Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Umělé mléko rozhodně není ostuda. Taky jsem ho malému dávala a je z nej zdravý, chytrý kluk. To jsou fakt jenom blbé předsudky. A z toho, co jíš, výživné mléko být fakt nemůže, promiň.
Potřebuješ doplňovat energii a živiny a jenom z rohlíků to nepůjde. Zkusila bych Nutridrink Juice, potíže se žlučníkem má vyloženě v popisu.
@haupi píše: Více
To já vůbec neříkám, že by to mělo být špatně…dneska zase na urgentu a bavila jsem se o tom s doktorem a ten mi taky doporučil spíš UM
Zkusím tě jen podpořit svoji zkušeností ať se rozhodneš jakkoliv. Já jsem to po porodu nějak nezvladala, hrozně jsem se rozsypala zdravotně, což teda začalo už v těhotenství a mimo jiné jsem měla velké bolesti. Asi to bylo dost tím že to bylo několikáté těhotenství rychle za sebou, předtím jsem potracela a upinala se k tomu rychle otěhotnět znovu, i kvůli věku. Ve 2 měsících jsem prostě nevydržela a vzala si léky které jsem potřebovala a tím jsem nemohla kojit a bylo. Dala jsem lahvičku a malý už pak prso nevzal. Strašně jsem si to vycitala, moc jsem to obrecela, nadávala si že kvůli svému pohodlí jsem mu zkazila vstup do života. Vnitřně s tím dodnes úplně srovnana nejsem, ale racionálně vidím že je to blbost. Malý je úplně zdravý, šikovný, nic mu neschází, není žádné neduzive dítě, nemarodi, aktivní je, žádný problém neřešíme. Evidentně mu to neublizilo a asi to bylo lepší než kdyby měl úplně vyrizenou mámu trosku. On se tenkrát hrozne uklidnil, asi tím že bylo líp mě.