Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dík, ve středu písnu, co říkal doktor. No a pak ještě vydržet min. 2 týdny na výsledky cytologie.
Ale snad to bude v pořádku.
ahoj holky,
berete nováčky?
.Chceme se pokusit o prcka koncem tohoto roku,tak snad to na vás nebude moc pozdě. ![]()
Ahojky honey ![]()
Jen se přidej
My tu asi budeme všichni doufat, že až se vy začnete snažit, že už budeme vozit kočárky
Ale třeba se k mimískovi rozhoupete dřív jak na konci roku ![]()
Děkuji Gabi určitě se budeme holky informovat:-)) Já nám držím palce všem. eliss mému mladšímu je také 8 let:-)
Eedit, mrkla jsem ti na profil, máme děti skoro stejně staré. Ty kluky, já holky. U nás by třetí klidně mohl být kluk. Ty bys chtěla holčičku, nebo ti je to jedno.
Luci, gratuluji! Teď už jen to mimi a bude to dokonalé ![]()
LeniD, neboj, pokud jsi chodila na preventivky a cytol. pravidelně, nebude to nic hrozného. Jsem po konizaci děl. čípku a bylo mi vysvětleno, že vřídek nebo i změněné buňky na čípku (to bylo u mně)se dají poměrně lehko odstranit.
Hlavně aby mimčo i ostatní byli zdraví a pokud by to byla holčička tak by to byla třešinka na dortu to je jasné:-))
Eliss, děkuji
Přesně v to doufám, že když před rokem bylo vše OK, tak že to snad nic hrozného nebude..
LeniD tak já vám tu budu mezi tím držet palce
.Dříve asi ne,chceme mezi tím zvládnout ještě stěhování a to by se mi asi s bříškem a stresem s tím spojeným nechtělo..Máme sice teď vlastní zázemí,ale chceme do většího. ![]()
Jojo, tak drž a my pak budeme držet palečky Tobě
A už máte něco vyhlídnutého? Koukala jsem, že jsi taky z Teplic ![]()
Taky z TP?
..jen tak po lehounku koukáme.Tím,že nás netlačí čas,tak to nehrotíme.Když se objeví něco fajn,to to zkusíme.. ![]()
Jojo, taky z Teplic
A jestli chápu dobře, že jsi ročník 83, tak jsme i stejně staré ![]()
ty bláho
,tak to je super.
Se tu zaregistruju k první diskuzi,a hnedle narazím na „sousedku“..:o) ano,83. ![]()
akorát nejsem tedy úplně „rodačka“ z Tp,
přistěhovala jsem se sem za přítelem.
,takže takový nováček. ![]()
To já taky nejsem rodačka. Přesně jako ty, přistěhovala jsem se za přítelem, teď už manželem ![]()
tak já teda ještě stále za přítelem
..a asi u toho zůstaneme.
.a odkud jsi se přistěhovala,jestli se tedy můžu zeptat? ![]()
Příspěvek upraven 03.01.11 v 23:32