Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petka007 píše:¨
Holky, prosím Vás, a který DC jste šly na UZ, když jste užívaly Clostil..? Díky
Sice jsem nebyla na měření folikulů, ale měřila jsem bazální teplotu. Clostil jsem brala 5.-9. DC a ovulace byla nejspíš 17DC.
Já brala Tamoxifen (defakto to samé), 2.-6.DC a protože mám hodně krátké cykly, chodila jsem na utz 9.DC - i při jedné tabletce denně jsem mívala tři folikuly a ovulovala jsem kolem 11.DC, ale každý to má trochu jinak.
já mám brát 3-7 DC a cyklus mám tak cca 28 dní, takže bych měla jít na UZ před ovu?
Určitě, kolem nějakého 11.-12.DC bych odhadla, to už by tam dr. měl vidět, kolik folikulů je dominantních a případně naplánovat píchnutí Pregnylu.
ugluk píše:
Určitě, kolem nějakého 11.-12.DC bych odhadla, to už by tam dr. měl vidět, kolik folikulů je dominantních a případně naplánovat píchnutí Pregnylu.
Děkuji ![]()
děkuji za odpověď a radu
testovala jsem dnes ráno,pamatuji si,že když jsem byla těhotná poprvé s malou,tak mi test vyšel pozitivně až na konci prvního měsíce,je to nějaké divné.Asi se moc pozoruju
hlavně mi nesedí ten menses,protože,když jsem brala proveru,tak jsem nikdy zpoždění neměla
vůbec ani nevím jak se ten clostík celkově chová.děkuji za radu
Clostilbegyt je k podpoře ovulace a záleží na tom, kdy se nasadí. Kdo má delší cykly, obvykle se nasazuje ten 5.-9. den cyklu, pokud krátké tak 3.-7. DC. Podle toho pak dochází také k ovulaci. U mě jak jsem psala to bylo asi 17DC. Pozitivní test obvykle vychází kolem 10 dne po oplodnění nejdřív, spíš kolem 14 dne po oplodnění a u někoho klidně ještě později. Takže je možné, že jsi těhotná a na testování je ještě brzy, ale je také možné, že se clostilem cyklus rozhodil, ovulace se posunula a MS se skutečně opozdila a může ještě přijít. Ale podle té slabé čárky na testu, bych skoro tipovala tu první možnost.
krmar píše:
Clostilbegyt je k podpoře ovulace a záleží na tom, kdy se nasadí. Kdo má delší cykly, obvykle se nasazuje ten 5.-9. den cyklu, pokud krátké tak 3.-7. DC. Podle toho pak dochází také k ovulaci. U mě jak jsem psala to bylo asi 17DC. Pozitivní test obvykle vychází kolem 10 dne po oplodnění nejdřív, spíš kolem 14 dne po oplodnění a u někoho klidně ještě později. Takže je možné, že jsi těhotná a na testování je ještě brzy, ale je také možné, že se clostilem cyklus rozhodil, ovulace se posunula a MS se skutečně opozdila a může ještě přijít. Ale podle té slabé čárky na testu, bych skoro tipovala tu první možnost.
Ahoj holky,já jsem brala Clost dva cykly 1-0-1,nezabral,v pátek jsem byla na utz,folikul 17 mm,ovulka v neděli,cykly v podstatě 28-30 dni-pravidelné,o mimi se snažíme dva a půl roku a od dalšího cyklu mám brát zase Clost ale s poměrně zvláštním dávkováním-od 2DC do 9DC 0-0-2…Ale svému DR.plně důvěřuju a věřím,že tohle dávkování má svůj důvod…
Myslím,že Clost nemá vliv na spoždění,já bych typovala těhu…
Petka007 píše:
ahojky já jdu zítra a budu 10DC…
Vinnuska píše:Petka007 píše:ahojky já jdu zítra a budu 10DC…
jak máš dlouhý cyklus a jak užíváš?
Petka007 píše:Vinnuska píše:jak máš dlouhý cyklus a jak užíváš?Petka007 píše:ahojky já jdu zítra a budu 10DC…
no..29-32DC.. a užívala jsem to ted prvně jeden ráno a jeden večer ![]()
Děkuji,mluvila jsem s doktorem a on mi tvrdil,že zpoždění u Provery a Clostíku je jen vyjímečné a ojedinělé,tak se mám zastavit příští týden na krve.tak uvidíme
no,byla bych ráda,kdyby jo
ještě jednou moc děkuji a dobrou všem