Mám mít opravdu obavy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15234
8.10.23 12:04
@Adela2032 píše:
Zítra si mám volat o vysledky z krve, jestli se hcg zvyšuje a pokud ne, prý půjdu na výškrab

Drzim palce, at se zvysuje. A ano, HCG je v tuto chvili lepsi ukazatel nez UZ. Ale i kdyby se nezvysovalo, snazila bych se trvat na tom, aby se s vyskrabem jeste tyden pockalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
8.10.23 12:05

@Adela2032 cože? Hned na revizi? 8o Pokud je to tak jak píšeš, jsi 5+neco (vlastně i kdyby 6+ něco), tak bych vyměnila gynekologa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.10.23 12:09
@Bellamia píše:
@Adela2032 cože? Hned na revizi? 8o Pokud je to tak jak píšeš, jsi 5+neco (vlastně i kdyby 6+ něco), tak bych vyměnila gynekologa :roll:

Ano, to mi řekla víceméně hned, pokud to nevyjde, původně mi chtěla předepsat nějaké hormony na vývoj, ale prý je nechce zbytečně cpát, když to neví na 100% zda to těhotenství klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.10.23 12:11
@Janča6 píše:
Drzim palce, at se zvysuje. A ano, HCG je v tuto chvili lepsi ukazatel nez UZ. Ale i kdyby se nezvysovalo, snazila bych se trvat na tom, aby se s vyskrabem jeste tyden pockalo.

Děkuju moc, zkusím se s ní o tom ještě pobavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15234
8.10.23 12:11
@Adela2032 píše:
Ano, to mi řekla víceméně hned, pokud to nevyjde, původně mi chtěla předepsat nějaké hormony na vývoj, ale prý je nechce zbytečně cpát, když to neví na 100% zda to těhotenství klapne

Jake hormony na vyvoj? 8o Jako Utrogestan? Ten na vyvoj neni. Ale nejak me nenapada, jake hormony na vyvoj ti muze predepsat. Ma nejake divne reci, ta doktorka.

Příspěvek upraven 08.10.23 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.10.23 12:12
@Janča6 píše:
Jake hormony na vyvoj? 8o Jako Utrogestan? Ma nejake divne reci, ta doktorka.

Název si teď nepamatuji vůbec, byla jsem zrovna v takovém šoku, že si ani nevzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45812
8.10.23 12:16

Ale tehotenstvi se pocita od posledni menstruace. Takze v jakem jsi tydnu? Pokud podle posledni menstruace 7 plus neco a neni srdecni akce, uplne dobre to nevypada :nevim: Nicmene s revizi bych jeste pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.10.23 12:18
@veria píše:
Ale tehotenstvi se pocita od posledni menstruace. Takze v jakem jsi tydnu? Pokud podle posledni menstruace 7 plus neco a neni srdecni akce, uplne dobre to nevypada :nevim: Nicmene s revizi bych jeste pockala.

Podle poslední menstruace bych byla v 14.tt, měla jsem ji naposledy v červnu, proto od data oplodnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15234
8.10.23 12:23
@veria píše:

Pocitat stari tehotenstvi podle data posledni MS je znacne nepresne. I u pravidelneho cyklu muze byt skutecne stari uplne klidne +- 10 dni. A zakladatleka pravidleny cyklus nema.

Vzdy je presnejsi a vhodnejsi pocitat stari tehotenstvi podle data oplodneni (samozrejme plus 2 tydny). Jenze to casto zena nezna, takze do 1. screeningu se pocita s terminem dle posledni MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45812
8.10.23 12:36
@Adela2032 píše:
Podle poslední menstruace bych byla v 14.tt, měla jsem ji naposledy v červnu, proto od data oplodnění

Tak musis pocitat plus dva tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15299
8.10.23 12:38
@Adela2032 píše:

A pozitivní test si měla poprvé kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.10.23 12:40
@karkarka píše:
A pozitivní test si měla poprvé kdy?
tohle úterý co bylo, neměla jsem žádné příznaky jen šílené pnutí prsou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14887
8.10.23 12:52

Tohle je nevýhoda toho, když jdeš ke gynekologovi příliš brzo. Zbytečné stresy, nervy a vyšetření. 8. tt je pro první prohlídku naprosto dostačující a bývá už jasno, zda se embryo uchytilo a správně se vyvíjí. Ten týden až dva bych tomu teď ještě určitě dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15299
8.10.23 12:55
@Adela2032 píše:
tohle úterý co bylo, neměla jsem žádné příznaky jen šílené pnutí prsou

Tak to jsi šla zbytečně brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17