Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, můžete mi prosím poradit, chtěla bych si koupit nový sporťák, ale je to toho tolik že nevím co, mám vybraný x lander 2010 ale nejsem o něm úplně přesvědčená, znáte nějakou šikovnou značku kolem 6000 tis?? děkuju moc
ja koupila babypoint mark 3. Je lehoucky, pohodlny, jezdi dobre i po dlaz.kostkach. Kamoska ma ten xlander - zelenocernej - a je s nim spokojenej. Jen ta barva neni vyhra. Litaj ji tam brouci a musky
tak jsem pročítala tu diskuzi co mi tady poslala PetraZ byla to láskana první pohled, Mutsy urbanrider nádherý
ale do 6 tis neni. maji ho za 8. Mozna se najde na www.heureka.cz levnejsi
kde ho maji za osm??? stoji sportak aspon 13 …jen podvozek je za 9tis… ![]()
osm bych možná ještě dala sice se manža zblázní:-) doma mám icoo flying e i ze sportákem ale ten má kolečka tak do města po asfaltce, a kde homají za osm, já právě kukám na samý přes deset
urco je dobry bebecar stylo at do terenu viz ale to bude tech 9tis. ten mutsy je za 9 sotva podvozek
bebecar ma spoustu podvozku…AT = nafukovacky
Zuzko,
asi by bylo dobry napsat trochu vic, co od sportaku cekas…sedacka po/proti smeru…(asi ne, kdyz se ti libi xlander/ten je jenom po smeru)…vaha…skladnost…jine naroky…
asi bych se nejvic zamyslela nad tim, co mam doma a cim mi nevyhovuje, co bych chtela jinak…a k cene je dobry dodat, jestli chces novej, nebo beres i z druhy ruky ![]()
s tim uz se pak da neco delat…
koukala jsem na to icoo..to je asi vylozene mestskej kocar…chces ted neco vic do terenu ![]()
holky díky moc za radu, ale půjdu do toho mutsy urbanrider, ten mě fakt dostal
Já mám I´coo Platon- neměnila bych. Když máte sportovní sedačku, co takhle vyměnit podvozky?
Změna je taky dobrá, já už mám myslím těch kočárků 7
, ale I´coo je favorit a nedala bych jej. Mám starší verzi i s ruční brzdou.
to jsem původěn chtěla koupit si nový podvozek s gumovýma kolečkama ale ten stojí beztak desítku takže si koupím rovnou nový koč
I´coo jsou opravdu hodně drahé kočárky. Já jsem kupovala použitý a nelituju. Pokud ale chcete úplně nový, to je jiná.
Jinak mám ještě trojkolku Mutsy trans4mer ( teď se dělá Mutsy Transporter) a též velká spokojenost. Ale je to spíš pro větší dítko ( 1 rok), oceňuji lehkost(vynesu sama naložený do busu), prostorný koš, velmi dobrou manipulaci, projede všechno ( i terén, les).Koupila jsem ho použitý, mám už na druhé dítě a stále drží. Nemá polohování nohou,ale nám nechybělo.