Mám dát zase plínu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3780
15.8.13 17:29

@Lištička3253 no a co tréningové kalhotky a trochu je přicpat - mám na mysli látkové - s nějakým hezkým vzorem a nepropustnou vrstvou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.8.13 17:42
@Lištička3253 píše:
Ahoj, nechci zakladat dalsi diskuzi, tak vyuziji tohoto tematu:)
Mam temer 4 letou dceru (za 14 dnu ji budou 4), bez plin pres den je uz temer dva roky, bohuzel na noc plinku mela jeste pred tydnem. Uz jsme nekolikrat zkouseli v noci bez plin, po tydnu jsem to ale vzdycky vzdala, protoze to nemelo smysl, mala se pocurala a ani se nevzbudila a spala v mokru dal. Nekolikrat za noc jsem ji chodila kontrolovat a vzdy ji prevlikla. Po konzultaci s pediatrickou jsem to ale nechala byt a plinku ji na noc vratila, pry ma do peti let na nocni plinku narok.
V poslednich dnech ale zacla plinu na noc uplne odmitat, uz ji nechce, tak jsem se radovala, ze uz konecne k tomu dospela a ze se na curani vzbudi (ma vedle postylky nocnik). Bohuzel se pocurava dal. Zkusila jsem par dnu budit ji po dvou hodinach, to se vzdy vycurala do nocniku a spala dal, kdyz ji ale nevzbudim dyl jak tri hodiny, tak se pocura. Omezuju ji i v piti, cca od peti hodin odpoledne uz moc nepije. Mam pocit, ze zenhle system buzeni nikam nevede, ja nejsem vyspala a ji to taky neprospiva, kdyz ji tak casto budim. Nemate nektera podobnou zkusenost? Nevim, jestli mam vydrzet ji budit po tech 2 hodinach nebo ji nechat, at se pocurava a jen ji trpelive prevlikat… Vracet plinu ji uz nemuzu, kdyz ji sama nechce.

A kdybys jí slíbila, že když se nepočůrá, něco dostane? My jsme takhle motivovali právě prcka (budou mu 4 v září)… Vysvětlili jsme mu, źe když nebude mít v noci plínu, ušetříme penízky a dostane potom lego… :think: a první dva týdny ráno dostával „za odměnu“ gumový bonbony… :think: Já teda ze začátku budila, než jsem šla spát já (teda zeptala jsem se, jestli chce čůrat), teď už to teda flákám, povinně se jde vyčůrat těsně před spaním a do rána vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.13 18:04

@analoja Diky za tip, to me nenapadlo, nemam s tim zkusenost:)

@kate02 Motivaci ma od zacatku, dokonce tu nejvetsi - zcela bez omezeni si muze v hrackarstvi vybrat cokoliv, co bude chtit. Bohuzel ani to nezabira. Mam proste pocit, ze by strasne chtela, ale vubec si to v tom spanku neuvedomuje, ze potrebuje curat a ze se ma probudit. Nevzbudi ji ani to mokro:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.8.13 18:08

@Lištička3253 @kate02
jako motivace k nočnímu nepočůravání je blbost - tam prostě musí tělo dozrát, musíte vydržet, malá má ještě nárok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
15.8.13 19:18

No holky, ještě tomu dám pár dní a uvidím, jestli to pochopí. Zítra ho nechám běhat nahatého (to většinou doběhl na záchod i s bobkem).
On němá pravidelnou dobu, kdy jde kakat, takže těžko odhadnu, kdy mu plínu dát. A když to nepůjde, bude zase v plínách :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze