Mám doma dost nepořádek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.2.23 09:20

Uff, taky to tak mám, doma binec, úklid odjakživa nezvládám. Včera jsem se hecla a uklizela celý den, ale co z toho, když vychozi stav je fakt špatný… bežný člověk by to pořád označil za bordel :nevim:
ráda bych to ale změnila, hlavně kvůli těm návštěvám a situacím jako je tahle… a taky kvůli dětem, vím, že to není dobrý příklad, ale kdybych žila sama, asi to tolik neřeším, protože mně ten neporadek reálně moc nevadí, resp vadit mi začne, když si ho zrazu „všimnu“ (jinak mám na to provozní slepotu)- třeba když má někdo přijít.
Držím palce :hug: vím, že ostatní to nechapou, viz tady, ale někdo má s tímhle prostě problém, no… :nevim: anonym skrz trapné info o sobě, ať mě nepoznají kamarádky, před kterými cítím potřebu se přetvarovat, protože vím, že extremni bordelarstvi je společensky neprijatelne :?

• Citovat
  • Upravit
31289
20.2.23 10:52

Hele, jestli potrebujes „rychlouklid“ naoko kvůli řemeslníkům na par hodin, kup si velké pevné pytle na odpad, vsechno tam narvi, a odnes do sklepa. Na pár hodin to přežije i ve spolecnych prostorech. Pak zameť vsude a vytři aspon okolo toho topení. Nádobí naskladej do myčky (v nejhorším se neco vejde i do trouby třeba).
Ja v minulosti kolikrat nahazela narychlo veci na postel, pres to prehoz, do cejch ti nikdo nepoleze :jazyk:
No a az odejdou, tak projeď ulozny prostory, zbav se nesmyslů, a ty pytle po jednom natahej zpatky a ukladej. Co se ti nevejde, proste nemůžeš potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
20.2.23 17:26

Nebuď líná, obětuj pro jednou svoje pohodlíčko a začni uklízet i kdybys to měla dělat až do rána, proboha. A řemeslník je něco míň, že ho tvůj bordel nemusí zajímat? Divila by ses, jaký maj pěkný peníze a jak bydlej. Zvedni zadek, ukliď si a do budoucna prádlo skládej tam, kam patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.23 15:50
@g.sandova píše:
A ženská se posuzuje pořád podle uklizenyho bytu, jo?
A bordel v bytě je vizitka ženy?

Ano. Bordel v bytě je vizitka člověka. A žena je taky clovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
21.2.23 15:52

Kdyby se kazdy staral sam o sebe, bylo by o vsechny postarano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
21.2.23 17:37

Jak to nakonec dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie