Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už to bude rok co jsem přestala brát antikoncepci a stále se nám nedaří miminko. Už 4 měsíc nemám menstruaci, když si udělám test je pokaždé negativní už jsem byla i na odběru krve a také negativní. Dřívě jsem měla menstruaci pravidelně. Může být něco semnou? Poradíte mi prosím co mám udělat?
Nechci jít za doktorkou s tím že už chci miminko, jsem v jejím názoru na to moc mladá.
Už si stavíme domek a máme oba práci jen to mimčo nám chybí v životě, moc si ho oba přejeme a při každém negativním testu jsme smutní. Už bych si moc přála aby tam konečně byli //…
KDYZ NEMAS MENCKY A NENI TO TEHOTENSTVIM, POTOM Ti asi babske rady nepomohou. Podle me bys mela jit do CAR. Tam ti nebudou delat rovnou IVF, treba staci par tabletek clostiku a mimino bude.
…no určitě si nechat vyšetřit hormonální profil z krve na gyndě. Můžeš ho mít po ní rozhozený. Nenechala bych si na srovnání vecpat další HA. To podle mě nic neřeší, jen problém oddaluje.
Vždyť nemusíš říkat, že chceš mimi. Řekneš, že nemáš MS. Hele a doktorce přeci je do toho velký kulový, né, jstli chceš dítě nebo ne - teda nepíšeš přesný věk. A možná bych uvažovala o změně doktorky
.
chtělo by to ms rozhodně bez té otěhtonět se nedá
já myslím že ale na gyndě řeší když nemá člověk ms a nebo jí má třebou 1× za nějaký měsíce to by měla.
šla bych do centra asistované reprodukce......pokud nemáš měsíčky,nemusíš mít ani ovulaci či jiné a jiné problémy,tam vám pomůžou
Ahoj PaPT, to byl přesně můj případ, první krok by měl být k tvé gynekoložce, pak případně po dohodě s ní do CAR, ale to bych nechtěla předjímat, ja jsem nakonec otěhotněla přirozeně, jen s umělě nahozeným cyklem, ale každá jsme jiná, rozhodně bych došla ke gynekologovi, s největší pravděpodobností ti dá vyvolávací injekci na MS.
Na vyvolávačce už jsem byla, měla jsem jednou MS a potom zase nic. Ale asi si tam vážně dojdu, doufám jen že mi nedá jen vyvolávačku, to by asi moc nepomohlo, nebo jo?
PaP bez MS mimčo vážně nepůjde. Chtělo by to udělat hormonální profil, třeba je někde problém a dá se mu pomoct. Doktorce do toho jestli jsi mladá nebo stará nic není, ta je od toho aby léčila. Případně bych změnila lékaře nebo jak píšou holky šla rovnou někam do CARu, kde tě rozhodně vyšetří. Vyvolávačka nic neřeší. ![]()