Mám dát dítě k prarodičům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
9.10.13 11:39

Tak já bych ani neuvažovala o tom, že svoje děti nechám hlídat někým takovým :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.10.13 11:39

Jako sorry, ale nechapu, na co potrebujete davat hlidat takhle male dite tam, odkud odchazi vynervovane?

• Citovat
  • Upravit
MDK
10952
9.10.13 11:40

Je fajn, že za tebou partner stojí. :palec: Ale zeptala jsi se jeho, proč se takhle jeho rodiče chovají? Myslím tím, zda i jeho, popř. další sourozence takto vychovávali? :think: Abys měla představu, co se tam u nich vlastně děje, když jinak píšeš, že se dítěti věnují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
9.10.13 11:41
@Anonymní píše:
@Evelyyna ANO mala tam byla pres vikend…i u moji mamky, aale narozdil do nich, kdyz jedeme pro malou k moji mamce, tak ji nemuzeme od ni odtrhnout

Myslím, že dítko pozná u koho mu je dobře:-) A i podle toho bych se řídila. Opravdu nemusíš nikomu vysvětlovat, jako vychováváš svoje dítě a komu ho svěříš a proč :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
9.10.13 11:41

Ty jsi matka, ty určuješ pravidla hry. Pokud máš podezření, nedávej jí tam. Promluv si se starýma, pokud nejsou svolní k diskuzi, hold malá tam nebude bývat, leda s vámi a na chvilku. Ty máš právo určit, jak výchova bude probíhat a pokud nechceš, aby se po dítěti řvalo nebo dávalo přes prsty, dělat se to nebude. Stůj si za svým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.10.13 11:42

@Ali-Ali
No nechcem pujcit proto, ze tchyne je mimoza..boli sme s nou raz na prechadzke a ona 2hod len tlacila kocarek..prcek mal plenu cez kocarek, takze tam neboli vidiet, ale ona ho ani raz neskontrolovala..nejsom hysterka, ale maly bol po porodu hospitalizovany kvoli dychaniu a infekcii, takze ten strach tam je asi vacsi..celu dobu sa kochala zahradkami a vo finale sa uplne zabudla s nejskym muskatim, ze s kocarem vlitla do silnice i ked sme hej vraveli, ze ide auto nech stoji..tak tak to ubrzdila, rific si tukal na celo -pravom..inak mam tchyni rada..teraz stale chce hi hlidat nech si zajdeme na vecu alebo do kina, ale ja si to nevim predstavit..a od orcka min 1× za tyzden som na pol dna prec, takze nemam orobjem ho nechat(sice len muzovi, ale stejne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.10.13 11:44

@Devany
Tak to mam taky tak..tiez som to povedala a tchyne zacala ze to nechape proc a ze to neni normalne.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.13 11:46

@MDK ja partnerovi porad rikam, ze rodice ma jen jedny, protoze rdina je pro me zaklad…ale on ma radeji moji mamku, nez tu svoji..vychovali ho a poskytli vzdelani, ale to je asi tak vsechno…do idealnich rodicu maji vazne hodne, ale hodne daleko…

• Citovat
  • Upravit
10185
9.10.13 11:47

Nečetla jsem komentáře, tak nevím, jestli se nebudu opakovat.
Když jsem četla, co jsi napsala, úplně mě polilo horko. Sama jsem už babička, mám skoro dvouletou vnučku. Nikdy! Opravdu nikdy bych si nedovolila na ni ve zlém houknout, nedejbože ji plácnout! To, co píšeš, mi připadá šílené, jak se může kdokoli tímto způsobem chovat k takhle maličkému dítěti. Na tvém místě bych tam malou bez tvé přítomnosti nenechávala ani minutu. A jak by na ni nějak přehnaně vystartovali, okamžitě bych s ní odešla. A vůbec nic si nevyčítej, o vnučku je nepřipravuješ ty, ale oni svým chováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.10.13 11:50

@miisenka do mě taky všichni hučeli, že to není normální :zed:.U první to bylo nejhorší, u druhé už jen „brblali“ a u třetí už neřekl nikdo ani slovo. I když občas si rýpnou, že to prostě nechápou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
9.10.13 11:55
@Anonymní píše:
@MDK ja partnerovi porad rikam, ze rodice ma jen jedny, protoze rdina je pro me zaklad…ale on ma radeji moji mamku, nez tu svoji..vychovali ho a poskytli vzdelani, ale to je asi tak vsechno…do idealnich rodicu maji vazne hodne, ale hodne daleko…

Tak to máme naprosto stejně. :mavam: Já díky svým „skvělým“ tchánovcům skončila nakonec na AD. A bylo mi prd platný, že za mnou stál přítel. Prostě si dělali, co chtěli. :cert: :cert: :cert: Pokud nevíš, co se tam děje, určitě se přikláním taky k tomu, jak ti všechny holky píšou, samotné dítě nedávej. Radši být za tu zlou, než mít vystresované dítě. Je to ještě prcek a pokud ti ještě není schopno říct, co se u nich přesně děje, určitě bych samotné prostě nedala. Ať se staví třeba na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.13 12:08

Holky moc a moc dekuju za nazory a podrzeni :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2401
9.10.13 12:16

Teda to je narez…Na dite bych si nenechala sahnout ani od vlastni mamy, natoz od tchanovcu. Pri sebemensim podezreni bych tam dite bez dozoru nenechala ani nahodou. Nechapu jejich drzost peskovat dite pred tebou…To mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
9.10.13 12:25

Tak to mrkání mi připadá už jako tik :-((((je to z nervozity, něco nepěkného jí museli udělat, at tchýne nebo tchán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
9.10.13 12:35

Moje tchyne jednou zkusila prede mnou moji dceru nasilim drzet v naruci i kdyz se ji rvala ven a plakala, ze chce ke me. Komentovala to tim, ze se to musi zlomit. Mela asi rok. Od te doby jsme tam nebyli. Netvrdim, ze uz tam nepojedeme, ale uz toto musim rozdychat. Pokud by tam malou nekdo placnul, nebo na ni kricel, tak absolutne bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová