Clostilgbegyt a vícečetné těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
1.8.11 22:34

Příspěvek upraven 17.05.16 v 00:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
1.8.11 22:36
gabi.design píše:
Clostil jsem brala, povedlo se nám hned napoprvé. Je to hormonální stimulace vaječníků, takže z každé je riziko vícečetných těhotenství vyšší, ale stává se to málo. Já měla vajíčka dvě, ale miminka máme jen jedno, zato pořádný. :mrgreen:

Gratuluji, mimi je nádherné :) Doufám, teda pokud by se zadařilo, že nebudu jedna s těch mála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
1.8.11 23:09

Kdy ho může dr. nasadit ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
1.8.11 23:23

Obvykle se nasazuje při prokázané anovulaci nebo při dlouhodobém snažení, kdy nebyl zatím zjištěn žádný závažný problém (tj. ženská ovuluje, chlap má spermiogram v normě). Faktem ale je, že někteří doktoři to předepisují jak lentilky třeba po třech neúspěšných měsích snažení „na zvýšení šance“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
1.8.11 23:52
ugluk píše:
Obvykle se nasazuje při prokázané anovulaci nebo při dlouhodobém snažení, kdy nebyl zatím zjištěn žádný závažný problém (tj. ženská ovuluje, chlap má spermiogram v normě). Faktem ale je, že někteří doktoři to předepisují jak lentilky třeba po třech neúspěšných měsích snažení „na zvýšení šance“.

děkuji za info - tak já ještě teday počkám. 5ekla mi ať přijdu až nebudu mít menzes. Jenomže já ho měla a na testu byly // - ale špatně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 06:27

my se snažíme už přes rok :-? , máme vše v pořádku, ale prostě zatím pořád nic, tak uvidíme po clostíku. Snad to vyjde. Přeji všem pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.8.11 06:36
Petka007 píše:
gabi.design píše:
Clostil jsem brala, povedlo se nám hned napoprvé. Je to hormonální stimulace vaječníků, takže z každé je riziko vícečetných těhotenství vyšší, ale stává se to málo. Já měla vajíčka dvě, ale miminka máme jen jedno, zato pořádný. :mrgreen:
Gratuluji, mimi je nádherné :) Doufám, teda pokud by se zadařilo, že nebudu jedna s těch mála :)

A stalo by se něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.8.11 06:36
Evikus píše:
To čtu poprvé, že z toho může být vícečetné těhotenství a že se chodí na nějaké kontroly folikulo či co 8-o
Mě to doktorka nasadila, jedla jsem to jeden měsíc (asi 5 dní tuším) a další menses už jsem nedostala, byla jsem v tom :-D
Kdybych věděla, že z toho můžou být dvojčata, tak bych byla teda ve stresu, ještě že jsem to nevěděla.

Evikus, přečti si příbalový leták :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 06:45
A stalo by se něco :nevim:

Asi ne :wink: dvojčátka jsou krásná věc, ale určitě je to náročné, vidím to na klucích od sestřenky :) jsou jako pohroma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
2.8.11 06:47

To je kus od kusu, naši jsou ok od narození (třeba z porodky jsme byli za 3 dny doma). Ono to spíš víc vynikne, když jsou dva a třeba brečí, nebo běhají … Ale pozitiva jasně převažujou, teď si spolu krásně hrajou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 08:15
janinkaz píše:
To je kus od kusu, naši jsou ok od narození (třeba z porodky jsme byli za 3 dny doma). Ono to spíš víc vynikne, když jsou dva a třeba brečí, nebo běhají … Ale pozitiva jasně převažujou, teď si spolu krásně hrajou :palec:

Ti naši prcci už mají 7 let, ale byli oba v inkubátoru, nevážili ani 2 kg. Jsou docela aktivní a raubíři k tomu :) Tak mám z toho docela respekt, ale jak říkáš, je to individuální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.8.11 08:23

Já jsem taky těhotná po clostilu a čekám jen jedno. Od začátku tam bylo jedno. Taky jsem se bála dvojčat. Už jednoho raubíře doma mám a 2 děti mi opravdu ke štěstí stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.8.11 08:27

… a na měření folíků jsem taky nebyla. Ono jich i může narůst víc, ale prasknout stejně jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 08:31
krmar píše:
Já jsem taky těhotná po clostilu a čekám jen jedno. Od začátku tam bylo jedno. Taky jsem se bála dvojčat. Už jednoho raubíře doma mám a 2 děti mi opravdu ke štěstí stačí :mrgreen:
:) kdyby to tak šlo všechno pěkně naplánovat :), uvidíme, jestli se dočkáme :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
2.8.11 08:32
krmar píše: … a na měření folíků jsem taky nebyla. Ono jich i může narůst víc, ale prasknout stejně jen jeden.

aha, no tak to jsem také nevěděla, už jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí