Maly plod v 6. tt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
2.1.15 13:51

Ahoj, rozhodne souhlasim s cekanim z vlastni zkusenosti :D. Ja jsem zacala krvacet dle PM jsem byla 6+1 a tak jsem sla do nemocnice a doktor videl 9 mm gestacni vacek a ze je vse ok. Pozval me na kontrolu za 10 dnu a videl gestacni vacek 20 mm a patrny naznak zloutkoveho vacku a to u jsem si myslela ze je blby.Na dalsi kontrole jsem byla dle pm 8+6 a videl mimi 11 mm a :srdce: Otehotnela jsem o 14 dnu pozdeji a to asi 29 dc :D Chodila jsem do podoli na ulz kde delaji i screening tedy dobra kvalita. Ve finale proste nikdy nevis. Muze to dopadnout dobre nebo ne. Jen to chce cas a preju Ti aby to vyslo:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 09:32

Ahoj holky, oživují diskuzi, sem tu nová a potřebovala bych znát Vas názor. Včera sem byla na první kontrole v domnění, že sem min v 8tt. Poslední mens 6.3., mám ji nepravidelnou, ovulaci sem nesledovala. V dubnu sem to nedostala, tt sem si dělala Rapiclear 10ku, 3.4. Negativní, 5.4. Duch, šel vidět pěkně, tak na to konto sem koupila Clearblue Digital a 6.4. Mi ukázal + a vyhodnotil 2-3tt. Na včerejší kontrole nameril plod jen 2,3mm :( a řekl, že to neodpovídá dle PM velikostně, že je mu to líto, že to vypadá na ZT. SRDÍČKO nebilo.. Pak řekl, že je možné, že je mladší, že tomu dáme ještě čas týden a uvidí se. Co myslíte? Ač sem to počítala i s tím spozdenim, mohla bych být v 6tt, ale zase se mi to na 6tt zda maličké a to ten clearblue test zas nesouhlasí, sem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
7.5.19 09:48
@Lenca911389 píše:
Ahoj holky, oživují diskuzi, sem tu nová a potřebovala bych znát Vas názor. Včera sem byla na první kontrole v domnění, že sem min v 8tt. Poslední mens 6.3., mám ji nepravidelnou, ovulaci sem nesledovala. V dubnu sem to nedostala, tt sem si dělala Rapiclear 10ku, 3.4. Negativní, 5.4. Duch, šel vidět pěkně, tak na to konto sem koupila Clearblue Digital a 6.4. Mi ukázal + a vyhodnotil 2-3tt. Na včerejší kontrole nameril plod jen 2,3mm :( a řekl, že to neodpovídá dle PM velikostně, že je mu to líto, že to vypadá na ZT. SRDÍČKO nebilo.. Pak řekl, že je možné, že je mladší, že tomu dáme ještě čas týden a uvidí se. Co myslíte? Ač sem to počítala i s tím spozdenim, mohla bych být v 6tt, ale zase se mi to na 6tt zda maličké a to ten clearblue test zas nesouhlasí, sem z toho jelen

Já měla ms zacatkem října. V půlce listopadu HCG negativní a 20 prosince jsem zjistila že jsem v 7tt. A už bilo srdce.
U druhého tehu obdobný… Ms koncem září a v půlce listopadu dr viděl jen malou dutinku..

Teď mám dvě děti 6+1rok :srdce:

Drž se… naděje umírá poslední. Dej pak vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 09:49

@Lenca911389 Ahoj, to je jak kdybych to psala já před týdnem. Ja měla taky posl. mesicky 6.3. TT pozitivní teda už 30.3.Ale Vacek pořád menší o deset dní…I TT tolik nesililo.Hcg se zdvojnásobilo za 5 dní a právě prodělávam samovolný potrat v 8+5.Ale když ty jsi měla slabé pozitivní tt až 5.4.Tak ultrazvuk je plus mínus tři dny přesný, tak by to u Tebe mohlo být ok, ne? Držím pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
7.5.19 09:50

@Lenca911389
Ahoj, snad bude vše v pořádku :hug: někomu se ukáže srdíčko déle někomu dříve, je dobře, ze doktor počká týden a uvidíte. Já otěhotněla i když jsem měla prášky tak jsem neřešila ovulaci, jen jsem to doktorovi řekla, napsal pouze TP podle ms a dal to neřešil a řídil se TP podle ultrazvuku, bude to dobré, uvidíš :srdce:
U prvního bylo srdíčko vidět v 7tt+1 a u druhého hned na utz ale to jsem byla už ve skoro 12tt :oops:

Příspěvek upraven 07.05.19 v 09:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
7.5.19 09:51

Když to počítám, tak bys fakt měla být kolem 8tt a srdíčko by už mělo bít. Velikost se takhle špatně měří, takhle na začátku stačí ukliknutí a hned je týden sem, týden tam. No dejte tomu ještě čas, třeba se srdíčko ještě rozťuká, držím palce!! Ale raději počítej i s tím, že to možná nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68956
7.5.19 09:54

No, měsíc po pozitivním testu už by tam opravdu mělo být vidět o dost víc vč. srdíčka. Moc nadějně to nevypadá, ale čas tomu dej, tím rozhodně nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 10:01

Děkuju, mě hrozně vydesila ta velikost plodu, počítala sem, že už bude mít neco kolem 2cm akdyz mi sdělil, že ne, ze se přestal vyvíjet, tak sem to hrozně obrecela :( těhotná se cítím totiž stále, břicho neboli, ani nespinim nic.. To čekání mě zabije, dekuju za podporu, budu věřit a doufat ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
7.5.19 10:05

Dej tomu cas mohla jsi mit posunutou ovulaci nebo je mimco proste mensi a muze to dohnat jsem po ivf a obe deti byli ze zacatku mensi nez meli byt do 20tt do oba dohnali a I byli vetsi co se tyce srdicka u dcery jsme ho poprve vidili az 7+3 a u syna dokonce 8+4 a to jsem tam chodila kazdy tyden mela jsem I jine problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
7.5.19 10:09

@Lenca911389 vypada to na zamlkle těhotenství. ovulace nejspis později byt nemohla, kdyz si uz zacatkem dubna mela pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
7.5.19 11:50

@Lenca911389 // objevíš nejdříve 10 DPO, tzn. že teď bys měla být někde 8.-9. tt, kdy by plod měl mít přes 2 cm :-( ovu být později nemohla, když jsi // objevila už na začátku dubna… nešpiníš? máš bolesti břicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.19 13:15

@Eule přesně, celou tu dobu sem byla v domnění, že to je, jak píšeš. Proto mi nejde na rozum, že by bylo mladší. 5.4. Sem na testu měla ducha, 6.4. Mi test vyhodnotil 2-3tt?? Je mi divný, když teď nad tim přemýšlím, že ten první test nebyl už v tu dobu jak dálnice, když by to byl Teda 2-3tt. Jediné, že by se mi ovulace posunula na konec měsíce a test špatně vyhodnotil stáří?? :roll: žádné bolesti břicha nemám, ani nespinim.. Je to záhada.. Už se pomalu připravuji, že to spíš nedopadne 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15150
7.5.19 13:17

@Lenca911389 bohužel, příště to určitě vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí