Maly plod v 6. tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3694
1.1.15 16:16

@simeda tak nevim cemu rikas fazolka. u me videl zatim jen vacek necele ctyri mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.1.15 16:23
@henriette85 píše:
@terinka4444 ja bych tam nebezela kdybych nemela problem se spinenim a predemnou nebyly debilni Vanoce kdy jsem mela jet pryc. potrebovala jsem vedet co se deje abych neskoncila s mimodeliznim v nemocnici na druhym konci republiky!

hm, tak já mám mimoděložní za sebou, v takhle časném stadiu by ti ho stejně nikdo objektivně nedokázal diagnostikovat, naopak bys nejel nikam a chodila co druhý den na kontroly a odběry a ultrazvuky, aby zjistili, co se děje. Třeba, takže by sis nepomohla. Teď prostě vyčkej. Ne revizi mu kývnout nemusíš, když mu řekneš, že chceš ještě týden počkat, můžeš čekat. nezbývá než držet palce a čekat, co se z toho vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.1.15 16:24

@henriette85 holka neblázni, jestli jsi teď v 6tt, proč jsi proboha lezla k dr tak brzo? Co tam mohl vidět? Nic! Můj dr. zastává názor, jste těhotné? Přijdte na 8tt, pokud bude srdeční akce, bude to OK, pokud ne, ještě chvíli počkáme, jestli není těhotenství mladší než si myslíte a teprve pak zasáhneme (pokud nebudou jiné zdr. problémy). Takže být tebou, normálně dr řekni, že nic ukončovat nechceš, že chceš počkat ještě 14 dní. Přičemž může jít o normální těhotenství, ale také o zamlklé, s tím musíš počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
1.1.15 16:32
@henriette85 píše:
@Jandulanda dekuju za podporu. jak jsem prestala spinit, tak jsem mela radost a on mi pak rekne tohle. tak mi to strasne zdrblo.:-( ale proste me to prislo strasne brzy takove rozhodnuti…

Vubec se tim nestresuj! Pokud se citis dobre, tak je pravdepodobne vsechno v pohode. Na te dalsi kontrole uz budes mit jistotu, do te doby se nema cenu nervovat.
Dej pak vedet, jak to dopadlo. Verim, ze to bude v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
1.1.15 16:42

@ynax @terinka4444 uz jsem psala. zacala jsem spinit a nevedela co se deje. proto jsem mu volala, jestli mam prijit az v lednu a neresit, nebo co…a on rekl at radeji prijdu. je hrozne hezke, ze mi poradite, toho si moc vazim. ale proc hned odsuzujete ze jsem sla brzy. kdyby nebyl problem tak tam nelezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.1.15 16:45

My neodsuzujeme, my konstatujeme. Já nemám ráda řeči typu, že doktor je blbec tabulkový a podobně. Nepsala jsi to ty. Ale k doktoru jdeš se špněním, abys věděla, ale jeho závěr se ti nelíbí. To nechápu. Navíc, nikdo tě neodsuzuje, každý ti přeje, ať to dopadne dobře a mimčo se chytí. Ale prostě časné návštěvy doktorů vyvolávají takovéhle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.1.15 16:56

@terinka4444 souhlasím.
Někteří doktoři jsou ranaři, jak jsem ti psala, se závěrečným rozhodnutím bych počkala ještě min. 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
1.1.15 16:59

@terinka4444 chtela jsem jen znat zkusenosti ostatnich. at uz dobre nebo spatne. proste mi to rozhodnuti prislo moc brzy. diskuzi na tema dr. blbec jsem ani nezacala, ani ji nepodporuji. naopak jsem timto k tomuto dr. presla a hodlam u nej zustat. dekuji za odpovedi a koncim timto diskuzi. odnasim si predevsim to, ze muzu pozadat o dalsi cas a nemusim jit na revizi hned jak naridi. preji vsema se vam v novem roce dari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30953
1.1.15 17:04

@henriette85 Jen doplneni, nebud prekvapena, kdyz ti da podepsat nesouhlas s navrzenou lecbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
1.1.15 17:22

@Cuddy oki. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.1.15 22:31

@henriette85 Já měla ovulaci taky posunutou přibližně tak jako ty, na první kontrole jsme byla dle MS v 6+1 tt - dle ovulace cca 5+1tt. Byl vidět jen váček. Doktorovi jsem řekla o posunuté ovulaci a on mě s naprostým klidem a bez plašení objednal na 9+1tt dle MS. Tam už bylo vidět embryo a srdíčko, podle UTZ se upřesnila velikost na 8+0tt což mi podle ovulace sedí. Vše se zatím vyvíjí jak má, teď jsem 12+1 podle UTZ.
Snaž se hodit do klidu, s ukončením bych zatím být tebou nesouhlasila, počkala bych alespoň ty dva týdny jak už tady někdo psal. Neboj, vše určitě dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
2.1.15 10:10

@Kačta děkuju za podporu. Já jsem v tom minulém týdnu trochu špinila, i pár kapek jasně červené bylo a přišlo mi to, že to prostě odsuzoval hned od začátku. Jsem jsem rozhodnutá ho požádat o 14 dní navíc. Děkuji moc za sdílenou zkušenost a přeji hlavně hodně zdravíčka. Mě ještě do toho všeho skolila chřipka. Je to napínavé… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
2.1.15 10:31

@henriette85 Ahoj, já jsem také od 5. týdne špinila, až někdy do 10., na první prohlídku jsem šla kvůli tomu už v 5+3, i vzhledem k předešlému zamlklému těhotenství. Byl vidět prázdný gestační váček cca 8 mm velký. Doktor nic nesliboval, řekl, že uvidíme za týden, jak poroste, že je to buď anebo. No a za týden už bylo i maličkaté srdíčko :-) Teď jsem 24+4 a malá odpovídá podle ultrazvuku poslední menstruaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.1.15 12:03

@henriette85 k doktorovi jsi šla správně pokud špiníš, tak je lepší jít k doktorovi. A mimoděložní v 5 týdnu lze už rozeznat, protože vajíčko se uchytí dřív ve vejcovodu takže si udělala správně, že si šla. Teď ti nezbývá než čekat kamarádce od začátku říkali, že to nejdřív bude mimoděložní a pak zase, že to je zamlklé těhotenství a nakonec je teď v 6 měsíci a vše je v pořádku a malá i ten pomalý rozjezd dohnala. Držím pěsti ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
2.1.15 12:48

@elík3 @Hatšepsovet dekuju moc za podporu. snad to broucek zvladne a dokaze ze je silnejsi nez ubrecena mama s chripkou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí