Koronavirus, strach, panika

Anonymní
27.1.20 14:17

Koronavirus, strach, panika

Zdravim vsechny.
Dnes jsem zjistila, ze je podezreni u pacienta z Cr, ktery se vratil z Ciny, ze by mohl byt nakazen. Je v nemocnici v Kromerizi, strasne me to vydesilo. A to hlave proto, ze od KM bydlim kousek.. mam strasny strach, aby se lidi nezblaznili a nezacli i vykupovat obchody, kdyby nahodou se nesmelo vychazet vubec ven atd.

Co si o tom myslite? Ja jsem proste z toho uplne v rozpacich :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1212
27.1.20 14:19

Zítra bude poslední den kdy ještě nakoupis, tak rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
27.1.20 14:22

Uz tu jedna diskuse o Koronavirusu je, podivej se tam… Jinak proboha neplas, mas vetsi pravdepodobnost, ze te srazi auto na ceste do toho obchodu…

• Citovat
  • Upravit
512
27.1.20 14:23
@Tejule píše:
Zítra bude poslední den kdy ještě nakoupis, tak rychle…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Paneboze to jsou zase hlody…lidi neni to nic horsiho nez klasicka chripka, na tu za ten mesic co se o tomhle viru vi umrelo mnohem vic lidi nez na tohle, jen se o tom nemluvi, protoze chripka je pro nas bezna nemoc uz…Tak prestante blbnout… :roll: a nedivejte se tolik na telku a nectete extra.cz :mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
27.1.20 14:24

Ano je tu diskuse „koronavirus, máte strach?“ tak tam nakoukni a přispívej raději tam, ať tu není deset stejných diskusí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.20 14:31

Z nemoci strach nemám, za měsíc se bude psát zase o něčem jiném. Z lidské blbosti strach mám, takže bych se vůbec nedivila, kdyby k všeobecné panice došlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.20 14:32

Mimochodem, tohle je článek z loňska, přibližně stejného období. Co následovalo? https://www.idnes.cz/…4_domaci_niv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
27.1.20 14:49

Prasečí chřipka, ptačí chřipka, nemoc šílených krav, ebola, koronavirus… Hlavně že novináři mají senzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
27.1.20 14:50

Dej si studenej obklad na hlavu a vypni televizi nova.. Jestli neco chytnes, tak spis nasi ceskou chripku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
27.1.20 14:55

Zajímavé jak ta média dokáží lidi zblbnout a vyvolat paniku :roll: tohle je další z těch mediálních senzací, kde je jeden pacient, který se nakazí v buhvijake pr*eli, měsíc budou lidi strašit a připravovat na apokalypsu a pak to vyšumí a nikdo si ani nevzpomene 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
27.1.20 15:04

@Tomkins @Kriss Tina @Pajka89 my jsme si teď vzpomněli, jak před pár lety byla v Brazílii? ta zika - rodily se děti s mikrocefalií, a pak ticho po pěšině, je to tam pořád? zmizelo to? bylo to vůbec pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
27.1.20 15:10

Zrovna se chystam jit do lekarny pro rousky, protoze mam planovanou operaci a potrebuju zustat zdrava, ale abych nevypadala jako hysterka, ze to je kvuli tomuhle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.1.20 15:16
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny.
Dnes jsem zjistila, ze je podezreni u pacienta z Cr, ktery se vratil z Ciny, ze by mohl byt nakazen. Je v nemocnici v Kromerizi, strasne me to vydesilo. A to hlave proto, ze od KM bydlim kousek.. mam strasny strach, aby se lidi nezblaznili a nezacli i vykupovat obchody, kdyby nahodou se nesmelo vychazet vubec ven atd.Co si o tom myslite? Ja jsem proste z toho uplne v rozpacich :roll:

Právě, proto musíte myslet dopředu a jít na ten nákup už teď. Nakoupit zásoby trvanlivých potravin minimálně na několik týdnů. Tak aspoň 2-3 plný vozíky jako minimum. Konzervy, jídlo v prášku a hodně balené vody, kdyby se zhroutily dodávky pitné vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.1.20 15:16

Holky uklidněte se, všechno je v nejlepším pořádku.

Jak uvedl dnes odpoledne na tiskové konferenci konané v protiatomovém krytu kroměřížské nemocnice její mluvčí, žádné nebezpečí nehrozí: „Personál plicního oddělení vyhodnotil situaci jako kritickou a jednal velmi pohotově. Hned jak se od pacienta dozvěděl podezření, poslal jej do čekárny a svolal krizovou schůzi všech členů oddělení. Po bleskovém konsiliu byl pacient odeslán na specializované oddělení do Uhreského Hradiště. Můžeme zároveň ubezpečit občany města Kroměříže, že žádná z našich sanitek není kontaminovaná, neboť v rámci karantény mu vrátný kroměřížské nemocnice půjčil dámské kolo zn. Favorit a svářečskou kuklu. Pacient je v průběhu jízdy monitorován. Naposledy byl spatřen pí. Boženou Kropáčkovou v okolí Otrokovic“. Mluvčí nemocnice rovněž dementoval zprávy, že konsilium trvalo tři hodiny, protože v kantýně došly lososové chlebíčky a zároveň uvedl, že ochranný oblek nosí do práce každý den, protože je trendy.

Zdroj: Fakenews, s. r. o.

(Pro jistotu to sem napíšu, nic takovýho nevyšlo, celý jsem si to vymyslel a nic z toho NENÍ PRAVDA :D )

Příspěvek upraven 27.01.20 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
27.1.20 15:18

@stinga taky sem si to vybavila jak se tu každá druhá těhule hroutila. A upřímně vůbec netuším jak to dopadlo, opadla senzace a ticho po pěšině a mě už pak ani nenapadlo pátrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí