Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ale vždyť se říká, že i malý kašpárek udělá velké divadlo, ne?
ale jinak neporadim, nemám zkušenost
Tak tenhle opravdu ne, to je už moc málo..
se s nima nějak roztrhl pytel, kde jsou chlapy s normálním přirozením? ![]()
@Anonymní píše:ženský se jich držej zuby nehty
Tak tenhle opravdu ne, to je už moc málo..
se s nima nějak roztrhl pytel, kde jsou chlapy s normálním přirozením?
http://www.sexicekshop.cz/…zeni-Penisu/
tady jsem něco našla, ale pokud máš sex ráda, tak si myslím, že to zrovna výhra není, ale nevím, takové zkušenosti nemám ![]()
Mě by taky asi za čas štvalo
Měla jsem jednoho co mu moc nestál a nic moc teda ![]()
Já měla kdysi přítele s takovým prckem, byl hodně vynalézavý a ze začátku jsem doufala že si zvyknu, vymýšleli jsme hry atd. Ale po dvou měsících jsem to skončila. Nemohla jsem ho vidět když byl nahý
něco mu prostě chybělo… Jinak se omlouvám za anonymitu, nestydím se za to ale nerada bych kdyby si to četli známí a usoudili o kom píši
A když ženským zvětšují prsa, se divím, že ještě nevymysleli něco pro chlapi v tomhle případě.. ![]()
@eshta To mně napadlo jako první
nějaká pomůcka se určitě njde ale po pravdě mně by to asi nestačilo a nevydržela bych. Je to asi ode mně hnusný ale potřeba cítit ho je větší :/
Ahoj, nechci tě zklamat, ale mám kamarádku a její manžel má taky hodně malé přirození a přitom je to chlap jako hora. A prostě to kompenzovali hodně různýma hračkama a manžel se fakt snažil. Ale kamarádka je fakt hodně na sex a skončilo to tak, že má milence a manželství je o ničem. Manžel je sice fakt zlatej chlap, ale sex není takovej jako s milencem. A milenec stojí za nic povahově. Tak si bude muset najít někoho třetího jako jí radila psycholožka.
@Eugiinka
Jenže při sexu nemaj prsa krom estetiky a citlivosti jinou funkci. Penis bohužel jo a to zásadní ![]()
To ja zase mela „smulu“ na velky, to taky neni zadna vyhra. nastesti manzel ho ma presneho
Tak bude to znít hnusně, ale jednou se mi stalo, že mladík měl v kalhotách něco jako zavařovací okurku. No, tehdy ani později k ničemu nedošlo. Prostě jsem mu nedala šanci. Ale pravda je, že se mi zas až tak nelíbil, takže nebylo na čem pracovat. já hlásám heslo, mrkni, co tam má a co s tím umí a až pak se zamiluj a lez do vztahu, protože když to nebude fungovat v posteli, tak se bude těžko couvat ven. Jasně, na sexu se dá pracovat, mnohé vyladit, ale když to nejde, tak to nejde..
Zakladatelko, držím palce, ať to vyřešíte. Nicméně, teď si budu si asi protiřečit, ale až budeme scvrklí jako švestky, tak nám bude putna, co ten náš dědek má v kalhotách, pokud se s ním pořád zasmějeme a budeme si mít co říct.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj
potřebovala bych poradit, přítel má malé přirození cca 5-6cm, existuje nějaká erotická pomůcka, která by penis prodloužila?
Lze žít dalších xx let spokojený sex. život, byť s hračkama? Neomrzí to časem? Přece jen maso je maso