Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic bych neříkala, co se stane se stane. Když nechce dítě tak se má chránit.
Tak podraz…..
Jako jo, víš že máš ovulaci, ale přerušovaný sex není ochrana, takže to má na svědomí i on.
Já bych mu nic neříkala.
Za 1. je větší pravděpodobnost, že z toho těhotná nebudeš a dělala by sis zle jen ve vztahu a za 2. pokud druhé dítě do budoucna stejně plánujete, tak se to jen trošku urychlí no….
Podraz bych to brala, kdyby si tvrdila, že bereš HA a nebo, kdyby dítě nechtěl vůbec.
No, za mě to úplně fér není.
Ale má se hlídat sám, když dítě nechce.
A ano, jako stará konzerva fakt nechápu, proč děti s přítelem a ne manželem.
No se divím, že vám to dva roky vychází
to je hodně na hraně se takhle nechránit
Tak prostě ti holt tentokrát selhaly výpočty
holky mají pravdu, pro pohodlnost ho vytahuje, kdyby dítě opravdu nechtěl, zařídí to jinak. Asi před ním s těmito argumenty stejně neuspěješ, ale nevíme, jaký máte vztah, jestli tě bude posílat na potrat apod.
Tohle neni maly podraz, ale podraz jako hrom. A jestli si sem jdes pro ospravedlnění, tak (ode mě tedy určitě) ho nedostaneš.
Prerusovana souloz neni zrovna nejkvalitnější antikoncepce na světě, ale zatajit ovulaci a nechat chlapa jit do toho naplno!!! To bych ti nepodekovala. A je uplne jedno, jak si to omluvis ![]()
Tohle muze totalne dokonit vztah. Ze ti to za to stojí. Udelat neco podobneho muž mě, ze si me treba podrží, letim pro pilulku po a dalsi sex si s takovým hodně rozmyslím.
Příspěvek upraven 31.12.24 v 11:21
Tak jsou spolu dlouho, takze pokud se domluvili na tomhle zpusobu ochrany, tak pokud maji normalni vztah, tak si snad duveruji, takze se spolehl na vzajemnou domluvu. Takze jaképak, ze se ma muz chranit?
Roky jim tahle duvera fungovala. Je to podvod. Neni vetsi podraz na partnera, nez podvody s ochranou (na ktere se domluvili).
@Winter garden presne tak, zatajeni ovulace bych prirovnala s vysazenim antikoncepce nebo propíchnutím kondomu!
Chlap ti 100% věří, proto se nechrání. Každopádně tohle bych fakt jako malý podraz nenazvala. Vždyť jste partneři, proč vše neřešíte společně? Proč děláš takové podrazy, když víš, že partner druhé ještě nechce? Já bych na to neměla žaludek
Jako je to podraz, na druhou stranu chlap snad ví, že když to do tebe pustí, můžeš prostě otěhotnět, i kdybys počítala ovulaci, jak chceš. Na hlavu jste oba.
Tohle není malý podraz, tohle je jeden z největších podrazů s možnými následky do konce života.
Na druhou stranu, pokud je pán ochoten spoléhat se na přerušovanou soulož, tak nemůže tvrdit, že dítě v žádném případě nechce, takhle už otěhotnělo párů, i těch, co to praktikovaly pořádně… Pokud by aspoň používal kondom, můžeš si dělat podrazy, ajké chceš.
Což teda furt nic nemění na tom, že pokusit se proti jeho vůli zplodit potomka fakt není MALÝ podraz ![]()
Malý podraz???to je sviňskej podraz, narušení důvěry. A následky v podobě nechtěného dítěte poznáš sama.
Já přerušovanou soulož za antikoncepci nepovažuju, ale znám několik párů, které takhle mají zcela plánované 2, 3 děti a mezitím se nikdy nic nestalo. Ale zase, když žiješ v manželství a je ti to tak nějak jedno, proč ne. Když bych věděla, že dítě nechci, neriskovala bych to.. Za 4 roky zakladatelka neotěhotněla, tohle je prostě svi_ňárna. Pro pilulku bych si šla sama, nic mu neříkala. Promluvila s ním o dítěti a používání ochrany, pokud ho nechce.
Ahoj,
před chvilkou jsem asi udělala podraz na přítele. No zítra mám ovulaci. Dnes jsme spolu s přítelem spali, chráníme se celé dva roky přerušovaným sexem. Vždy to zabralo. V době kdy není ovulace, může normálně dovnitř, jinak ven. Doteď to fungovalo. Jenže dneska jsem zamlčela, že mam před ovulací a přítel se udělal do mě. No a teď mám výčitky svědomí, že jsem mu to neřekla. Upřímně bych strašně chtěla druhé miminko (malé jsou 4), přítel pořád říká, že je moc brzy. Já si to nemyslím. Nechtěla jsem na něj udělat podraz, ale ten chtíč mě dneska ráno ovládl. Co teď? Když mu to řeknu, tak se bude cítit podvedený a pojedeme ihned pro tabletku po. Nebo doufat že se to neuchytí? Asi už mi nikdy nebude věřit. Chce se mi brečet, že bych se ani do zrcadla nepodívala, jak se za sebe stydím.