Clostilgbegyt a vícečetné těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
2.8.11 10:01
Petka007 píše:
Holky, prosím Vás, a který DC jste šly na UZ, když jste užívaly Clostil..? Díky
¨

Sice jsem nebyla na měření folikulů, ale měřila jsem bazální teplotu. Clostil jsem brala 5.-9. DC a ovulace byla nejspíš 17DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
2.8.11 10:07

Já brala Tamoxifen (defakto to samé), 2.-6.DC a protože mám hodně krátké cykly, chodila jsem na utz 9.DC - i při jedné tabletce denně jsem mívala tři folikuly a ovulovala jsem kolem 11.DC, ale každý to má trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 10:14

já mám brát 3-7 DC a cyklus mám tak cca 28 dní, takže bych měla jít na UZ před ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
2.8.11 10:19

Určitě, kolem nějakého 11.-12.DC bych odhadla, to už by tam dr. měl vidět, kolik folikulů je dominantních a případně naplánovat píchnutí Pregnylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 10:28
ugluk píše:
Určitě, kolem nějakého 11.-12.DC bych odhadla, to už by tam dr. měl vidět, kolik folikulů je dominantních a případně naplánovat píchnutí Pregnylu.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 10:41

děkuji za odpověď a radu :-) testovala jsem dnes ráno,pamatuji si,že když jsem byla těhotná poprvé s malou,tak mi test vyšel pozitivně až na konci prvního měsíce,je to nějaké divné.Asi se moc pozoruju :-D hlavně mi nesedí ten menses,protože,když jsem brala proveru,tak jsem nikdy zpoždění neměla :think: vůbec ani nevím jak se ten clostík celkově chová.děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.8.11 11:40

Clostilbegyt je k podpoře ovulace a záleží na tom, kdy se nasadí. Kdo má delší cykly, obvykle se nasazuje ten 5.-9. den cyklu, pokud krátké tak 3.-7. DC. Podle toho pak dochází také k ovulaci. U mě jak jsem psala to bylo asi 17DC. Pozitivní test obvykle vychází kolem 10 dne po oplodnění nejdřív, spíš kolem 14 dne po oplodnění a u někoho klidně ještě později. Takže je možné, že jsi těhotná a na testování je ještě brzy, ale je také možné, že se clostilem cyklus rozhodil, ovulace se posunula a MS se skutečně opozdila a může ještě přijít. Ale podle té slabé čárky na testu, bych skoro tipovala tu první možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
2.8.11 11:51
krmar píše:
Clostilbegyt je k podpoře ovulace a záleží na tom, kdy se nasadí. Kdo má delší cykly, obvykle se nasazuje ten 5.-9. den cyklu, pokud krátké tak 3.-7. DC. Podle toho pak dochází také k ovulaci. U mě jak jsem psala to bylo asi 17DC. Pozitivní test obvykle vychází kolem 10 dne po oplodnění nejdřív, spíš kolem 14 dne po oplodnění a u někoho klidně ještě později. Takže je možné, že jsi těhotná a na testování je ještě brzy, ale je také možné, že se clostilem cyklus rozhodil, ovulace se posunula a MS se skutečně opozdila a může ještě přijít. Ale podle té slabé čárky na testu, bych skoro tipovala tu první možnost.

Ahoj holky,já jsem brala Clost dva cykly 1-0-1,nezabral,v pátek jsem byla na utz,folikul 17 mm,ovulka v neděli,cykly v podstatě 28-30 dni-pravidelné,o mimi se snažíme dva a půl roku a od dalšího cyklu mám brát zase Clost ale s poměrně zvláštním dávkováním-od 2DC do 9DC 0-0-2…Ale svému DR.plně důvěřuju a věřím,že tohle dávkování má svůj důvod…
Myslím,že Clost nemá vliv na spoždění,já bych typovala těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.8.11 13:39
Petka007 píše:

ahojky já jdu zítra a budu 10DC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 14:08
Vinnuska píše:
Petka007 píše:

jak máš dlouhý cyklus a jak užíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.8.11 16:49
Petka007 píše:
Vinnuska píše:
Petka007 píše:
jak máš dlouhý cyklus a jak užíváš?

no..29-32DC.. a užívala jsem to ted prvně jeden ráno a jeden večer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.8.11 17:46

Příspěvek upraven 17.05.16 v 00:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.11 23:29

Děkuji,mluvila jsem s doktorem a on mi tvrdil,že zpoždění u Provery a Clostíku je jen vyjímečné a ojedinělé,tak se mám zastavit příští týden na krve.tak uvidíme :think: no,byla bych ráda,kdyby jo :-) ještě jednou moc děkuji a dobrou všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí