Mám doma dost nepořádek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9779
19.2.23 19:20
@alisekR píše:
Mám kamaráda řemeslníka a ten říká, že některý ženský jsou nechutný bordelářky a že je naivní představa, že se toho jako řemeslníci nevšímají. Bohužel všímají. Já tedy pokud víš, že mají přijet za půl hodiny, tak bych neseděla u PC jako tele, ale šla uklízet.

No tak si zdrbnou, co už. Stejně jako učitelky drbou rodiče, zdravotní sestry pacienty a prodavačky zákazníky. Řeči cizích lidí by mě opravdu netrápily. To je asi jako brát si osobně hodnocení na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.2.23 19:38

@Aleriga jdu si něco stáhnout :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
19.2.23 19:42
@Niemeyer píše:
@Aleriga jdu si něco stáhnout :lol: :lol: :lol:

Je to na ívysilani ct, najdeš v archivu pod názvem český žurnál

• Citovat
  • Upravit
10185
19.2.23 19:52

Muž občas taky chodí do bytu. Bordel zaznamená, ne, že ne, ale nijak to neřeší. Co je pro něj ale nestravitelný, když má někdo doma smrad. To kolikrát dává jen s velkým sebezapřením.
Zakladatelko, prostě se do toho bordelu postav a začni makat. Ono to kolikrát vypadá děsivé a člověk neví, kde má začít, ale když se do toho pustíš, tak to bude ubývat. A vyvetrej.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
19.2.23 19:53

Tak to ještě dnes rychle pofackuj. To más za dvě hodiny. Místo klábosení tady. Nechápu že to to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
19.2.23 20:21
@Švédka87 píše:
Tak to ještě dnes rychle pofackuj. To más za dvě hodiny. Místo klábosení tady. Nechápu že to to nevadí.

To nepiš, nebo dostaneš sodu :mrgreen: mě už bylo naznačeno, že mít doma bordel je normální a co si o tom návštěva myslí, je jeho věc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.2.23 20:31

@Jahru jo, babička uklizela ve škole, a říkala, že po ucitelkach na jejich toaletach je větší špína než po dětech. A třeba zabalit vložku taky neuměly.
No a já sdílím toaletu s lékaři a teda stetku do ruky vzít neumí. Tohle mě štve, jak mají doma, je mi putna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
19.2.23 20:32

@alisekR Abych nedostala nakládačku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.2.23 20:36

A ženská se posuzuje pořád podle uklizenyho bytu, jo?
A bordel v bytě je vizitka ženy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
19.2.23 20:42

Já nechci trhat partu, ale zakladatelka pise, ze není v pohodě.
Já nevim, jestli není v pohodě z toho nepořádku a nebo z toho, ze ji není psychicky dobře. V prvním případě bych to rychle pofackovala, v tom druhem by mi dělníci a jejich názor byl jedno.
Myslím, ze na vše jsou zvyklé uklizecky, ostatní lidi/profese si okolí zřejmě vsimaji a neberou bordel jako samozřejmost, pokud tak sami nebydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
19.2.23 20:49
@Aleriga píše:
Je to na ívysilani ct, najdeš v archivu pod názvem český žurnál

tak ta to má dobře na háku :D
takhle, ne že u nás by to v běžný dny vypadalo jako v hotelu, ale pro natáčení bych uklidila aspoň něco, to jo.

Na její obhajobu ale musím říct, že zas tak příšerný to není, ono se to nezdá, ale hodně špatný dojem dělá i to, že ten jejich dům a veškerý nábytek tam je starý - všechno oprýskané, od topení trubky, od starých lamp kabely… kdyby měla stejný bordel v novém bytě s novým nábytkem, působilo by to uklizeněji a řekla by sis jen - jasný, domácnost s dětma.
Tady fakt kazí dojem ten byt a starý nábytek, tam pak je pěstí do oka každá hromádka.

Ale hromádek má dost, uznávám :mrgreen: ale jde to, v Máte doma uklizeno to bývalo horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
19.2.23 20:53
@Niemeyer píše:
tak ta to má dobře na háku :D
takhle, ne že u nás by to v běžný dny vypadalo jako v hotelu, ale pro natáčení bych uklidila aspoň něco, to jo.

Na její obhajobu ale musím říct, že zas tak příšerný to není, ono se to nezdá, ale hodně špatný dojem dělá i to, že ten jejich dům a veškerý nábytek tam je starý - všechno oprýskané, od topení trubky, od starých lamp kabely… kdyby měla stejný bordel v novém bytě s novým nábytkem, působilo by to uklizeněji a řekla by sis jen - jasný, domácnost s dětma.
Tady fakt kazí dojem ten byt a starý nábytek, tam pak je pěstí do oka každá hromádka.

Ale hromádek má dost, uznávám :mrgreen: ale jde to, v Máte doma uklizeno to bývalo horší :mrgreen:

No, mě spíš děsí celý jejich přístup. Všechno staré, hnusné, jen tak naházené. A stejně i její přístup sama k sobě, ty oholené vlasy, kouření na okně… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4637
19.2.23 21:18

@Aleriga

jo, to souhlasím. jako vlasy má zoufalý, tam nevěřím, že by s nima šlo něco dělat, ale kouřit by nemusela a namalovat by se taky mohla, ale znám tyhle „humanisticky“ zaměřené intelektuály, a oni mají ty hodnoty fakt někde jinde… :lol:

u ní je smůla, že sama vypadá od přírody poněkud zanedbaně a je typ, co se musí líčit a s vlasama musí trávit hodně času, nemá moc předpoklady působit upraveně. kdyby ty vlasy měla delší, vypadalo by to podle mě ještě hůř. A věřím, že tohle jí dá tolik práce, že jako žurnalistce jí je tohle radši fuk…

Ale jako jo, uklidila bych jí tam i já a to je co říct :lol: kamery bych do tohohle nepustila ani já, to jo:)

Jako - ona tam má starožitnosti, ten nábytek je tam neskutečně drahej, jako co má ona doma, za to bych vraždila a dovolit koupit si to nemužu, ale tím, jak to není esteticky pořešené, a ostatní věci tam má naházené, to shazuje, tak to působí hnusně a jako starý haraburdí :mrgreen:

prostě tam se sešlo víc věcí než jen bordel v bytě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.2.23 21:31

Bude to takhle pokračovat a objeví se šváby :mrgreen: kdyby jsi nebyla líná nebyla nebyla by u tebe taková špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.2.23 21:54
@alisekR píše:
To nepiš, nebo dostaneš sodu :mrgreen: mě už bylo naznačeno, že mít doma bordel je normální a co si o tom návštěva myslí, je jeho věc. :mrgreen:

zakladatelka nečeká návštěvu, čeká řemeslníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný