Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Podváděl mě, nevážil si nás…řekla bych, že se trošku asi změnil a samozřejmě si uvědomil o co přišel, ale bojím se, že to sklouzne do stejných kolejí…
a ještě, co mě rozčiluje, jsou jeho otázky typu- líbala jsi se s někym, spala jsi s někym, kde jsi, s kým, kam jdeš apod…což je na denním pořádku
důvodů rozchodu je víc…určitě to, že jsme spolu nespali, nevěry, zkoušel to i na moje kámošky, s ničím mi nepomohl a poslední kapkou bylo, že nepřišel 3 dny po fotbalovým turnaji domů a když se pak objevil, začal mi vyprávět kolik dál gólů, tak to už bylo i na mě moc
Tak já nevím, ale neodpověděla sis tímhle sama? Jestli se „změnil“, tak na jak dlouho? A když se k němu vrátíš, najdeš pak odvahu ho znova opustit, když se bude situace opakovat? A co syn? Řekla bych, že případný návrat a po čase znova rozchod s ním pěkně zamává… Já osobně bych do toho nešla…
Ja nevim, mozna jsem tak debilni, ze potrebuju ještě nakej kopanec, abych se opravdu ujistila, ze vracet se je kravina nebo ja fakt nevim… ![]()
Jeď na hory…užij si to…a uvidíš…dej na intuici, ne na splašený hormony…
Jj, díky…pojedu na hory, uvidim, treba tam nebudu moct bejt ani do vecera ![]()
nak to dopadne, snad uz ![]()
Ja ti nevim, syn k nemu nerad chodi? proc? zrejme tam neco nehraje..nevernik a zarlivec- no ty miluju nejvic
osobne bych nejela ani na ten vikend.Dle Meho chce mit jen zase ofukovanou domacnost a teplym jidlem a vypranyma trenkama.
Rozvaz si to dobre. myslim, ze muzes potkat i lepsi partnery ![]()
@Anonymní píše:
Ja nevim, mozna jsem tak debilni, ze potrebuju ještě nakej kopanec, abych se opravdu ujistila, ze vracet se je kravina nebo ja fakt nevim…
No však pokud se vrátíte k němu, tak ten kopanec od něj schytáte zas ![]()
@Anonymní píše:
Je to těžký, vim, že ho to položilo, protože si mnou byl opravdu hrozně moc jistej a nikdy by ho nenapadlo, že se sbalím a odejdu…měl z toho i zdravotní problémy, několikrát si volal záchranku a já ho vezla na pohotovost, tlak třeba 190/140
nevim, jestli by to mohlo být jenom tou pohodlností, za ten rok se musel naučit žít sám a nouzi o partnerky by určitě neměl nebo nemá
mám ho ráda i přes to všecko, co mi udělal, ale zamilovanost by asi musela nějaká zase přijít…za ten rok jsem poznala spousty chlapů, ale všecko to chce jenom sex a nazdar, tak si prave rikam, jestli ten můj není ještě,,nejlepší,,
zas vím, že by nás nikdy neopustil kvůli někomu, byly to prostě takový úlety, ale to se špatně vysvětluje, to má hlubší podtext
do půl roku ten vztah bude tam, kde byl před rozchodem…
Nejela bych nikam na hory, jelikož to použije proti Tobě u rozvodu, když se rozvádět nechce a uvede u stání, že trávíte spolu víkendy jako rodina, tak máš po rozvodu, na tohle POZOR.
Jestli má vysoký tlak, jsou na to lékaři a léky, když dříve š..kal jinde, tak měl tlak normální, takže bych na tyhle jeho citovky nereagovala a řekla bych mu, aby si zvyknul, že je ENDE. On ted bude dělat hééérečku, citovky přes děti, to tihle zhrzení dělají velice s oblibou a umí dost slušně manipulovat.
Já bych to nechala dojet do konce, ať si drbe hlavu a po rozvodu jestli s ním někam zajdeš nebo ne
bude jen Tvé svobodné rozhodnutí, ale přála bych Ti, aby jsi chodila s někým, kdo si Tě bude vážit a né s někým, kdo si Tě „héérecky váží jen proto, že se pod ním prolomila ledová kra“.
