Nepřijdou na oslavu, poslat dort?

Anonymní
18.1.22 14:43

Mám dilema achjo.

Ahoj, chtěla bych poradit. Za 14dni má syn 3 narozeniny. Máme pozvanou rodinu. Ale moje babička a děda nechtějí. Asi chtějí mít svůj klid.. ale štve mě to. Na bráchy a bratrance oslavu normálně chodí a sedí tam. Myslíte, že bych jim měla poslat dort a chlebíčky.. i když na oslavu byli pozvaný? Dort se dělá podle počtu osob. Přijde mi blbý počítat s lidma, co pozvaný byli a n chtějí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10290
18.1.22 14:47

Je to samozřejmě škoda, že je nebude mít na fotkách, ale občerstvení bych poslal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.1.22 14:52

Ja teda nevim asi, jak to normalne chodi, ale narozeniny prcka snad nejsou svatba, aby se posilala vysluzka? Ja uplne chapu, ze te to mrzi, ale i to, ze se jim treba nechce, moji prarodice uz jsou velmi stari a taky uz na oslavy nechodi, ale vetsinou se jim poslou fotky, nebo udelame spolecny videohovor, aby pravnucku videli, ale nejak si neumim predstavit, ze jim poslu dva kusy dortu a ctyri chlebicky :nevim: ani vlastne nevim, po kom bych jim to a kdy posilala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
18.1.22 14:58

Navrhuji uvrhnout oba staroušky do klatby a namisto chlebíčků jim udelit důtku. U příležitosti příštích narozenin uspořádat ohňostroj a dostihovy den v Chchli.

• Citovat
  • Upravit
20976
18.1.22 15:03

No bóže, tak co zbyde sníte druhej den. Nic bych nikam neposílal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.1.22 15:04

Moc to prožíváš. Naši prarodiče nám nešli ani na svatbu, protože prostě na to už nemají fyzicky.
Prostě bych udělala oslavu a případně tam pak se synem zajela. Ono čím je člověk starší, tím obtížnější je pro něj cestovat a měnit prostředí. Neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
18.1.22 15:08

V současné situaci bych si myslela, že se bojí kvůli Covidu, když tam bude spousty lidí. Tak bych to akceptovala a víc neřešila. Chlebíčky bych neposílala, ještě by je třeba uvrhli do 5tidenní karantény, a pak by z nich měli ještě zažívací potíže. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34400
18.1.22 15:54
@Fee-bee píše:
V současné situaci bych si myslela, že se bojí kvůli Covidu, když tam bude spousty lidí. Tak bych to akceptovala a víc neřešila. Chlebíčky bych neposílala, ještě by je třeba uvrhli do 5tidenní karantény, a pak by z nich měli ještě zažívací potíže. :dance:

Na bráchy a bratrance oslavu normálně chodí a sedí tam. To asi nebude Covidem, když jinak na oslavy choděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.1.22 15:56
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poradit. Za 14dni má syn 3 narozeniny. Máme pozvanou rodinu. Ale moje babička a děda nechtějí. Asi chtějí mít svůj klid.. ale štve mě to. Na bráchy a bratrance oslavu normálně chodí a sedí tam. Myslíte, že bych jim měla poslat dort a chlebíčky.. i když na oslavu byli pozvaný? Dort se dělá podle počtu osob. Přijde mi blbý počítat s lidma, co pozvaný byli a n chtějí.

My dáváme výslužku lidem, co na oslavu přijdou. Posíláme jen v případě, že se nemůže někdo dostavit kvůli práci a další členové domácnosti dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34400
18.1.22 15:56
@Anonymní píše:

Nic bych neposílala, nevidím důvod. Pozvání odmítli a víc bych to neřešila. Ale štvalo by mě to taky, že jinam jdou, a k vám ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
18.1.22 16:08

Z toho nedělej tragedii. nechtěj, nechtěj, nic bych neposlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
18.1.22 19:11

Výslužku bych dala jen, kdyby dorazila třeba babička a děda nemohl nebo tak…pro něj bych poslala po babičce. Takhle ale ve vaší situaci bych neposílala nic a smířila se s tím, že prostě nepřijdou. I když to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.1.22 19:17
@Anonymní píše:

Nic bych neposílal. Můj děda říkával: „Nechci, polib pr.el ševci.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
18.1.22 19:37
@Anonymní píše:

A to jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
18.1.22 19:40

Ne, nic bych neposílala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...