Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naprosto chápu tvou nedočkavost, jsem na tom teď úplně stejně, i co se týká dní a prázdného testu. Takže já jsem si udělala dnes jeden, nic a teď bych ráda vydržela do středy
Ale co, jestli máš testy v ásobě, tak si klidně udělej, ovšem s vědomím, že je velká pravděpodobnost, že tam něco bude teprve až budeš čekat menstruaci ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes jsem 11DPO a odpo jsem si zkousela TT, nejaky obycejny a vysel uplne prazdny, jsem hrozne nedockava a rano bych chtela zkusit mamatest 10, myslite ze to mam cenu, ze by mohl neco ukazat?
Tehu priznaky mam, snazim se to ale nevnimat, abych si to nahodou jen nevsugerovavala. Je mi spatne vetsinou odpo, boleni v podbrisku, od vcerejska mam den ode dne horsi a horsi plet a vlasy taky za moc nestoji.
Dekuji za nazory
takovy priznaky v zacatcich tezko souvisi s tehu..myslim vlasy apod
a s testem pockej az na den ocekavane MS
preji hodne stesti.
Nemá to cenu, to ti řeknu na rovinu, jako u někoho se to může povést, že je TT pozitivní tak brzo, ale fakt vyčkej tak 2 dny po očekávaný MS, tyhle příznaky můžou být i na přicházející MS o čemž jsem se taky přesvědčila. Těhu příznaky jak vyšitý a nic z toho nebylo, totéž tento cyklus, počítám, že taky nevyšel, i když jsem teprve 3 DPO.
navic tretina oplodnennych vajicek se neuhnizdi… takze se objevi // a pak prijde menstruace… akorat to cloveka vystresuje… za me muzu rict jedno - proste delat si test driv je akorat ke skode a k slzam…k nicemu jinemu… aby ses pak neradovala zbytecne
Ak mas dost testov a pevne nervy a rada adrenalin, tak testuj, ja som testovala uz od 9 DPO mamatestom a mala som uz slabeho dusika, na 12DPO to uz boli viditelne ciarky, ale to zavisi od uhniezdenia. Vid. foto, ja som dokonca testovala vtedy aj 10 aj 25 citlivost
, zelene su ovu testy (robila som experimenty). Podla mojich skusenosti na 12 DPO tam uz nieco na teste byt musi, v case ocakavanej ms to uz su vacsinou viditelne dialnice. Drzim palce. A na priznaky sa neupinaj, to som mala kazdy mesiac ![]()
Ahoj holky,
dnes jsem 11DPO a odpo jsem si zkousela TT, nejaky obycejny a vysel uplne prazdny, jsem hrozne nedockava a rano bych chtela zkusit mamatest 10, myslite ze to mam cenu, ze by mohl neco ukazat?
Tehu priznaky mam, snazim se to ale nevnimat, abych si to nahodou jen nevsugerovavala. Je mi spatne vetsinou odpo, boleni v podbrisku, od vcerejska mam den ode dne horsi a horsi plet a vlasy taky za moc nestoji.
Dekuji za nazory