Rok 2011. Další rok, další snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5911
4.1.11 11:32

:lol: tak to sedí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.1.11 11:33

:lol: :lol: :lol: tak já jdu zase chvilku pracovat :kytka: tak hezký den holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
4.1.11 11:35

nazdárek holky, tak já tu pobíhám už cca od začátku prosince, kdy se ten můj chlap konečně rozhoupal že do toho praštíme :-)
takže se přidávám do diskuse „…2011…“ :palec:
já bych měla cca ovulovat teď někdy (jukni na metřík) takže se taky tak nějak snažíme co to dá, jen včera sem byla tak utahaná, že sem přišla z práce v půl osmý, najedla se a v osm upadla na gauči do komatu :lol: a probrala se až dneska ve čtvrt na sedm, když mi zvonil budík…a ten můj miláček ležel na gauči vedle mě a celou noc si mě tulil k sobě :huban: jaj, to ho zase budou bolet záda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.1.11 11:37

Martanko, vítám tě :kytka: jej tak to máš zlatíčko doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
4.1.11 11:39
Luciaaasek píše: :lol: :lol: :lol: tak já jdu zase chvilku pracovat :kytka: tak hezký den holky :kytka:

tobě taky pěkný den .. taky budu muset něco dělat.. ale vůbec se mi nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.1.11 11:58

No, pěkně se tu rozrůstáme. Jen tak dál.
Luci, hezky pracuj. Já čumím na bednu, zrovna tam byl můj oblíbenec - znalec psí duše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
4.1.11 12:04
eliss píše:
No, pěkně se tu rozrůstáme. Jen tak dál.
Luci, hezky pracuj. Já čumím na bednu, zrovna tam byl můj oblíbenec - znalec psí duše.

taky máš pejska? Já mám dva labradory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabriela2
4.1.11 12:14

Dekuju :) uz jsem si koupila Mamatestík… a kdyz uz jsem v ty lekarne byla, tak jsem si rovnou vzala Kyselinu listovou, ta mi udela dobre i kdyby se objevila carka jen jedna.. :) Tak uz jedu domu a s testikem a bojim se az testnu… nervy pracujou :)

• Citovat
  • Upravit
359
4.1.11 12:24

ahoj holky, nebudete mi to věřit, ale já sem vstávala až v půl dvanácté.Asi to tělo potřebuje, jak jsem nastydlá, ale cítím jak se to lepší. Vítám nové snažilky:-) Gabi tak to držím moc palečky.Jinak ms zatím nikde.Mě testík ukázal jen jednu.Prsa mě bolí a jsem citlivá.Včera jsem s klukama koukala na pohádku a normálně jsem se 5× rozplakala,ona teda je fakt dojemná i manžel a kluci zatlačili slzičku, ale já řvala no sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
4.1.11 12:26

gabi:držím palec při testu, ten mamatest se tu všude prohlašuje za nejlepší :palec:
ali:taky jsem pejskař, mám doma dvě dámy, takové směsky,malou devítiletou Terezku (na obr.) a roční odrostlé štěně Jessie (je to vlčák x salašnický pes)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabriela2
4.1.11 12:26

Ahojky:) To je dobře, pěkně odpočívej :)
A co to byloz pohádku?? :) no ja v posledni době brecim u vseho…:D i u Sestry Stefanie nebo u serialu Muj pritel Monk a Čarodějky… :D

• Citovat
  • Upravit
Gabriela2
4.1.11 12:27

A co to byloz pohádku?? :) no ja v posledni době brecim u vseho…:D i u Sestry Stefanie nebo u serialu Muj pritel Monk a Čarodějky… :D

• Citovat
  • Upravit
2038
4.1.11 12:29

jo,takový hustši,trochu doběla,co to znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
4.1.11 12:30
Gabriela2 píše:
A co to byloz pohádku?? :) no ja v posledni době brecim u vseho…:D i u Sestry Stefanie nebo u serialu Muj pritel Monk a Čarodějky… :D

já se před třemi týdny rozbrečela u Dr. House, tak to už je fakt síla :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabriela2
4.1.11 12:31

No… že by těhu? :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat