Mám chuť na flirt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
s77
9
6.8.12 12:09

Mám chuť na flirt

Ahoj holky,
mám 3deti, jsem uz 5 let doma, jinak VŠ žijící uz 10 let v manželství .Mame pekny vztah, ale z me strany uz se tam začíná rozjíždět kvalitni stereotyp. manzel si ho taky 2× „zpestril“,ale ustála jsem to a vse jelo dal…ted se ale já dostávám do fáze, kdy bych chtěla cítit, že jsem přitažlivá i pro ostatní muže. Zhubla jsem, mám udělané pekne prsa…proste je že mne ted pekna ženská a asi bych potrebovala nejaké zpestření nebo spíš povzbuzení…nechci aby me tu někdo odsuzoval, jen me zajímá zda to někdo máte taky tak…proste bych si dala takový flirtik s nejakym pěkným mladým chlapem…ne přímo sex, ale jen tak flirt pro ten POCIT, že jsem žádoucí…prosím aby jste mi nepsaly příspěvky typu Važ si toho, co doma maš atd. omlouvam se za diakritiku-pisu na tabletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.8.12 12:13

Jj tak to bych taky chtěla. Úplně tě chápu. Cítit že jsi přitažlivá a žádoucí. Jen jak to zařídit :-)

• Citovat
  • Upravit
24379
6.8.12 12:27

No, chyba je už u toho, že se necítíš být žadoucí asi manželem :|.Což je škoda a chápu tvoji touhu. Jinak smekám že si mu dokazala 2× odpustit spestření a jedeš dál. Pokud si v takové fázi, hezká, přitažlivá…vyraž ven a vzhuru do flirtu, ale i tak napíšu ať si dáš majzla a nezvrtne se to úplně jinak :roll:

spíš bych ti přála spokojený manželství :kytka:,snad zas bude a ty se budeš citit skvelě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 12:42

Chápu tě. Mně k dobrému pocitu stačí, když vidím, že se líbím, že po mně někdo kouká, že se za mnou otočí. A jelikož toho se mi dostává, i třeba s dětma na hřišti, tak už nemám chuť flirtovat :) Ono ten flirt občas může spadnou do jiné roviny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.12 12:44

Taky občas, když se třeba dívám na nějaký strašně romantický film, tak si říkám, jak bych to chtěla ještě znova prožít, to zamilování atd. ale pak si většinou uvědomím, co mám doma a přejde mě to :D

Ale pokud nepřemýšlíš o nevěře jako takové, tak na tom asi není nic špatného. Stačí vyjít si nějak ven. poklábosit s pár chlapama…Hlavně se neupínej na jednoho, protože ten od tebe ten sex bude chtít

• Citovat
  • Upravit
s77
9
6.8.12 13:03

No manzel je ze mne nadšen jak ted vypadam, co stíhám, vztah máme pekny, dokonce bych z jeho strany řekla, že je znova zamilovany.Ale já tu vidím třeba projít souseda do pul tela s krasnou postavickou a hned bych si „sahla“ nebo aspoň prohodila dvojsmyslnou narážku, aby se otočil, usmál, obdivne kouknul…nechci sex, je takové to příjemnou v břiše, polechtání jako"zamlada" :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
6.8.12 13:04

Tak to ja to mam uplne naopak. nesnasim, kdyz po me nekdo kouka. nemam potrebu citit se zadouci, mam rada, kdyz se libim vlastnimu chlapovi. Takze vzdycky kdyz nejdeme spolu uzivam si svoje naprosto stare, hnusne a o 3 cisla vetsi obleceni, ale on to nesmi videt, jinak je zle. nejak me nenuti, abych chodila jako ze zurnalu, ale tyhle veci nenasi. mam velky prsa a on miluje, kdyz mi na ne chlapi cumi. Mne to naprosto vytaci, nejradsi bych si je urizla a nebo tem chlapum dala pres hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
6.8.12 13:06

Tak zajdi někam s nějakou kámoškou na večerní tah, zařádit si a zaflirtovat. na tom nic není. ;)

• Citovat
  • Upravit
2693
6.8.12 13:21

Já to znám, jsem šťastně vdaná, ale taky se mi líbí ten pocit, že se líbím i jiným chlapům. Ne z důvodu, že bych s nima něco chtěla mít, jen je to příjemné. Ale to ti stačí opravdu zajít ven na drink jen sama s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
6.8.12 13:26
@tanik1912 píše:
Tak to ja to mam uplne naopak. nesnasim, kdyz po me nekdo kouka. nemam potrebu citit se zadouci, mam rada, kdyz se libim vlastnimu chlapovi. Takze vzdycky kdyz nejdeme spolu uzivam si svoje naprosto stare, hnusne a o 3 cisla vetsi obleceni, ale on to nesmi videt, jinak je zle. nejak me nenuti, abych chodila jako ze zurnalu, ale tyhle veci nenasi. mam velky prsa a on miluje, kdyz mi na ne chlapi cumi. Mne to naprosto vytaci, nejradsi bych si je urizla a nebo tem chlapum dala pres hubu.

To mas doma teda, zvlastni exemplar chlapa :roll:

• Citovat
  • Upravit
16666
6.8.12 13:31
@blorchi píše:
To mas doma teda, zvlastni exemplar chlapa :roll:

jj, on je zvlastni ve vsech smerech. diky bohu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.8.12 13:35

Holky já vás chápu, ale nedoporučuju vám to.
Je dost velkej problém to ustát.
Budete si připadat jako schizofreničky.
Nestojí to za to.
Ale neosuzuju vás, jestli na to máte v sobě dostatek síly, tak to zkuste, třeba to dopadne dobře, ale to riziko je příliš veliké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 13:39

Já tedy raději též anonymně. Jsem také vdaná, dítko, ale i když je manžel celkem ok táhlo a táhne mě to jinam. Neříkám, že jej chci opustit to rozhodně ne. Ale prostě jak popisuješ ten pocit líbit se jinému. I když je mi už přes 30 jsem pořád kočka a otáčení za mnou je skoro normální, tím se samo nechlubím…Jen jsem to dotáhla dál než ty chceš a to do postele. Ale i když je to možná divné, tak jsme spolu nespali, ne že by to nešlo, ale oba jsme měli chuť jen na hraní a takovéto mazlení, co nám ve vztahu chybí. Sex jako takový pro mě není důležitý, ale to líbit se a být žádaná + nějaké to mazleníčko, to je to oč mi běží. Jen tedy narovinu píšu, že ten onen není jediný. Jsou v mém okolí 2 takoví a ani jednoho nemiluju, jen je mám pro případ potřeby jako hračku, se kterou si potřeuji chvíli pohrát. Tak a teď čekám, že se na mě vrhnete :lol:

• Citovat
  • Upravit
s77
9
6.8.12 13:39
@Heineken píše:
Holky já vás chápu, ale nedoporučuju vám to.
Je dost velkej problém to ustát.
Budete si připadat jako schizofreničky.
Nestojí to za to.
Ale neosuzuju vás, jestli na to máte v sobě dostatek síly, tak to zkuste, třeba to dopadne dobře, ale to riziko je příliš veliké.

Schizofrenicky??? Nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
6.8.12 13:42
s77 píše:
Schizofrenicky??? Nechapu

Může se ti stát, že to nezvládneš a budeš pak pendlovat mezi dvěma chlapy.
To se těžko popisuje, to bys musela zažít, ale nemusí se ti to vůbec stát, třeba to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí