Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napadlo mě oživit diskuzi o rozměrech penisu trochu jinak. Co takhle vynechat obecné diskuze a dohady o tom co je a není průměr atd.. Pouze každá napíše jaký nejmenší penis a jaký největší měla tu čest zažít a jaké to bylo. Samozřejmě většina z nás muže patrně nepřeměřuje, ale zkusme psát alespoň odhad. Ráda si přečtu zážitky jiných žen a myslím, že i pro muže to může být zajímavé čtení ![]()
Má zkušenost - všichni muži, které jsem poznala měli podobně dlouhé penisy, řekla bych tak kolem 15 cm. Nejkratší mohl mít 14 cm a byl hóódně široký, opravdu hodně, možná 5 cm. Chtělo to samozřejmě důkladnou předehru, dodnes hodnotím jako nejlepší sexuální zkušenost. Ten největší nebyl o moc delší, tak 16 cm a na šířku cca 4 cm. Také to bylo fajn, ale né tak dokonalé (jsem na širší). ![]()
Doufám že se taky někdo zapojíte ![]()
@anax píše:
Napadlo mě oživit diskuzi o rozměrech penisu trochu jinak. Co takhle vynechat obecné diskuze a dohady o tom co je a není průměr atd.. Pouze každá napíše jaký nejmenší penis a jaký největší měla tu čest zažít a jaké to bylo. Samozřejmě většina z nás muže patrně nepřeměřuje, ale zkusme psát alespoň odhad. Ráda si přečtu zážitky jiných žen a myslím, že i pro muže to může být zajímavé čtení![]()
Má zkušenost - všichni muži, které jsem poznala měli podobně dlouhé penisy, řekla bych tak kolem 15 cm. Nejkratší mohl mít 14 cm a byl hóódně široký, opravdu hodně, možná 5 cm. Chtělo to samozřejmě důkladnou předehru, dodnes hodnotím jako nejlepší sexuální zkušenost. Ten největší nebyl o moc delší, tak 16 cm a na šířku cca 4 cm. Také to bylo fajn, ale né tak dokonalé (jsem na širší).
Doufám že se taky někdo zapojíte
Tak já jsem měla něco přes 10 sexuálních partnerů. Přeměřovala jsem dvěma, 16 a 17 cm a 4 cm do šířky. Všichni ostatní byli +- na tom podobně, kromě dvou vyjímek. Jednu jsem tedy měla jen v ruce a k ničemu dál už nedošlo - sice nebyl krátký, ale velmi úzký a ten druhý byl prostě kratší i užší než to, na co jsem byla do té doby ( a i po něm zvyklá. S tím jsem dokonce měla vztah, protože jsem si říkala, že sex není všechno (ano, vyhovovalo mi víc to, co bylo před ním, tedy větší rozměry). On ale si byl asi tohoto handicapu vědom (ačkoli jsme o tom nikdy nemluvili) a choval se dle toho, hrozně žárlil, snažil se druhé i mě shazovat, prostě to byl pan mindrák) a díky tomu nastal rozchod. Od té doby jsem měla 4 a všichni zase cca těch 15-17 cm a pohoda. Současný je taky spíše na té horní hranici toho, co jsem poznala, odhadem tak 17 cm a celkem širší a naprosto si vyhovujeme. Když je svlečený, tak se mi i dole hrozně líbí, je na něj fakt hezký pohled
. V tomto směru bych neměnila.
@anax Většina mých,,můžu,, měli penis velký kolem 15cm, ale našly se i vyjímky. Můj dlouholetý milenec byl vybaven 19cm, vlastnoručně jsem měřila
ale, musím podotknout, že jsem se s tím rozměrem nikdy úplně nesžila, bylo to moc a sex byl vždy s určitou dávkou opatrnosti. Nejmenší mohl měřit kolem 13cm a kupodivu, to vůbec nebylo nedostačující a jeho majitel byl velice zkušený a šikovný
Pro mě je pohled na větší penis velice vzrušující, jenže jsem celkově malá
tak mi lépe pasuje průměrný rozměr
Asi to bude znít jako kliše, nakonec nejhezčí byl a je sex z lásky bez ohledu na velikost ![]()
Uf, nikomu jsem ho nikdy neměřila a odhady mám špatné, ale měla jsem možnost se přesvědčit, že vůůůbec nejde o velikost a tím to pro mě hasne
Ale když bych měla jít do detailů, tak ideální je pro mě takový, co se mi dobře vejde do pusy
![]()
Supr nápad
Plně chápu autorčinu slabost pro širší penisy ![]()
Mé zkušenosti s nejmenším a největším jsou oba poměrně čerstvé. Nejmenší nevím přesně střílím od boku, ale mohl mít 12/3,5cm. Nechci nikoho urazit ale bylo to poměrně o ničem jeho penis byl taková tyčka tenká a navíc byl hotový snad do 3 minut.
