Snažilky 2011 Plzeňsko?

33
28.12.10 19:07

Snazilky 2011 Plzensko?

Ahoj,

rada bych pokecala s holcinama, ktery vi ze pristi rok budou zapracovavat na miminku :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1736
28.12.10 19:16

Ahoj :mavam:

My už se sice snažíme celý rok 2010, ale v 2011 budeme pokračovat, tak se snad můžu přidat. Jsem z Plzně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.10 19:24

Ahooj, vitam te :palec: od kdy se snazite? My se budeme snazit tedy az od zari,ale uz se na to hrozne tesim :-) Preju si miminko uz dyl ale s pritelem jsme se domluvili ze si spolu uzijeme jeste krasnou dovcu v lete a kdyz bude vse klapat jako do ted tak na to „vlitneme“..:-) Ja jsem taky primo z Plzne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
28.12.10 19:32

My se snažíme od začátku 2010 :-? Teď už nám pomáhají i léky, tak se snad zadaří.
Ale ty máš tedy ještě 9 měsíců čas a už jsi na e-mimi? To se fakt nemůžeš dočkat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.10 19:38

Tak to vam drzim palce :palec: No jo no, uz dlouho tady prohlizim fotoalba, procitam denicky :-) tak snad to utece rychle :pankac: Jen doufam, ze to pujde bez problemu, protoze priitel je o neco starsi. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
28.12.10 20:12

Mě je 26, přítel 32.
O kolik je přítel starší? Ono to vůbec nemusí vadit.
Můj přítel kouří, má stresové zaměstnání…no prostě co se týče spermijek samá negativa a spermio má na 1. s * :palec:
Bereš HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.10 20:20

Pritelovi je 44 (taky stresove zamestnani) a me je 21..Jojo beru asi od 16let, Lunafem.. Chtela jsem se zeptat, az se to bude blizit mam to nahlasit sve gynekolozce a nebo jednoduse ze dne na den prestat brat prasky? Kam chodis na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.10 20:22

Myslim to tak jestli to mam rici gynekolozce treba 3mesice predem nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
28.12.10 20:31

Tak to máte mezi sebou docela skok :wink: Jak dlouho už jste spolu?
Mudře bych to řekla. Ona ti sice řekne, že stačí vysadit HA, ale je dobré, že to bude mít v povědomí.
Já chodím k Dr. Fakanové a jsem fakt spokojená?
Z jaké části Plzně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.10 20:42

Jojo to mame, obcas nad tim premyslim jaky to bude za 20 let, ale pak si rikam ze to resit nebudu kdyz jsme spolu stastny,jsme spolu 2 roky, cekala jsem negativni pripominky od okoli ale je to o.k. Ja k ni taky chodim :palec: a jsem taky velice spokojena. Bydleli jsme U jeziska, tam jsme byli v pronajmu a od rijna bydlime na Doubravce ve svem :wink: a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
28.12.10 20:48

Tak to je náhoda :palec:
Jak píšeš, hlavní je, že jste spolu šťastní :andel:
Bydlíme v podnájmu na Borech, ale dnes jsme koupili domeček a čeká nás dostavba. Takže doufám, že co nejdříve budeme mít adresu Na Dlouhých, Líně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.10 20:59

Tak to preju pevne nervy a hodne sil, ja uz se jen tak stehovat nechci, byla to hruza nez se vsechny krabice vyklidily,vse dodelalo! jeste vcera pritel dodelaval posledni upravy..ale pak vysledek stoji za to :palec:
A jak sis uzila Vanoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
28.12.10 21:06

Takže ve svém jste taky chvíli?
Vánoce docela dobrý, my to zase až tak neprožíváme. :mrgreen:
Pro dnešek se loučím, tak :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit