Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je to samozřejmě škoda, že je nebude mít na fotkách, ale občerstvení bych poslal.
Ja teda nevim asi, jak to normalne chodi, ale narozeniny prcka snad nejsou svatba, aby se posilala vysluzka? Ja uplne chapu, ze te to mrzi, ale i to, ze se jim treba nechce, moji prarodice uz jsou velmi stari a taky uz na oslavy nechodi, ale vetsinou se jim poslou fotky, nebo udelame spolecny videohovor, aby pravnucku videli, ale nejak si neumim predstavit, ze jim poslu dva kusy dortu a ctyri chlebicky
ani vlastne nevim, po kom bych jim to a kdy posilala ![]()
Navrhuji uvrhnout oba staroušky do klatby a namisto chlebíčků jim udelit důtku. U příležitosti příštích narozenin uspořádat ohňostroj a dostihovy den v Chchli.
No bóže, tak co zbyde sníte druhej den. Nic bych nikam neposílal.
Moc to prožíváš. Naši prarodiče nám nešli ani na svatbu, protože prostě na to už nemají fyzicky.
Prostě bych udělala oslavu a případně tam pak se synem zajela. Ono čím je člověk starší, tím obtížnější je pro něj cestovat a měnit prostředí. Neřešila bych to.
V současné situaci bych si myslela, že se bojí kvůli Covidu, když tam bude spousty lidí. Tak bych to akceptovala a víc neřešila. Chlebíčky bych neposílala, ještě by je třeba uvrhli do 5tidenní karantény, a pak by z nich měli ještě zažívací potíže. ![]()
@Fee-bee píše:
V současné situaci bych si myslela, že se bojí kvůli Covidu, když tam bude spousty lidí. Tak bych to akceptovala a víc neřešila. Chlebíčky bych neposílala, ještě by je třeba uvrhli do 5tidenní karantény, a pak by z nich měli ještě zažívací potíže.
Na bráchy a bratrance oslavu normálně chodí a sedí tam. To asi nebude Covidem, když jinak na oslavy choděj.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poradit. Za 14dni má syn 3 narozeniny. Máme pozvanou rodinu. Ale moje babička a děda nechtějí. Asi chtějí mít svůj klid.. ale štve mě to. Na bráchy a bratrance oslavu normálně chodí a sedí tam. Myslíte, že bych jim měla poslat dort a chlebíčky.. i když na oslavu byli pozvaný? Dort se dělá podle počtu osob. Přijde mi blbý počítat s lidma, co pozvaný byli a n chtějí.
My dáváme výslužku lidem, co na oslavu přijdou. Posíláme jen v případě, že se nemůže někdo dostavit kvůli práci a další členové domácnosti dorazí.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych poradit. Za 14dni má syn 3 narozeniny. Máme pozvanou rodinu. Ale moje babička a děda nechtějí. Asi chtějí mít svůj klid.. ale štve mě to. Na bráchy a bratrance oslavu normálně chodí a sedí tam. Myslíte, že bych jim měla poslat dort a chlebíčky.. i když na oslavu byli pozvaný? Dort se dělá podle počtu osob. Přijde mi blbý počítat s lidma, co pozvaný byli a n chtějí.
Nic bych neposílala, nevidím důvod. Pozvání odmítli a víc bych to neřešila. Ale štvalo by mě to taky, že jinam jdou, a k vám ne.
Z toho nedělej tragedii. nechtěj, nechtěj, nic bych neposlala
Výslužku bych dala jen, kdyby dorazila třeba babička a děda nemohl nebo tak…pro něj bych poslala po babičce. Takhle ale ve vaší situaci bych neposílala nic a smířila se s tím, že prostě nepřijdou. I když to mrzí.
@Anonymní píše:
Nic bych neposílal. Můj děda říkával: „Nechci, polib pr.el ševci.“
@Anonymní píše:
A to jako proč?