Největší penis, který jsem kdy měla byl 22/4,5cm. Vlastnoručně přeměřeno. Zdá se to jenom mě, že chlapy s větší výbavou si o to přeměření v podstatě samy říkají? Asi velké sebevědomí.. V podstatě mě překecal a tak jsem měřila
Byl neskutečně dlouhý, například jsem mu chytla penis u kořene jednou rukou, před ní dala druhou a on přidal jednu svojí a stále mu koukal celý žalud!! Honit penis třema rukama to byl fakt supr zážitek, běhal mi vzrušením mráz po zádech. Sex samotný byl dobrý jen v určitých polohách. V pozicích kde dochází k úplnému, hlubokému průniku jsem si to musela hlídat. Ve chvíli kdy začal tvrději přirážet už jsem cítila mírnou bolest. Uvítala bych kdyby měl tak o 3-4cm méně. Dnes na ten zážitek ale vzpomínám s velkým úsměvem. ![]()
Nejmenší nevím.. všichni měli průměr, někteří užší, někteří širší:) nejdelší ho měl kolem 25 cm, normální šířka:) to už bylo moc…
spíš mi vadí, když to neumí a je hnedka než to, jaký má penis.. pokud teda nemá bez centimetru dulek..
@anax jsem asi divná, ale žádnému ze svých sexuálních partnerů jsem penis nepřeměřovala a kromě jednoho panice s ním uměli zacházet všichni, ať byl menší nebo větší.
Ja mam asi 16-17 cm a tloustku okolo 5 cm a prijde me a mam trapeni ze je hrozne moc maly
@B4RC3LON4 píše:
Ja mam asi 16-17 cm a tloustku okolo 5 cm a prijde me a mam trapeni ze je hrozne moc maly
věř tomu, že malýho ho rozhodně nemáš ![]()
@B4RC3LON4 píše:
To si myslel i Kraťomír. Diagnóza? Naprosto jednoduché a prosté – dysmorfofobie. ![]()
@anax píše:
Napadlo mě oživit diskuzi o rozměrech penisu trochu jinak. Co takhle vynechat obecné diskuze a dohady o tom co je a není průměr atd.. Pouze každá napíše jaký nejmenší penis a jaký největší měla tu čest zažít a jaké to bylo. Samozřejmě většina z nás muže patrně nepřeměřuje, ale zkusme psát alespoň odhad. Ráda si přečtu zážitky jiných žen a myslím, že i pro muže to může být zajímavé čtení![]()
Má zkušenost - všichni muži, které jsem poznala měli podobně dlouhé penisy, řekla bych tak kolem 15 cm. Nejkratší mohl mít 14 cm a byl hóódně široký, opravdu hodně, možná 5 cm. Chtělo to samozřejmě důkladnou předehru, dodnes hodnotím jako nejlepší sexuální zkušenost. Ten největší nebyl o moc delší, tak 16 cm a na šířku cca 4 cm. Také to bylo fajn, ale né tak dokonalé (jsem na širší).
Doufám že se taky někdo zapojíte
neměřila jsem, ale dle odhadu nejmenší tak těch dvanáct… největší 23 cm..Ale většinou ten průměr cca 15cm.
Nějvětší byl 19cm a širší, a nejmenší nemohl mít ani 6cm a hodně uzoučký, ale vůbec mě neuspokojil, ale mezi mnou a jeho majitelem to velmi jiskřilo do té doby než jsem zjistila co tam má. Nebo spíše nemá a hlavně byl i moc rychle hotovej
@Halibar píše: Čím větší penis jsem v posteli měla, tím horší byli
zajímavé..to u mně naopak..s těmi menšími ani nebylo nic, co by za to stálo