Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny
Mám dotaz ohledně své BT. Měřím 3 měsíce a pokaždé to je úplně jinak. Dnes je to 20 den co je má BT vyšší, ale ne nad 37. Před 4 dny mi skončila mens., která byla kratší, ale nebyla úplně slabá. Teplotu mám 36,8 36,9 a 37 stupňů. Četla jsem, že teplota před či během mens. má klesat. Což jsem vždy mívala těch 36,4. Nyní je vyšší… Nevím, zda dělattest,když mens. proběhla, ale uvidíme, budu měřit dál…
bedruna7 píše:
Zdravím všechnyMám dotaz ohledně své BT. Měřím 3 měsíce a pokaždé to je úplně jinak. Dnes je to 20 den co je má BT vyšší, ale ne nad 37. Před 4 dny mi skončila mens., která byla kratší, ale nebyla úplně slabá. Teplotu mám 36,8 36,9 a 37 stupňů. Četla jsem, že teplota před či během mens. má klesat. Což jsem vždy mívala těch 36,4. Nyní je vyšší… Nevím, zda dělattest,když mens. proběhla, ale uvidíme, budu měřit dál…
Podle té teploty šance na těhu je. Test bych asi zkusila. Alespoň budeš vědět na čem jsi ![]()
Někdo mívá ještě při MS tu teplotu vyšší, ale na to bys už přišla.
A pokud se teplota drží 18 a více dní, z 99% to je těhu ![]()
Nemáš ten graf na netu?
Držím palce.
Chjo, tak už klesla na 36,5. Možná mám zrovna ovu??? Nevím je to 11 den a většinou to bývá v polovině cyklu, tj. 14 den. No uvidíme. Nejhorší je, že máme s přítelem oba náročnou práci a zrovna ted to vychází, že já mám odpol. a on ráno
Takže skoro spí,jak příjdu. Ale máme tu week, tak nevylezem z ložnice
Děkuji ti za odpověď, jelikož já tomu asi nikdy rozumět nebudu ![]()