Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj chci se zeptat, zda mam ještě dávat čepku sve 7měsíční dcerce nebo v takovem teplu stačí klobouk
Dik ahoj ![]()
Já dávam letní, nejde o to aby neofoukla hlava, ale spíš proti sluníčku ![]()
Aha dam ji satecek nebo ten kloboucek, chvilku jsem přemýšlela co jí dát aby zas nebyla zbytečne moc oblečená diky moooc
![]()
Nějaký šáteček na uši bych určitě dala. U nás je hic, ale děsně fučí, tak dávám malé-6m+ lehkou čepičku, je fakt tenoulinká nebo ten šátek co má široký pruh na uši, a přes hlavu má jakoby síťku nebo co to je ![]()
Já ji dám ten šatek teda přeci jen člověk neví a počasí je zrádné ještě děkuji
![]()
Taky záleží, jestli má vlásky
Mé do roka téměř plešaté děti nosily vždy něco na hlavě, v tomhle počasí spíš tenký klobouček (uši v tomto hicu neřeším). Když vidím mimino bez vlásků za větrného nebo chladnějšího počasí, tak mě jímá hrůza ![]()
Já dávám kloboučky co mají krempu směrem dolů, takže i krejou uši, když víc fouká
Mám sice starší dítko 15 měsíců, ale dávám pořád něco na hlavu, má málo vlásků a snad nikdy moje děti nebyli v tam malém věku bez čepice nebo šátku prostě muselo mít něco na hlavě, jak proti sluníčko tak aby mělo aspoň trochu chráněná ouška kdy foukalo
Jo tak par chloupku na hlave ma
ale i tak proti tomu slunicku. Ja bych ji taky nenechala bez ničeho.. ![]()
Dala bych lehký šáteček nebo klobouček a podle potřeby kdyžtak vyměnila. Kočárek to uveze ![]()
@Katekaroli něco letního nebo pokud máš hodně díratou háčkovanou čepičku ![]()
Moje 5 měsíční dítě nechce nic na hlavě od dubna a žije. Dala bych lehký čepeček (Praha). Nevím kde bydlíš, na Šumavě bych dala teplejší čepeček.
Buď ksiltovku nebo něco tenkého vzdušného.
Segry 14 mes. Něco na hlavu dostane a zachvilku to zahodí a je vyřešené.