl. Za chvíli to bude rok a nevím, jestli teda dále čekat co příroda, nebo to řešit s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
3.8.11 11:04

Příspěvek upraven 17.08.15 v 14:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.8.11 11:11

Jedno dítě mám, teď jsem byla podruhé těhotná, potratila jsem, a dr mi řekla, že pokud se nám po tom potratu nebude dařit, tak mám přijít za půl roku a mrkne se na mě podrobněji. Zatím teda nemám zkušenosti, neb obě dvě těhotenství byli raz dva, a teď uvidíme jak se zadaří po potratu.

Ve tvém případě už bych na dr naléhala, případně změnila dr.

• Citovat
  • Upravit
69023
3.8.11 11:18

Pokud byste se snažili rok a doktor nejevil tendenci provést žádná vyšetření, bez problémů (i doporučení) se můžete sami odebrat do libovolného CARu, kde to řešit budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.8.11 11:27

Půl roku podle mého není žádná extra dlouhá doba, ale zaleží určitě i na tom kolik ti je, jak dlouho jsi brala antikoncepci, jestli máš v rodině nějakou nepříznivou anamnézu atd ..

Začala bych to řešit po roce bezúspěšného snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.8.11 11:28

Aha, a já se bála, že budu nějaká hysterka a koukám, že ten půl rok je normální čas navštívit doktora. Děkuju za odpovědi. Doufám, že to teda se mnou začne nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
3.8.11 11:56

Nám to trvalo 10 měsíců než se zadařilo, už jsem z toho byla docela nervózní a pro jistotu se objednala, k dr. jsem šla už v 7. týdnu :-D Jinak o našem snažení dr. věděl a řekl mi ať tomu rok nechám volný průběh a kdyby nic tak že se domluvíme co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.8.11 12:09

Ahoj holky,u nás dr to začal řešit až po 2 letech.Na nic nepřišli.Pak jsem změnila partnera a čekáme mimčo,přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.8.11 12:29

Já šla k dr. po roce neúspěšného snažení.ale jemu jsem řekla, že už je to delší domu. Chvilku mi povídal, že to chce svůj čas a hlavně na to nemyslet. Když se vypovídal :-), tak mi napsal papírek do gennetu do antisterilní poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
3.8.11 12:32

U nás Dr,nechtěl nic řešit po 2 letech,tak jsem změnila Dr a hned to začalo,koloběh vyšetření.No a v popisku vidíš výsledek prvního IVF :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.8.11 12:38
lenpet píše:
Ahoj holky,u nás dr to začal řešit až po 2 letech.Na nic nepřišli.Pak jsem změnila partnera a čekáme mimčo,přirozeně.

Gratuluju :-). Akorát partnera měnit nechci. Hledala jsem ho dlouho a navíc mi vyhovuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.8.11 12:41

Jinak všem čekalkám či maminkám gratuluju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
3.8.11 12:42

Přeji at se brzi zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
3.8.11 12:49

S nedařením zkušenost nemám, obě těhu napoprvé. Ale jsme když chtěli druhé, hned na začátku snažení mi mudra nabídla UZ kontrolu, zda dochází k ovulaci, neb stále kojím. A prý kdyby se nám 3měs nedařilo, budem pokračovat v opatřeních dál. Takže řeší hned a přitom je lidská, vyslechne, poradí, člověk ví, že nic nezanedbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stenlinka
3.8.11 13:28

Ahoj ,jmenujji se Stanka .s pritelem se snazime uz 8 mesicu a porad bez vysledku .Ale tak minuly mesic jsem myslela ,ze uz to konecne vyslo, protoze jsem nedostala ms. tak jsem sla k doktorovi,ten mi udelal ultrazvuk a nic tam nevidel ,dostala jsem dve injekce po 14 dnech, aby se mi rozbehl cyklus ,a nic .Pak mi nasadil prasky, a ze po vysazeni to dostanu ,tak po praskach jsem to dostala ,a tento mesic se to asi zopakuje .protoze mrcha ma zpozdeni tyden …A pritom mi mel doktor delat vysetreni ,a porad se k tomu nema …a pokazdy to oddaluje… tak nevim ,jestli radeji zmenit doktora…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex