Rok 2011. Další rok, další snažilky :)

Gabriela2
3.1.11 18:54

Rok 2011.Další rok, další snažilky :)

Ahoj holky:)
Já už jsem HA vysadila 31.10.2010 a od té doby se prostě nechráníme. Ale ani se nějak usilovně nesnažíme, respektive se na nic neupínáme, protože to potom prý často nevychází. jak říkám, neupínám se na to, ale stejně netrpělivě čekám kdy se objeví první příznaky nebo na den kdy se mrcha nedostaví :lol: Mimi ještě nemáme, tudíž jsem celkem nezkušená :think: :lol:
Tenhle víkend mám mít ovu, takže se budem :hug:
co nejvíc to půjde :-P
Byla bych ráda kdyby jste nějaká napsala, pokud se taky snažíte a čekáte ovu tenhle týden či víkend :)
A ještě se chci zeptat, za jak dlouho po oplodnění se dostavují příznaky těhotenství a jaké jsou nejčastější. Už jsem toho sice přečetla dost z netu a z knížek ale radši bych to slyšela od vás :)
Všem držim palečky ve snažení :) :huban:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
3.1.11 19:00

Ahojky já už tedy těhu jsem 7+2tt,příznaky jsem neměla vůbec žádné,měla jsem hodně práce a zařizování,a pak si uvědomila že jsem to ještě nedostala no a byly tam 2 čárečky,trvalo nám to 3 měsíce,přeji at máš taky brzy 2 :)) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabriela2
3.1.11 19:03

:) Tak to ti moc přeju a držim palečky ať je vše ok )
A mrcha nepřišla už od začátku těhu nebo jsi ještě začátkem těhotenství krvácela ? :)

• Citovat
  • Upravit
2292
3.1.11 19:05

nepřišla už vůbec,minulý týden jsem trošičku špinila ale to je prý uplně normální za pár dnu to přešlo :-),ale je tady spousta holek co ještě krvácely,sice už slabě ale přeci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabriela2
3.1.11 19:08

Dobře:) Nu jsem zvědavá jestli mi to dopadne:)
Děkuju moc a držim palečky :)

• Citovat
  • Upravit
359
3.1.11 19:09

Ahojky, tak my s manželem zkoušíme od září. Dnes měla přijít ms, ale zatím nic. Jsem, ale nachlazená tak je možné, že mám zpoždění z toho.Bolí mě dost prsa a 1 ledna jsem měla v podbřišku dost velké bolesti asi tak 20 minut. Uvidíme. Máme už dva chlapce a pokud jde o příznaky tak ani u jednoho jsem žádné neměla. Těhotenství mi doktorka zjistila až v 10 týdnu podle ultrazvuku. Při druhém klukovi jsme dokonce řešili proč nám nejde otěhotnět a já už dávno těhu byla :lol: .Teď se snažíme o mimi znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
3.1.11 19:11

Ahojky :-)
Tak já se přidávám :-) My už se snažíme 4. měsíc. Moc doufám, že už nám to tentokrát vyjde, ale jsem teprve 8DC, ovulka u mě probíhá kolem 19DC, tak si ještě musím počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabriela2
3.1.11 19:14

Ahojky :)
nachlazení určitě může zpoždění ms způsobit ale také jsem slyšela že na počátku těhotenství má žena slabší organismus a většinou je nachlazená.
nevím co je na tom pravdy ale pamatuji se že má sestra byla také počátkem těhu nastydlá..
To je hezký jak píšeš že jste řešily proč nemůžeš otěhotnět a přitom už jsi těhu byla :lol:

• Citovat
  • Upravit
359
3.1.11 19:18

Ano, dokonce musel manžel na spermiogram a dostal nějaké vitamíny musel si ochlazovat varlátka chladnou sprchou a milovat jsme se mohli jen na dovolení doktorky. Já už byla dávno těhule a když jsem přinesla doktorce zprávu z ultrazvuku, že jsem v 10 týdnu čučela jako blázen. Manžel , jak držkoval, že jsme se kvůli doktorce, která nepoznala těhu nemilovali kdykoli chtěl. To pro něj bylo nejtěžší hihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabriela2
3.1.11 19:20

Ahojky Leni :)
Já jsem v 7DC a ovu bych od 12DC. Což je tento víkend :) Budeme se s přítelem snažit už od čtvrtku tak doufám že to vyjde :)
Tobě moc držím palečky a dej vědět jak dopadneš .) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Gabriela2
3.1.11 19:22

No to věřím že držkoval:D Ten můj by držkoval taky :D
no jo, ale teď se tomu můžete zasmát že? :)

• Citovat
  • Upravit
Gabriela2
3.1.11 19:30

:EEEDIT:
Tak mi dej vědět jestli se ms zítra dostaví :)
Já ti budu drržet pěsti :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
74
3.1.11 19:31

ahoj já mám už ročního chlapečka. U mě byl první příznak, že se mi z ičeho nic začala stršně točit hlava, ale úplně hrozně jako nikdy a pak najednou jsem začala hrozně zvracet, trvalo to cca 2 hod., pak jsem spala a dobrý. Doktor říkal, že to bylo tím, že se tam mimi zadráplo :mrgreen: a začalo produkovat cizí hormony :lol: , bylo to cca 5 dní po oplodnění dle doktora. Tak ti moc držím palce ať to vyjde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.1.11 19:31

Ahoj Gabi,

my se snažili od konce září, 4 cykly byla ovulka (otestovaná ovu testíky) a zatím se nezadařilo.

Při kontrole se objevily cysty, takže na několik měsíců máme se snažením o mimi utrum :cry: Zítra nebo ve středu očekávám mršku červenou, i když tento, 4. cyklus, jsme se snažili. Nemám žádné příznaky, takže spíš dorazí mrška než mimi.

KDyž jsem čekala syna, tak jsem neměla žádné příznaky, jen mě pobolívalo břícho, tak jsem šla k dr. a ona na mě: „ale vy jste těhotná“… ani nevím jak jsme k tom přišli, najednou jsme čekali mimčo a dneska je z něj už chlap :huban:

Držím Vám moc palečky, aby se brzy zadařilo a na testíku se objevily krásné dvě // :palec:

Příspěvek upraven 03.01.11 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
3.1.11 19:33

Tak my jsme se nedávno začali snažit, poslední MS jsem měla 5.prosince, pár pokusů už proběhlo,ale podle mě až po ovulaci,i když cyklus mívám každý měsíc jinak dlouhý, tak těžko říct,další MS zatím nedorazila.Ale minulý týden se mi nezvykle zvětšily a zcitlivěly prsa (což byl první příznak u 1.těhotenství),ale po 3 dnech to zase přešlo..jinak mě tu a tam bolí podbříšek,takže nezbývá než napínavě čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí