Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mas spoustu casu, abys bordel schovala do uloznych prostor a uklidila aspon povrchove.
@Anonymní píše:
Anonym nebo smazat, citlivé téma.
Mám v bytě nepořádek, všude rozházené hadry, ručníky, povlečení, tohle je moje přechodné bydliště, dlouho jsem tady nebyla, mám tady i neutřený prach, nevysáto.
Chtěla jsem si to vše udělat v klidu, zítra tady přijdou řemeslníci něco montovat, bylo mi to oznámeno ve středu, přijela jsem tady až dnes, budou tady tak půl hodiny a já se stydím, mám depku, nejsem v pohodě, samozřejmě že se snažím to nějak uklidit, ale nebude to dokonalé.
Jsou tito lidí zvyklí na vše možné?
Tak uklid, ne.
Tak ze remeslniku bych vyklepana nebyla, ti uz urcite videli ledacos
Spis je ve tvem zajmu uklidit veci, pokud budou delat neco prasneho. A v tom pripade bych se vybodla na nejake poctive utirani prachu, az skonci, pojedes druhe kolo ![]()
Zrovna tady sleduji dokument Hranic práce natočený soudruzkou Sašou Uhlovou. Koukni se na to, v čem žije se třemi dětmi a budeš v klidu…
Muže ti byt jedno co si mysli cizi lidi o tvém bordelu a jestli ti to vadí tak uklid, mas dost času do zítra.
Taky mame doma bordel. Já jsem bordelar tak nějak odjakživa, nikdy jsem neuměla udržovat pořádek… řemeslníky bych ale neřešila, zvlášť když tam budou půl hodiny. Vyklidila bych místo, kde budou, a cestu k němu, u zbytku zavřít dveře a je to. Nahaz věci do místnosti, kam nepůjdou, vysaj a hotovo. Důkladný úklid můžeš udělat kdykoliv potom.
@Anonymní píše:
Mám v bytě nepořádek, všude rozházené hadry, ručníky, povlečení, tohle je moje přechodné bydliště, dlouho jsem tady nebyla, mám tady i neutřený prach, nevysáto.
Chtěla jsem si to vše udělat v klidu, zítra tady přijdou řemeslníci něco montovat, bylo mi to oznámeno ve středu, přijela jsem tady až dnes, budou tady tak půl hodiny a já se stydím, mám depku, nejsem v pohodě, samozřejmě že se snažím to nějak uklidit, ale nebude to dokonalé.
Tak neseď na zadku, a jdi uklízet ne? Uklidˇty hadry, utři prach, setři a je to. Jestli si budou něco myslet neřeš, stejně ti to neřeknou a nepořádek ti taky uklízet nebudou, tak klid.
Tak si o tom radši povykládej na netu, než abys to během pár minut vyřešila. ![]()
@Midaku píše:
Taky mame doma bordel. Já jsem bordelar tak nějak odjakživa, nikdy jsem neuměla udržovat pořádek… řemeslníky bych ale neřešila, zvlášť když tam budou půl hodiny. Vyklidila bych místo, kde budou, a cestu k němu, u zbytku zavřít dveře a je to. Nahaz věci do místnosti, kam nepůjdou, vysaj a hotovo. Důkladný úklid můžeš udělat kdykoliv potom.
Oni právě půjdou do všech místností řešit něco ohledně topení, něco montovat. Úložného prostoru mám velmi málo, a všechne je zaplněný, chtěla jsem si právě teď někdy v klidu udělat čas a vše si pořešit a do toho v týdnu e-mail, že se bude něco montovat na to topení, mělo to původně být v dubnu a měli nám dát vědět 3 týdny dopředu, to nám to říkali na schůzi v lednu.
Mám kamaráda řemeslníka a ten říká, že některý ženský jsou nechutný bordelářky a že je naivní představa, že se toho jako řemeslníci nevšímají. Bohužel všímají. Já tedy pokud víš, že mají přijet za půl hodiny, tak bych neseděla u PC jako tele, ale šla uklízet.
Co si budou myslet řemeslníci, které pravdepodobně už nikdy neuvidim, o mem bordelu by mi bylo srdečně jedno.
Mas cas misto vypisování na net uklidit…
Ja dokážu pochopit, ze doma delaji provozní bordel deti a chlap, ale co za bordel vyprodukuje samotná zenska? ![]()
A to má fakt někdo potřebu tohleto psát na net???lidi jsou už čím dál pitomější nebo si mylsíš, že ti pojedeme uklidit?