Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, plánujeme někdy na podzim začít se snažením se o druhé miminko a pomalu bych asi měla začít zobat vitamíny. Co jste měli zač a kdy jste je začali brát? Mě doktor doporučil Femibion 800, ale zda se mi to děsná pálka 3OO Kč měsíčně.Diky
Stačí klasická kyselina lsitová, stojí pár kaček, dávají ji do různých preparátů. Nebo acidum folicum, to je taky KS ale vyšší dávka a neobsahuje nic jiného, ta je ale na předpis ![]()
Já se ládovala cca 2 měs. kys. listovou a vit.E a bohatě to stačilo. Je to základ.
femibion je zbytecne drahy,pokud teda nemas problem se stepenim klasicke listovky-ale to by ti zjistil doktor…
ja uzivala listovku a rybi olej,pak v ocekavani tehu vitaminy
at se brzo zadari ![]()
Ahoj, taky se chceme začít na podzim snažit o druhé mimčo. Od pondělí zobu kyselinu listovou - podle mého doktora to stačí. Tak ať se vám brzy zadaří.
Brala jsem Calibrum Baby plan,ten jde brát i do 3m těhotenství.
Ahojky, dekuji za reakce a ta listovka staci obycejna z lekarny, jo??
Věrka.. píše:
Ahojky, dekuji za reakce a ta listovka staci obycejna z lekarny, jo??
ahojky,jojo,te listovky mas hromadu znacek,nekdy mas i kombinaci s necim,ale porad je to cenove jinde nez femibion,takze jukni a uvidis co se ti zalibi ![]()
Ahoj dobrá je kyselina listová 800 od ElastiQ stojí kolem 50Kč (je tam navíc vitamín B6 + Inulin ten je dobrý na zdravé trávení)
Maia22 píše:
Ahoj dobrá je kyselina listová 800 od ElastiQ stojí kolem 50Kč (je tam navíc vitamín B6 + Inulin ten je dobrý na zdravé trávení)
presne tak, ja ho kupovala jeste letos za tu cenu dokonce jako dvojbaleni + krem na strie jako darek ![]()
bonnie14 píše:Maia22 píše:presne tak, ja ho kupovala jeste letos za tu cenu dokonce jako dvojbaleni + krem na strie jako darek
Já ho kupovala taky tak a dala jsem 100Kč
Zdravím, Femibion jsem zkoušela, ale mám pocit, že mám po něm hrozné chuťě. Takže teď už zobu listovku a vitamín E. To je opravdu základ. ![]()
Ahoj, já beru Fembion 800, teď asi 3.měsíc. Měla jsem po něm hodně silnou menstruaci, ale jinak jsem nic nepozorovala. No a před týdnem mi vyšel pozitivní TT, takže teď ho doberu do konce 3.měsíce a pak uvidím a taky co mi řekne dr.
ja ted zeru acidofolan 50 tablet za 100kc, stridam s babyplanem.