Buď svá a neházej svou hrdost pryč kvůli někomu, kdo by mě nestál ani za to s ním jít vysypat odpadkový koš. ![]()
Prosim anonym.
Pred xy mesici jsem poznala muze, byl zadany a mezi nami probehl nejaky ten flirt - rekla jsem muze jestli ma o neco vic zajem at si nejdriv vyresi svou situaci, ze se s nim do niceho poustez nebudu dokud bude zadany. Zeptal se me jestli ho miluju- trochu mi to prislo, ze se boji byt sam a nebude svou pritelkyni opustet dokud u me nebude mit jistotu. Neodpovedela jsem mu. na 3,5 mesice se odmlcel a byli jsme bez kontaktu. Ted se ozval abychom sli na kafe a ze ai svou situaci vyresil. Jenze me se to za tu dobu dost rozlezelo a vlastne jsem si na nej poradne ani nevzpomnela. Citim z nej nejakee vlastnosti, ktery mel muj byvaly pritel a na kterych nas vztah zkrachoval. Je urcite dominantni ve vztahu, jesitny nedokaze davat na jevo sve city, myslim, ze ma obcas sklony partnerku trochu „ponizit“…
Urcite ma i spoustu dobrych vlastnosti, ma slusnou praci, je sobestatcny, ma vlastni byt…
Ale co s tim ted? Obnovily byste kontakt?
@Anonymní píše:
Prosim anonym.Pred xy mesici jsem poznala muze, byl zadany a mezi nami probehl nejaky ten flirt - rekla jsem muze jestli ma o neco vic zajem at si nejdriv vyresi svou situaci, ze se s nim do niceho poustez nebudu dokud bude zadany. Zeptal se me jestli ho miluju- trochu mi to prislo, ze se boji byt sam a nebude svou pritelkyni opustet dokud u me nebude mit jistotu. Neodpovedela jsem mu. na 3,5 mesice se odmlcel a byli jsme bez kontaktu. Ted se ozval abychom sli na kafe a ze ai svou situaci vyresil. Jenze me se to za tu dobu dost rozlezelo a vlastne jsem si na nej poradne ani nevzpomnela. Citim z nej nejakee vlastnosti, ktery mel muj byvaly pritel a na kterych nas vztah zkrachoval. Je urcite dominantni ve vztahu, jesitny nedokaze davat na jevo sve city, myslim, ze ma obcas sklony partnerku trochu „ponizit“…
Urcite ma i spoustu dobrych vlastnosti, ma slusnou praci, je sobestatcny, ma vlastni byt…
Ne, vykašlala bych se na to. Dej na svou intuici, říká se, že my ženské umíme vycítit, že něco není ok, pokud ti v hlavě bliká výstražné světlo, jdi od toho. To, že má slušnou práci, byt a je soběstačný z něj nedělá nikoho výjimečného, to by mělo být u chlapa celkem běžné ![]()
@Anonymní píše:
Prosim anonym.Pred xy mesici jsem poznala muze, byl zadany a mezi nami probehl nejaky ten flirt - rekla jsem muze jestli ma o neco vic zajem at si nejdriv vyresi svou situaci, ze se s nim do niceho poustez nebudu dokud bude zadany. Zeptal se me jestli ho miluju- trochu mi to prislo, ze se boji byt sam a nebude svou pritelkyni opustet dokud u me nebude mit jistotu. Neodpovedela jsem mu. na 3,5 mesice se odmlcel a byli jsme bez kontaktu. Ted se ozval abychom sli na kafe a ze ai svou situaci vyresil. Jenze me se to za tu dobu dost rozlezelo a vlastne jsem si na nej poradne ani nevzpomnela. Citim z nej nejakee vlastnosti, ktery mel muj byvaly pritel a na kterych nas vztah zkrachoval. Je urcite dominantni ve vztahu, jesitny nedokaze davat na jevo sve city, myslim, ze ma obcas sklony partnerku trochu „ponizit“…
Vubec. Sama sis odpovedela
ani sis na nej nevzpomnela? Tak to nebude tak „hot love“. ![]()
Navic.. Pokud podvadel svou byvalou pritelkyni s Tebou, bude Tebe podvadet s jinou.
