Clostilgbegyt a vícečetné těhotenství

1571
1.8.11 21:39

clostilgbegyt

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s clostilgbegytem? Dozvěděla jsem se, že je vyšší pravděpodobnost vícečetného těhotenství. Děkuji za Vaše reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7570
1.8.11 21:41

ahoj,
diskuze na tohle téma už tu jsou.....

…ale zkušenost mám, brala jsem přes půl roku, neměla jsem žádné vedlejší účinky nebo tak…
podařilo se mi otěhotnět, ale máme jen jedno mimčo :wink:

ono všude, kde máš nějakou hormonální stimulaci nebo stimulaci vajéčníků, tak hrozí vícečetné těhotentví.....ale lepší dvě než žádný, ne ??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
1.8.11 21:42

Tak nabudí tě to, já po něm měla 2 pěkná vejce, ale dítko jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.8.11 21:53

abych pravdu řekla, něco jsem si tu přelouskala, ale docela mě šokovalo, že některé tu píší, že měly i 7 folikulů 8-o , docela jsem se vyděsila. A taky píší, že chodili na kontrolu kolik jich tam je, mě doktorka mi to neříkala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.8.11 21:54

jedno by mi taky stačilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
1.8.11 22:03

Rozumný doktor při braní Clostilbegytu kontroluje ultrazvukem a rozumný doktor při sedmi folikulech vydá přísný zákaz sexu. Snaha by měla být tak o 1-3, z každého je potom cca 15% šance na těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.8.11 22:03

Já jsem měla Clostilbegyt je jeden měsíc 5-9DC jeden ráno. A výsledek vidíš :mrgreen: Náhodou … dvojčata jsou super, lepší jak jedno dítě :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.8.11 22:05
ugluk píše:
Rozumný doktor při braní Clostilbegytu kontroluje ultrazvukem a rozumný doktor při sedmi folikulech vydá přísný zákaz sexu. Snaha by měla být tak o 1-3, z každého je potom cca 15% šance na těhotenství.

Taky jsem chodila na UTZ, přesněji na folikulometrii :wink: Měla jsem jen dva velké :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571

nestraš :D dvojčata máme v rodině :). Já mám užívat 3 -7 DC. Chodily jste taky na kontroly, kolik jich tam máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415

Ono taky záleží na dávce. A při braní clostilbegytu je kontrola ultrazvukem důležitá. Správný doktor kontroluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.8.11 22:08

já jsem s ní maximálně spokojená, ale tohle mě trochu zaráží. Nevím, jestli tam nemám ještě zavolat :-? Děkuji Vám za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.8.11 22:11

Moje kamarádka třeba při Clostilbegytu vůbec na utz nechodila, ani tedy na léčbu nijak nereagovali její vaječníky, ale prostě dr. jí nasadila Clostil a neřešila :nevim: To nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.8.11 22:15

To čtu poprvé, že z toho může být vícečetné těhotenství a že se chodí na nějaké kontroly folikulo či co 8-o
Mě to doktorka nasadila, jedla jsem to jeden měsíc (asi 5 dní tuším) a další menses už jsem nedostala, byla jsem v tom :-D
Kdybych věděla, že z toho můžou být dvojčata, tak bych byla teda ve stresu, ještě že jsem to nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.8.11 22:15
janinkaz píše:
Moje kamarádka třeba při Clostilbegytu vůbec na utz nechodila, ani tedy na léčbu nijak nereagovali její vaječníky, ale prostě dr. jí nasadila Clostil a neřešila :nevim: To nechápu :think:

ach jo, nemůžu mít nic jednoduché :) asi budu zítra žhavit drát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.8.11 22:17

tak to jsme na to stejně, ale já už to vím, takže jsem z toho docela vyplašená, no uvidíme :) Mám to začít brát až příští cyklus, teď už to nestihnu. Dám pak vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí