Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@alisekR píše:
Mám kamaráda řemeslníka a ten říká, že některý ženský jsou nechutný bordelářky a že je naivní představa, že se toho jako řemeslníci nevšímají. Bohužel všímají. Já tedy pokud víš, že mají přijet za půl hodiny, tak bych neseděla u PC jako tele, ale šla uklízet.
No tak si zdrbnou, co už. Stejně jako učitelky drbou rodiče, zdravotní sestry pacienty a prodavačky zákazníky. Řeči cizích lidí by mě opravdu netrápily. To je asi jako brát si osobně hodnocení na emiminu ![]()
Muž občas taky chodí do bytu. Bordel zaznamená, ne, že ne, ale nijak to neřeší. Co je pro něj ale nestravitelný, když má někdo doma smrad. To kolikrát dává jen s velkým sebezapřením.
Zakladatelko, prostě se do toho bordelu postav a začni makat. Ono to kolikrát vypadá děsivé a člověk neví, kde má začít, ale když se do toho pustíš, tak to bude ubývat. A vyvetrej.😁
Tak to ještě dnes rychle pofackuj. To más za dvě hodiny. Místo klábosení tady. Nechápu že to to nevadí.
@Švédka87 píše:
Tak to ještě dnes rychle pofackuj. To más za dvě hodiny. Místo klábosení tady. Nechápu že to to nevadí.
To nepiš, nebo dostaneš sodu
mě už bylo naznačeno, že mít doma bordel je normální a co si o tom návštěva myslí, je jeho věc. ![]()
@Jahru jo, babička uklizela ve škole, a říkala, že po ucitelkach na jejich toaletach je větší špína než po dětech. A třeba zabalit vložku taky neuměly.
No a já sdílím toaletu s lékaři a teda stetku do ruky vzít neumí. Tohle mě štve, jak mají doma, je mi putna.
A ženská se posuzuje pořád podle uklizenyho bytu, jo?
A bordel v bytě je vizitka ženy?
Já nechci trhat partu, ale zakladatelka pise, ze není v pohodě.
Já nevim, jestli není v pohodě z toho nepořádku a nebo z toho, ze ji není psychicky dobře. V prvním případě bych to rychle pofackovala, v tom druhem by mi dělníci a jejich názor byl jedno.
Myslím, ze na vše jsou zvyklé uklizecky, ostatní lidi/profese si okolí zřejmě vsimaji a neberou bordel jako samozřejmost, pokud tak sami nebydlí.
@Aleriga píše:
Je to na ívysilani ct, najdeš v archivu pod názvem český žurnál
tak ta to má dobře na háku ![]()
takhle, ne že u nás by to v běžný dny vypadalo jako v hotelu, ale pro natáčení bych uklidila aspoň něco, to jo.
Na její obhajobu ale musím říct, že zas tak příšerný to není, ono se to nezdá, ale hodně špatný dojem dělá i to, že ten jejich dům a veškerý nábytek tam je starý - všechno oprýskané, od topení trubky, od starých lamp kabely… kdyby měla stejný bordel v novém bytě s novým nábytkem, působilo by to uklizeněji a řekla by sis jen - jasný, domácnost s dětma.
Tady fakt kazí dojem ten byt a starý nábytek, tam pak je pěstí do oka každá hromádka.
Ale hromádek má dost, uznávám
ale jde to, v Máte doma uklizeno to bývalo horší ![]()
@Niemeyer píše:
tak ta to má dobře na háku
takhle, ne že u nás by to v běžný dny vypadalo jako v hotelu, ale pro natáčení bych uklidila aspoň něco, to jo.Na její obhajobu ale musím říct, že zas tak příšerný to není, ono se to nezdá, ale hodně špatný dojem dělá i to, že ten jejich dům a veškerý nábytek tam je starý - všechno oprýskané, od topení trubky, od starých lamp kabely… kdyby měla stejný bordel v novém bytě s novým nábytkem, působilo by to uklizeněji a řekla by sis jen - jasný, domácnost s dětma.
Ale hromádek má dost, uznávám
Tady fakt kazí dojem ten byt a starý nábytek, tam pak je pěstí do oka každá hromádka.ale jde to, v Máte doma uklizeno to bývalo horší
No, mě spíš děsí celý jejich přístup. Všechno staré, hnusné, jen tak naházené. A stejně i její přístup sama k sobě, ty oholené vlasy, kouření na okně… ![]()
jo, to souhlasím. jako vlasy má zoufalý, tam nevěřím, že by s nima šlo něco dělat, ale kouřit by nemusela a namalovat by se taky mohla, ale znám tyhle „humanisticky“ zaměřené intelektuály, a oni mají ty hodnoty fakt někde jinde… ![]()
u ní je smůla, že sama vypadá od přírody poněkud zanedbaně a je typ, co se musí líčit a s vlasama musí trávit hodně času, nemá moc předpoklady působit upraveně. kdyby ty vlasy měla delší, vypadalo by to podle mě ještě hůř. A věřím, že tohle jí dá tolik práce, že jako žurnalistce jí je tohle radši fuk…
Ale jako jo, uklidila bych jí tam i já a to je co říct
kamery bych do tohohle nepustila ani já, to jo:)
Jako - ona tam má starožitnosti, ten nábytek je tam neskutečně drahej, jako co má ona doma, za to bych vraždila a dovolit koupit si to nemužu, ale tím, jak to není esteticky pořešené, a ostatní věci tam má naházené, to shazuje, tak to působí hnusně a jako starý haraburdí ![]()
prostě tam se sešlo víc věcí než jen bordel v bytě ![]()
Bude to takhle pokračovat a objeví se šváby
kdyby jsi nebyla líná nebyla nebyla by u tebe taková špína.
@alisekR píše:
To nepiš, nebo dostaneš sodumě už bylo naznačeno, že mít doma bordel je normální a co si o tom návštěva myslí, je jeho věc.
zakladatelka nečeká návštěvu, čeká řemeslníky