Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten 6. tt je podle data oplodneni, nebo podle posledni MS? Jinak doufat muzes vzdycky
Ale radeji se na to prilis neupinat.
@Janča6 podle data oplodnění, snažím se doufat ale strach je silnější😔
@Anonymní píše:
@Janča6 podle data oplodnění, snažím se doufat ale strach je silnější😔
Aha. No jeste bych tyden doufala. To uz jsi na konci 6. tt?
@Janča6 píše:
Aha. No jeste bych tyden doufala. To uz jsi na konci 6. tt?
Na začátku
Jestli jsi v 6tt (takže 5+) tak je na srdíčko opravdu brzy a musíš vyčkat 😊
Držím palce. Můj gynekolog bere na první ultrazvuk až 8., spíš 9. týden, kromě jiného aby se prý předešlo zbytečnému stresování se, kdyby nebylo pořádně vidět aktivitu srdce.
Tady tenhle týden hraje roli každý den a také kvalita ultrazvuku. Určitě bych neztrácela naději a zatím se zbytečně nestresovala. Vím, o čem mluvím.
@Bellamia píše:
Jestli jsi v 6tt (takže 5+) tak je na srdíčko opravdu brzy a musíš vyčkat 😊
To prave doktorka na me hned vybalila, ze nechce byt prorok spatnych zprav, ale ze si mysli, ze to spis nevyjde
@Samy píše:
Držím palce. Můj gynekolog bere na první ultrazvuk až 8., spíš 9. týden, kromě jiného aby se prý předešlo zbytečnému stresování se, kdyby nebylo pořádně vidět aktivitu srdce.
Dekuju moc, tak to moje gynekoložka radsi hned rekne spatnou zpravu, ma to jinak nastavene
@Nicole 1234 píše:
Tady tenhle týden hraje roli každý den a také kvalita ultrazvuku. Určitě bych neztrácela naději a zatím se zbytečně nestresovala. Vím, o čem mluvím.
To uz by me opravdu složilo, kdyby to i teď nevyšlo☹️
@Adela2032 píše:
Dekuju moc, tak to moje gynekoložka radsi hned rekne spatnou zpravu, ma to jinak nastavene
Jenze ted je jeste na spatbe zpravy brzo. To pripadne az tak za tyden nebo dva.
@Janča6 píše:
Jenze ted je jeste na spatbe zpravy brzo. To pripadne az tak za tyden nebo dva.
Zítra si mám volat o vysledky z krve, jestli se hcg zvyšuje a pokud ne, prý půjdu na výškrab
Krásný den přeji
Jdu na vás s dotazem nebo spíše s názorem.
Před půl rokem jsem otěhotněla, byla jsem na začátku 6tt a bohužel jsem samovolně potratila. Aktuálně jsem také v 6tt a na kontrolách mi gynekoložka nepřinesla dobré zprávy, plod se krásně uchytil ale prý se ji to nelíbí, nevidí srdeční aktivitu, několikrát mi brala krev a prý se uvidí až podle výsledků. Tak nevím zdali doufat že by se stal zázrak nebo se smířit a tím, že to i na další pokus nevyšlo.
Příspěvek upraven 08.10.23 v 14:14