Koronavirus, strach, panika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76891
27.1.20 15:19

@fera21 a jestli na tom kole dojede, tak je zdravý a konec paniky, může zas jet domů - údajně se vrátil na začátku ledna a byl v Šanghaji - tak v podstatě ani nakažený být nemůže - asi chce být zajímavý s rýmičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
27.1.20 15:25
@Anonymní píše:
Zdravim vsechny.
Dnes jsem zjistila, ze je podezreni u pacienta z Cr, ktery se vratil z Ciny, ze by mohl byt nakazen. Je v nemocnici v Kromerizi, strasne me to vydesilo. A to hlave proto, ze od KM bydlim kousek.. mam strasny strach, aby se lidi nezblaznili a nezacli i vykupovat obchody, kdyby nahodou se nesmelo vychazet vubec ven atd.Co si o tom myslite? Ja jsem proste z toho uplne v rozpacich :roll:

Myslím si hlavně to, že až jich bude víc, těch nemocných, že je nebude kam dávat…

Vždyt už ted je problém s normálníma pacientama a jak by toho přibývalo, stejně je budou muset nechávat doma v dom. oš., kdo na tom nebude špatně, kam by se to všechno skládalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
27.1.20 15:26
@TeSudička píše:
Zrovna se chystam jit do lekarny pro rousky, protoze mam planovanou operaci a potrebuju zustat zdrava, ale abych nevypadala jako hysterka, ze to je kvuli tomuhle :lol: :lol:

Koukám, že to hodně lidí zklame, ale ty roušky se nepoužívají kvůli tomu, abyste se nenakazili, nýbrž abyste nenakazili druhé… Eliminuje to prskání na druhé lidi, vám to nijak nepomůže… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.1.20 15:27

Ja už vážne nemám slov :nevim: prirodzený rešpekt je jedna vec, ale táto hystéria, ktorú niektorí predvádzajú, tak to je sila 8o Mimochodom, tiež sme mali v Bratislave minulý týždeň podozrenie na prvý prípad a ukludním ťa, život plynie úplne normálne ďalej😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
27.1.20 15:29
@listento píše:
Koukám, že to hodně lidí zklame, ale ty roušky se nepoužívají kvůli tomu, abyste se nenakazili, nýbrž abyste nenakazili druhé… Eliminuje to prskání na druhé lidi, vám to nijak nepomůže… :mavam:

To jsem sice taky slyšela, ale proč teda onkologičtí pacienti a lidi s imunodeficienci ty roušky nosí? Já nejsem rozhodně žádný plasan, že bych chodila po venku s rouškou kvůli koronaviru, ale tohle by mě zajímalo, jak to tedy je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
27.1.20 17:02

@dickys ono je jich víc druhů, ty lepší opravdu ochrání i toho nositele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.1.20 17:44

Delam u ditete, ktere ma mamku zrovna na navsteve doma ve Vietnamu. Priznavam, ze to neni prijemne a bojim se o ni, aby to cestou od nekoho nechytla. Ma se pristi tyden vracet sem domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
27.1.20 20:33
@Dragonsqueen píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Paneboze to jsou zase hlody…lidi neni to nic horsiho nez klasicka chripka, na tu za ten mesic co se o tomhle viru vi umrelo mnohem vic lidi nez na tohle, jen se o tom nemluvi, protoze chripka je pro nas bezna nemoc uz…Tak prestante blbnout… :roll: a nedivejte se tolik na telku a nectete extra.cz :mrgreen: :lol: :lol:

To byla ironie… 😂 Vtípek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 12:59

Já se teda přiznám, že mám taky hrozný strach, mám dvě malé děti. Navíc máme zaplacenou zálohu do Bulharska v srpnu. V březnu ji máme doplatit a přemýšlím o tom, že jí zruším, nechci své děti vystavovat nebezpečí, bůh ví, co se bude dít v létě… CO myslíte? Co by jste dělali?

• Citovat
  • Upravit
12651
28.1.20 13:08
@Anonymní píše:
Já se teda přiznám, že mám taky hrozný strach, mám dvě malé děti. Navíc máme zaplacenou zálohu do Bulharska v srpnu. V březnu ji máme doplatit a přemýšlím o tom, že jí zruším, nechci své děti vystavovat nebezpečí, bůh ví, co se bude dít v létě… CO myslíte? Co by jste dělali?

Nejhorší je smrt z vyděšení. Takže bych zaplatila dovolenou a těšila se na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí