Mám hrozně šikovné dítě :)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16694
25.4.10 21:34

mám hrozně šikovné dítě :)

Napadlo mě, že se tu stále dočteme, jak děti nejí, nespí, nepijí, zlobí, vztekají se, nepasou koníčky apod., že bychom svá dítka mohli i pochválit :lol:

Napište první věc, která vás napadne. Na co jste pyšní, že vaše dítko dokázalo?

Já jsem si dnes uvědomila, jak je Lukáš geniální co se fyzické kondice týče. Před týdnem začal sám chodit, dnes začal „hrát fotbal“ (takové úžasně nemotorné kopání do míčku, ale udržel se přitom na nohách) a večer začal přelézat docela velkou bednu na nářadí tam a zpět :potlesk: Nechápu, jak zvládá tolik pokroků na jednou, to dítě snad není ani moje, takový malý génius :mrgreen: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
25.4.10 21:38

Šikulííííínek :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
25.4.10 21:38

No tak můj syn 6 měsíců včera začal pérovat na kolínkách :potlesk:. Tak jsem z toho u vytržení, jak jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.4.10 21:40

Hurá chválenííííí :mrgreen: :mrgreen:
Takže Bára začala včera nasazovat kroužky ( tedy kam se hrabem na vaše běhání :nevim: ), dnes začala při lezení natahovat nohy do rovna a zvedat prdelku ( takže se snad brzy postaví u nábytku) a tancuje na jakýkoli náznak muziky ( stačí zabroukat)..a říká spoustu slabik.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.4.10 21:41

Aj já!!! :mrgreen: Oproti holčičkám z naší diskuze je sice o hodně pozadu, ale stejně je hrozně šikovný :lol:

Teď jsem nadšená, jak ukazuje různé věci, co mu říkáme - třeba v knížkách, kde máš nos… Naučil se a chvilku vydrží stát sám, umí vylézt na nižší postel u bráchy v pokoji. A naposledy jsem byla hrdá, jak rychle si osvojil znak „klíč“. Bohužel ho teď používá místo znaku „světlo“, který předtím používal na všecko. Ale neva :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.4.10 21:43
Kakika píše:

Že se nám tak povedlo. Když uvážím, s jakým materiálem musela chudák pracovat… :mrgreen: :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
25.4.10 21:45

Jezdí sama na skluzavce…schody zvládá, nahoře si sedne, sjede a já ji dole chytám…je to adrenalin, ale když ji to tak baví :wink:
Každý se ptá, jak je stará :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.4.10 21:46

Kakiko malej je fakt šikula :-)
Naše dítko začalo napodobovat cizí kašel :palec: :mrgreen: :mrgreen: No přišlo mi to moc vtipný,tak to píšu. Jinak taky slabikujeme, znakujeme, a moc moc si musim pochválit, že DOMA spí celou noc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
25.4.10 21:47

Dobrý nápad na diskuzi - už jsem docela nešťastná z toho, jak pořád říkám, že nás syn je vztekloun a paličák zabedněnej. Ale na druhou stranu už dobře 1/2 roku umí celou abecedu a zná čísla od 1 do 12, sem tam pozná i vyšší.
A abych neošidila dcerušku, tak je to asi 14 dní, co si kleká na kolínka, péruje a snaží se lézt a najednou už se snaží postavit u nábytku a dneska si i sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.4.10 21:47

Tak my jsme šikovný tak, že když nechám někde ležet vysavač, tak malej si k němu sedne a vytáhne celou šňůru, pak se doplazí k zásuvce a snaží se vysavač zapojit do zásuvky. Po chvilce zjistí, že to nejde, jelikož je tam záslepka, třískne s tím o zem, rozhlédne se a hledá moje klíče, protože ví, že na těch klíčích mám klíček k té záslepce a těma klíčema záslepku ze zásuvky vyndavám. I vezme tedy ty moje klíče, doplazí se zpět k zásuvce a šátrá tam těma klíčema, ale naštěstí se mu ještě nepodařilo se trefit správným klíčkem a dostat záslepku ven, ale asi to je jen otázka času, kdy se mu zadaří… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.4.10 21:51
Bersaba píše:
Kakika píše:
Že se nám tak povedlo. Když uvážím, s jakým materiálem musela chudák pracovat… :mrgreen: :srdce: :mrgreen:

Tak to zaslouží pochvalu :pankac:
To je jedno, že je někdo napřed a někdo pozadu, tady chválíme svoje děti, ne ty ostatní :palec:
To moje číslo se mnou na oplátku „nemluví“, nic moc neřekne, odmítá opakovat paci paci apod., neznakuje. No, i když, dnes začal jeden znak ukazovat.....zdviženou ruku s ukázkově zdviženým prostředníčkem :mrgreen: :mrgreen: Nikde u nás to neviděl, ale dnes jsme takhle prošli celou prodejnu nábytku a ještě u toho hulákal na celé kolo. To aby nás náhodou někdo nepřehlédl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.4.10 21:52

Spapal třičtvrtě přesnídávky(mrkvičky) a byl minimálně upatlaný krásně otvíral pusinku :-)

• Citovat
  • Upravit
7661
25.4.10 21:56
Michaelakkk píše:
Spapal třičtvrtě přesnídávky(mrkvičky) a byl minimálně upatlaný krásně otvíral pusinku :-)

To se nám povedlo zatím jedinkrát, a to když jsem malou v záchvatu zoufalství naprosto nevýchovně posadila před televizi a pustila jí reklamy. Pobryndala se jenom trochu, protože se hrozně smála při tý reklamě o Kájově záchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
25.4.10 22:07

Nádherně zpívá, dokonce i intonuje, odzpívá u písničky i dvě sloky :-)
Večer v posteli mi vždycky vypráví, co dělala celý den a kupodivu si vsechno pamatuje…fakt me udivuje, porad mam sklon si myslet, ze je to takovy zviratecko, vsak vite, a ono neni, je to sikulinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
25.4.10 22:07

Super, hned sem vložím seznam......spí celou noc 18-6,30, už několik dní se plazí dozadu, péruje na kolínkách a zbaští cca 250ml domácí zeleninky :palec:
Jinak všechny koukám, máte super šikovné děti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky