Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vim ze uz je tech temat hodne, ale myslim, ze by se ke mne nektera z vas mohla pridat s podobnymy potizemi, at si o tom muzem spolecne pokecat a pripadne poradit co komu zabiralo a tak. Snazime se pul roku a jeste se nezadarilo
Bez injekce ta mrcha nedorazi a uz me to zacina pekne stvat ![]()
Ahoj,klidně se přidám, snažíme se od března a taky bez injekce MS nikde. Zrovna teď jsem 36DC a furt nic. Test negativní. Dostanu injekci MS přijde a další měsíc se to opakuje. Injekci dostanu jednou za dva měsíce, prý aby se tělo trochu vzpamatovalo a snažilo se samo. Minule už jsem MS dostala sama a teď zase nic…mrcha. Taky me to pěkně sere,jelikož se pak snažíme o mimíska zbytečně ![]()
Jj to moc dobre znam. My se snazime od novyho roku. Taky to doktor zkousel s tim ze se telo samo srovna, jenze pak jsem to 3 mesice nemela a dosla mi trpelivost tak zase hupky pro injekci… Snazite se o prvni mimco?
Snažíme se o první.
U mě je spíš problém,že jednou to dostanu sama,pak ne a pak zase jo…
Příklad:
Injekci jsem dostala 26.5. Po ní jsem jen špinila,ale DR říkala, že to stačí, že to nemusím dostat ,,klasicky,, a 26.6 MS přišla sama a bez injekce.
Taky jsem myslela,že už je to OK,ale asi není
Když jsem to teď zase nedostala,tak jsem s ní dneska mluvila a říkala ať počkám, jestli přijdou tenhle měsíc. Když ne,mám přijít a domluvíme se co a jak.
Ty už dítě máš,nebo je taky první?
Taky se snazime o prvni, tak jsem z toho vseho takova vyjukana
Me holky tady na nektere diskuzi doporucili pit kontryhelovy caj, tak jsem ted zacala tak uvidim co to bude za zazrak. Jinak doktor me ted bude sledovat hormony budu chodit na krev pry pri mesickach a pak po 3 tydnech jestli vubec dochazi k ovulaci ![]()
Kontryhelový čaj?? To neznám. Má mi to pomoct k samopříchodu MS? jestli jo,tak ho budu pít po litrech
protože už po miminku toužím takovou dobu,ale dřív jsme se snažit nemohli, protože se mi před skoro dvěmi lety při autonehodě zabil táta
a tak jsem se trochu zhroutila a na to brala prášky…a na ty se to nesmí
… ale už je dobře a tak chceme ![]()
holky, řekla sem si že vám dám naději
já po vysazení jsem menstruaci měla hodně rozházenou a poslední půl rok co jsme se snažili o mimčo, jsem menstruaci bez iněkce nedostala, tak sem si pravidelně jezdila pro iněkce, až v lednu jsem přijela a ejhle…mimčo, tak si myslím že i po těch iněkcích je otěhotnění možné
A doporučim začít zobat těhu vitamíny + kyselinu listovou ![]()
Jj ten cajik mi tu poradili holky, neni teda nic moc, ale pit se da. V lekarne ho normalne sezenes, nejlepsi je sypany. Tak hlavne ze uz se snazit muzete ![]()
Denino, dekuju za pozitivni zpravu. Ja si taky rikam ze to nejak pujde, jen se clovek tomu nesmi moc poddavat ![]()
Čajík už koupený!
Celkem mi chutná a i kdyby nepomohl,tak určitě neuškodí
a vitamínky teda taky kopím.
Denino,též děkuji za pozitivní zprávu. Nejsem zrovna typ co se něčemu poddává,spíš naopak. Jen mě trochu rohodila ta MS,nikdy jsem neměla sebemenší problém a tak jsem myslela,že budu jako většina v mém okolí,že když vysadím HA otěhotním prakticky hned…což bylo trochu bláhové ![]()
Ahojte baby, mám otázku stojí něco u gyndaře ta injekce na MS? Jsem totiž 10. týdnů po porodu a ještě nedorazila mrška ![]()