Mám doma dost nepořádek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.23 16:14

Mám doma dost nepořádek

Anonym nebo smazat, citlivé téma.
Mám v bytě nepořádek, všude rozházené hadry, ručníky, povlečení, tohle je moje přechodné bydliště, dlouho jsem tady nebyla, mám tady i neutřený prach, nevysáto.
Chtěla jsem si to vše udělat v klidu, zítra tady přijdou řemeslníci něco montovat, bylo mi to oznámeno ve středu, přijela jsem tady až dnes, budou tady tak půl hodiny a já se stydím, mám depku, nejsem v pohodě, samozřejmě že se snažím to nějak uklidit, ale nebude to dokonalé.
Jsou tito lidí zvyklí na vše možné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
19.2.23 16:17

Mas spoustu casu, abys bordel schovala do uloznych prostor a uklidila aspon povrchove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64914
19.2.23 16:19
@Anonymní píše:
Mám v bytě nepořádek, všude rozházené hadry, ručníky, povlečení, tohle je moje přechodné bydliště, dlouho jsem tady nebyla, mám tady i neutřený prach, nevysáto.
Chtěla jsem si to vše udělat v klidu, zítra tady přijdou řemeslníci něco montovat, bylo mi to oznámeno ve středu, přijela jsem tady až dnes, budou tady tak půl hodiny a já se stydím, mám depku, nejsem v pohodě, samozřejmě že se snažím to nějak uklidit, ale nebude to dokonalé.
Jsou tito lidí zvyklí na vše možné?

Tak uklid, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
19.2.23 16:27

Tak ze remeslniku bych vyklepana nebyla, ti uz urcite videli ledacos :nevim: Spis je ve tvem zajmu uklidit veci, pokud budou delat neco prasneho. A v tom pripade bych se vybodla na nejake poctive utirani prachu, az skonci, pojedes druhe kolo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
19.2.23 16:29

Zrovna tady sleduji dokument Hranic práce natočený soudruzkou Sašou Uhlovou. Koukni se na to, v čem žije se třemi dětmi a budeš v klidu…

• Citovat
  • Upravit
15069
19.2.23 16:29

Muže ti byt jedno co si mysli cizi lidi o tvém bordelu a jestli ti to vadí tak uklid, mas dost času do zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
19.2.23 16:30

Proč si doma neuklidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
19.2.23 16:31

Taky mame doma bordel. Já jsem bordelar tak nějak odjakživa, nikdy jsem neuměla udržovat pořádek… řemeslníky bych ale neřešila, zvlášť když tam budou půl hodiny. Vyklidila bych místo, kde budou, a cestu k němu, u zbytku zavřít dveře a je to. Nahaz věci do místnosti, kam nepůjdou, vysaj a hotovo. Důkladný úklid můžeš udělat kdykoliv potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33173
19.2.23 16:33
@Anonymní píše:
Jsou tito lidí zvyklí na vše možné?

Tak neseď na zadku, a jdi uklízet ne? Uklidˇty hadry, utři prach, setři a je to. Jestli si budou něco myslet neřeš, stejně ti to neřeknou a nepořádek ti taky uklízet nebudou, tak klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
19.2.23 16:33

Tak si o tom radši povykládej na netu, než abys to během pár minut vyřešila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.23 16:35
@Midaku píše:
Taky mame doma bordel. Já jsem bordelar tak nějak odjakživa, nikdy jsem neuměla udržovat pořádek… řemeslníky bych ale neřešila, zvlášť když tam budou půl hodiny. Vyklidila bych místo, kde budou, a cestu k němu, u zbytku zavřít dveře a je to. Nahaz věci do místnosti, kam nepůjdou, vysaj a hotovo. Důkladný úklid můžeš udělat kdykoliv potom.

Oni právě půjdou do všech místností řešit něco ohledně topení, něco montovat. Úložného prostoru mám velmi málo, a všechne je zaplněný, chtěla jsem si právě teď někdy v klidu udělat čas a vše si pořešit a do toho v týdnu e-mail, že se bude něco montovat na to topení, mělo to původně být v dubnu a měli nám dát vědět 3 týdny dopředu, to nám to říkali na schůzi v lednu.

• Citovat
  • Upravit
9243
19.2.23 16:39

A proc rozhazujes hadry, ručníky povlečení po byte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
19.2.23 16:45

Mám kamaráda řemeslníka a ten říká, že některý ženský jsou nechutný bordelářky a že je naivní představa, že se toho jako řemeslníci nevšímají. Bohužel všímají. Já tedy pokud víš, že mají přijet za půl hodiny, tak bych neseděla u PC jako tele, ale šla uklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.2.23 16:52

Co si budou myslet řemeslníci, které pravdepodobně už nikdy neuvidim, o mem bordelu by mi bylo srdečně jedno.

Mas cas misto vypisování na net uklidit…

Ja dokážu pochopit, ze doma delaji provozní bordel deti a chlap, ale co za bordel vyprodukuje samotná zenska? 8o

• Citovat
  • Upravit
1573
19.2.23 16:53

A to má fakt někdo potřebu tohleto psát na net???lidi jsou už čím dál pitomější nebo si mylsíš, že ti pojedeme uklidit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný