Mladá snažilka

381
8.8.11 21:52

mladá snažilka

Ahojte holky, snažilky, těhulky, maminky… Je mi dvacet a i když mi to každý rozmlouvá, chtěla bych miminko. S přítelem se snažíme teprve 2. měsíc, ale jak vidím na netu ty snažilky, co se jim pořát nedaří, je mi z toho smutno..:( :roll: Brala jsem 3 roky HA a mám strach, že to bude mít na mé snažení vliv. Navíc od vysazení prášků mám menzes nepravidelně. :nevim: Jednou 27, pak zase 31…:( myslíte, že by to mohlo mít velký vliv na ovulaci? :zed: Možná moc plaším :D. Co vy? Co říkáte na děťátko ve 20? je tu nějaká mladá snažilka nebo maminka, ať se se mnou podělí o zkušenosti? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
8.8.11 21:56

moc plašíš :wink:
nepřijde mi to, co popisuješ jako nepravidelný cyklus
zkus být v klidu, není třeba malovat čerta na zeď - HA jsi brala poměrně krátce, cyklus naskočil, tak není proč se rmoutit, hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
8.8.11 21:57

Já jsem brala HA 8 let, je mi 23, MS přišla jen jednou, takže vliv to určo nemělo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
8.8.11 22:32

Ahojky,já jsem také mladá (pořád snažilka),snažíme se od mých 19 už 3 a půl roku,HA jsem brala 4 roky. Je jen a jen tvoje věc kdy si pořídíš dítě,pokud jsi v takové finanční situaci že si ho můžeš dovolit,není to problém a z mé zkušenosti vím že je lepší začít brzy,horší je to že když to potom nejde tak to nikdo nechce řešit,protože podle zákonu máme nárok na IVF až od 21 let,tak držím palečky ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.8.11 22:33

Ahoj, děti máme mít tehdy, když jsme na to připravený a pokud cítíš, že je to teď, tak je lepší, že je ti 20, než 39 ;)! Mě je 24, snažíme se od dubna/května … HA neberu od března a vždy byl cyklus 27-29 dní… minulý měsíc 39 dní (hrůza)… prošla sem si teď nejrůznějšími vyšetřeními na gyn. (nesouvisejícími s problematikou otěhotnění) UTZ i vnitřní mi dělali 4 lékaři za dva měsíce a nikdo na mě nic nenašel… tak věřím, že se zadaří… do tohoto měsíce jsme na to hupli, když byla nálada :D, ted jsem si koupila ovu testy a uvidím, zda vůbec ovuluji… testuji už od 9 DC, pač něvím, kdy to čekat, ale teplotu neřeším… zatím nešílím a netruchlím, když přijde MS … a buď ráda, že cyklus naskočil, to je dobré znamení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
8.8.11 23:29

Ahojky,
tak me je taky 20 a snazime se od dubna. MS zatim jen diky vyvolavacce, takze bud rada ze ti naskocila hned. Ja prvni mesice ani ovulaci nemela, zacala jsem pit kontryhelovy caj, tak doufam, ze mi ted i MS naskoci, protoze podle testu ovulka asi byla :-)
Jinak me teda nikdo mimco nerozmlouva, vi o tom teda jen mamka, ktera je uz cela natesena az bude mlada babca a mrnouse si poradne uzije :mrgreen: i ostatni z moji rodiny a od pritele se porad ptaji kdyz uz konecne budou vozit, tak jsem rada, ze mame podporu v rodine :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.8.11 11:59

Ahoj holky.
Mně je čerstvých 21 a s manželem o snažení začínáme vážně uvažovat. Též čekám nepříznivé reakce okolí, ale tak co… Být mladá matka má přece i své výhody. Ale bojím se, že to bude trvat dlouho - mám strašně nepravidelnou menses, klidně i měsíc vynechá a i když nevynechá, cyklus má asi 38 dní - taky nic moc . No hlavně aby se vůbec zadařilo, času máme dost :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí