Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já mám ve 30 taky malá prsa a věř mi že to není žádný handicap
přece život nestojí na velkých prsou ![]()
Já měla v patnácti nula nula nic a teď mám F. Koukni se na ženy v rodině, jak na tom jsou a dostaneš hrubý odhad toho, co by mohlo narůst tobě.
V 15 moje prsa prakticky neexistovala. Většině spolužaček jsem záviděla. No jenže s přibývajícím věkem ty jejich narostly do gigantických rozměrů a teď po 30 je hledají kdesi u pupíku
Já mám po dětech sice malý, ale celkem pevný 70D a jsem s nimi spokojená. Neboj, o prsou život není a navíc některým chlapům se líbí malá ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 15let. A mám pořád malá prsa. Kamarádka o 1 rok mladší je má o hodně větší. A já nevím co s tím. Budou mi ještě růst nebo ne? Já vážně nevím. A nechci abych měla malé pořád. Jelikož to nevypadá dobře
v 15 jsem neměla žádné snad, a pak najednou od 17 bum a mám 75E (nevím jestli se už vyznáš ve velikostech, ale na mou hubenou postavu jsou velké
) a víš co? raději bych brala ty menší prsa co jsem měla v 17 ![]()
@Janli píše:
Já měla v patnácti nula nula nic a teď mám F. Koukni se na ženy v rodině, jak na tom jsou a dostaneš hrubý odhad toho, co by mohlo narůst tobě.
No nevím teda…u nás všichni velká prsa jen já nic.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 15let. A mám pořád malá prsa. Kamarádka o 1 rok mladší je má o hodně větší. A já nevím co s tím. Budou mi ještě růst nebo ne? Já vážně nevím. A nechci abych měla malé pořád. Jelikož to nevypadá dobře
Zázrak už se asi nestane, ale trochu vyrůst můžou, záleží jak jsi celkové vyspělá, taky dědičnost, jestli tvoje maminka má malá prsa, tak těžko budeš mít velká. Prsa se často zvětší díky tloustnuti, proto ti hodně žen řekne, že v 15 měly nulky a ve 30 mají éčka, ale zapomenou zmínit, že važí o 30kg vic ![]()
Já mám malá prsa ve 40 ti
Každý nemůže mít všechno. Zas mám pěknej zadek a to taky každá nemá, ber to s humorem ![]()
Radši cvič, ať máš hezkej zadek a pak malý prsa žádný kluk řešit nebude. Mám taky dost malá prsa, než jsem si našla přítele, tak jsem měla strach, že mě nikdo nebude chtít, protože mám malý prsa. Přítel je dolňák, takže prsa ho absolutně neberou a vždycky, když mám takovou tu náladu, že bych chtěla větší, tak mi řekne, že stejně neví, co by s nima jako dělal
S tímhle nazorem jsem se setkala u hodně kluků, takže se tím netrap ![]()
@Anonymní píše:
Radši cvič, ať máš hezkej zadek a pak malý prsa žádný kluk řešit nebude. Mám taky dost malá prsa, než jsem si našla přítele, tak jsem měla strach, že mě nikdo nebude chtít, protože mám malý prsa. Přítel je dolňák, takže prsa ho absolutně neberou a vždycky, když mám takovou tu náladu, že bych chtěla větší, tak mi řekne, že stejně neví, co by s nima jako dělalS tímhle nazorem jsem se setkala u hodně kluků, takže se tím netrap
Já mám taky malý prsa, po prvním dítěti se mi dokonce ještě zmenšily
na tom svět nestojí. Aspon tě neboli záda když se netaháš s kilama hmoty navíc
@Anonymní píše:
Radši cvič, ať máš hezkej zadek a pak malý prsa žádný kluk řešit nebude. Mám taky dost malá prsa, než jsem si našla přítele, tak jsem měla strach, že mě nikdo nebude chtít, protože mám malý prsa. Přítel je dolňák, takže prsa ho absolutně neberou a vždycky, když mám takovou tu náladu, že bych chtěla větší, tak mi řekne, že stejně neví, co by s nima jako dělalS tímhle nazorem jsem se setkala u hodně kluků, takže se tím netrap
Muž s malým penisem je nemužný a vhodný k výměně. Stačí pročíst zdejší diskuze. ![]()
A stejně tak žena s malými prsy - je neženská a vhodná k poslání do oběhu. ![]()
@TrueIsFalse tak upřímně jsem si ve svém okolí nevšimla, že by kluci opouštěli pritelkyne kvůli malým prsům
ono totiž když je kluk na prsa, tak si podle toho i vybírá, prsa jdou narozdíl od penisu vidět na první pohled ![]()
@Janli píše:
Ale opravdu hodne hruby. My mame v rodine stredne velka prsa (rekneme C-E), maji je snad vsichni krome me. Ja mam A
. Ve veku zakladatelky jsem trpela podobnymi komplexy, az v dobe, kdy jsem zacala kojit, jsem zjistila, ze vetsi prsa nechci, narostla mi Ccka a i s temi jsem si pripadala, jak kdybych mela vepredu kravska vemena.