Vykasli se na nej a zadny kafe, vecere ani nic jinyho ![]()
Ahoj. Seznámila jsem se s klukem. Byli jsme spolu na první schůzce. A od Té doby mi píše, že se mi líbí, že má o mě zájem. Pochopila bych, kdyby to napsal jednou, ale on to píše každou konverzaci. Už jsem mu napsala, že jsem ráda, že to tak vidí, ale on to píše znova a znova. Docela mi to vadí. Každá zpráva mám o Tebe zájem, líbíš se mi, chtěl bych s Tebou chodit. Po první schůzce si mě hned přidal na fb od vztahu. Napsala jsem mu na to, že s ním ve vztahu nejsem. Úplně mě tím odradil jít na další schůzku. Dále, že o mě řekl mamince a že bych se jí prý líbila říkala jeho mamka. Já jsem taky řekla o něm mamce, ale jen že s ním jdu ven, aby věděla, kdyby náhodou. Přeci jen ho neznám osobně. Pořád na mě naléhá jesti budeme partneři a na to mu napíšu, že po první schůzce nemůžu nic nikomu slíbit. VELMI MĚ DOSTALA VĚTA, ŽE JE V NEMOCNICI A ŽE MĚL SKOLABOVAT A UMŘÍT. Mě je 30. A jemu 36 let. Nikdy neměl partnerku. Děkuji za názory. Popravdě mě ta jeho urputnost odradila a na další schůzku se mi nechce.
@Anonymní píše:
Ahoj. Seznámila jsem se s klukem. Byli jsme spolu na první schůzce. A od Té doby mi píše, že se mi líbí, že má o mě zájem. Pochopila bych, kdyby to napsal jednou, ale on to píše každou konverzaci. Už jsem mu napsala, že jsem ráda, že to tak vidí, ale on to píše znova a znova. Docela mi to vadí. Každá zpráva mám o Tebe zájem, líbíš se mi, chtěl bych s Tebou chodit. Po první schůzce si mě hned přidal na fb od vztahu. Napsala jsem mu na to, že s ním ve vztahu nejsem. Úplně mě tím odradil jít na další schůzku. Dále, že o mě řekl mamince a že bych se jí prý líbila říkala jeho mamka. Já jsem taky řekla o něm mamce, ale jen že s ním jdu ven, aby věděla, kdyby náhodou. Přeci jen ho neznám osobně. Pořád na mě naléhá jesti budeme partneři a na to mu napíšu, že po první schůzce nemůžu nic nikomu slíbit. VELMI MĚ DOSTALA VĚTA, ŽE JE V NEMOCNICI A ŽE MĚL SKOLABOVAT A UMŘÍT. Mě je 30. A jemu 36 let. Nikdy neměl partnerku. Děkuji za názory. Popravdě mě ta jeho urputnost odradila a na další schůzku se mi nechce.
To bude naky psycho urco
Je to těžký, vim, že ho to položilo, protože si mnou byl opravdu hrozně moc jistej a nikdy by ho nenapadlo, že se sbalím a odejdu…měl z toho i zdravotní problémy, několikrát si volal záchranku a já ho vezla na pohotovost, tlak třeba 190/140

nevim, jestli by to mohlo být jenom tou pohodlností, za ten rok se musel naučit žít sám a nouzi o partnerky by určitě neměl nebo nemá
mám ho ráda i přes to všecko, co mi udělal, ale zamilovanost by asi musela nějaká zase přijít…za ten rok jsem poznala spousty chlapů, ale všecko to chce jenom sex a nazdar, tak si prave rikam, jestli ten můj není ještě,,nejlepší,,
zas vím, že by nás nikdy neopustil kvůli někomu, byly to prostě takový úlety, ale to se špatně vysvětluje, to má hlubší podtext