Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
rada bych pokecala s holcinama, ktery vi ze pristi rok budou zapracovavat na miminku
![]()
Ahoj ![]()
My už se sice snažíme celý rok 2010, ale v 2011 budeme pokračovat, tak se snad můžu přidat. Jsem z Plzně ![]()
Ahooj, vitam te
od kdy se snazite? My se budeme snazit tedy az od zari,ale uz se na to hrozne tesim
Preju si miminko uz dyl ale s pritelem jsme se domluvili ze si spolu uzijeme jeste krasnou dovcu v lete a kdyz bude vse klapat jako do ted tak na to „vlitneme“..:-) Ja jsem taky primo z Plzne
My se snažíme od začátku 2010
Teď už nám pomáhají i léky, tak se snad zadaří.
Ale ty máš tedy ještě 9 měsíců čas a už jsi na e-mimi? To se fakt nemůžeš dočkat ![]()
Tak to vam drzim palce
No jo no, uz dlouho tady prohlizim fotoalba, procitam denicky
tak snad to utece rychle
Jen doufam, ze to pujde bez problemu, protoze priitel je o neco starsi. Kolik ti je?
Mě je 26, přítel 32.
O kolik je přítel starší? Ono to vůbec nemusí vadit.
Můj přítel kouří, má stresové zaměstnání…no prostě co se týče spermijek samá negativa a spermio má na 1. s * ![]()
Bereš HA?
Pritelovi je 44 (taky stresove zamestnani) a me je 21..Jojo beru asi od 16let, Lunafem.. Chtela jsem se zeptat, az se to bude blizit mam to nahlasit sve gynekolozce a nebo jednoduse ze dne na den prestat brat prasky? Kam chodis na gyndu?
Myslim to tak jestli to mam rici gynekolozce treba 3mesice predem nebo tak..
Tak to máte mezi sebou docela skok
Jak dlouho už jste spolu?
Mudře bych to řekla. Ona ti sice řekne, že stačí vysadit HA, ale je dobré, že to bude mít v povědomí.
Já chodím k Dr. Fakanové a jsem fakt spokojená?
Z jaké části Plzně jsi?
Jojo to mame, obcas nad tim premyslim jaky to bude za 20 let, ale pak si rikam ze to resit nebudu kdyz jsme spolu stastny,jsme spolu 2 roky, cekala jsem negativni pripominky od okoli ale je to o.k. Ja k ni taky chodim
a jsem taky velice spokojena. Bydleli jsme U jeziska, tam jsme byli v pronajmu a od rijna bydlime na Doubravce ve svem
a vy?
Tak to je náhoda ![]()
Jak píšeš, hlavní je, že jste spolu šťastní ![]()
Bydlíme v podnájmu na Borech, ale dnes jsme koupili domeček a čeká nás dostavba. Takže doufám, že co nejdříve budeme mít adresu Na Dlouhých, Líně ![]()
Tak to preju pevne nervy a hodne sil, ja uz se jen tak stehovat nechci, byla to hruza nez se vsechny krabice vyklidily,vse dodelalo! jeste vcera pritel dodelaval posledni upravy..ale pak vysledek stoji za to ![]()
A jak sis uzila Vanoce?
Takže ve svém jste taky chvíli?
Vánoce docela dobrý, my to zase až tak neprožíváme. ![]()
Pro dnešek se loučím, tak
![]()