Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Seznámila jsem se s klukem. Byli jsme spolu na první schůzce. A od Té doby mi píše, že se mi líbí, že má o mě zájem. Pochopila bych, kdyby to napsal jednou, ale on to píše každou konverzaci. Už jsem mu napsala, že jsem ráda, že to tak vidí, ale on to píše znova a znova. Docela mi to vadí. Každá zpráva mám o Tebe zájem, líbíš se mi, chtěl bych s Tebou chodit. Po první schůzce si mě hned přidal na fb od vztahu. Napsala jsem mu na to, že s ním ve vztahu nejsem. Úplně mě tím odradil jít na další schůzku. Dále, že o mě řekl mamince a že bych se jí prý líbila říkala jeho mamka. Já jsem taky řekla o něm mamce, ale jen že s ním jdu ven, aby věděla, kdyby náhodou. Přeci jen ho neznám osobně. Pořád na mě naléhá jesti budeme partneři a na to mu napíšu, že po první schůzce nemůžu nic nikomu slíbit. VELMI MĚ DOSTALA VĚTA, ŽE JE V NEMOCNICI A ŽE MĚL SKOLABOVAT A UMŘÍT. Mě je 30. A jemu 36 let. Nikdy neměl partnerku. Děkuji za názory. Popravdě mě ta jeho urputnost odradila a na další schůzku se mi nechce.
To bude naky psycho urco
Já vím… Píšeš mi to pořád. Víš mě jen nejde do hlavy, jak mě můžeš mít rád, když jsi mě viděl jednou
Já vím… Píšeš mi to pořád. Víš mě jen nejde do hlavy, jak mě můžeš mít rád, když jsi mě viděl jednou
promin mel jsem zkolabovat a umrit. TAHLE VĚTA MĚ NEJVÍC ZARAZILA…
Tak nevím, co mám dělat…
Zakladatelka - taky si myslím, že nebude v pořádku a něco uvnitř mi říká ať na další schůzku nechodím…
Zakladatelka - moc by chtěl partnerku, proto jí asi z těch důvodů nemá, jak jsem uvedla.
Zakladatelka - jo, je jen jsem se chtěla ujistit. Díky za rady. Moc by chtěl partnerku az to přehání.
@Anonymní píše:
Ahoj. Seznámila jsem se s klukem. Byli jsme spolu na první schůzce. A od Té doby mi píše, že se mi líbí, že má o mě zájem. Pochopila bych, kdyby to napsal jednou, ale on to píše každou konverzaci. Už jsem mu napsala, že jsem ráda, že to tak vidí, ale on to píše znova a znova. Docela mi to vadí. Každá zpráva mám o Tebe zájem, líbíš se mi, chtěl bych s Tebou chodit. Po první schůzce si mě hned přidal na fb od vztahu. Napsala jsem mu na to, že s ním ve vztahu nejsem. Úplně mě tím odradil jít na další schůzku. Dále, že o mě řekl mamince a že bych se jí prý líbila říkala jeho mamka. Já jsem taky řekla o něm mamce, ale jen že s ním jdu ven, aby věděla, kdyby náhodou. Přeci jen ho neznám osobně. Pořád na mě naléhá jesti budeme partneři a na to mu napíšu, že po první schůzce nemůžu nic nikomu slíbit. VELMI MĚ DOSTALA VĚTA, ŽE JE V NEMOCNICI A ŽE MĚL SKOLABOVAT A UMŘÍT. Mě je 30. A jemu 36 let. Nikdy neměl partnerku. Děkuji za názory. Popravdě mě ta jeho urputnost odradila a na další schůzku se mi nechce.
Taky by mě to odradilo. Vymluvila bych se, že jsem potkala někoho jiného.
Je to magor, sorry, ale do toho bych fakt nešla. Nakonec to bude ten co psychicky terorizuje…
@Anonymní píše:
Utíkej, co ti nohy stačí. Myslím, že se z něj vyklube závislá osobnost na partnerce, bude z něj klíště a bude tě citově vydírat. Při každé =příležitosti náznaku rozchodu ti bude vyhrožovat sebevraždou, mám na to čuch. Radši buď sama, než tohle.
Už po první schůzce takový nátlak, citové vydírání? Nohy na ramena a pryč. Jemu na rovinu řekni/napiš, že ho nechceš.
Kluka je mi lito, evidentne neni v poradku. Nicmene to nic nemeni na tom, ze bych se mu vyhybala obloukem.
@Judithkaj píše:
Napsala bych mu, že chodíš s někým jiným a vůbec nechápeš, jak si mohl myslet, že budete chodit spolu. Že máš stálého partnera. Tím ho myslím odradis a mohl by dát pokoj.
Nebo mozna spis ze ses vratila k bejvalemu, ze se kvuli Tobe prestehoval z ciziny nebo tak neco. At nema pocit, ze sis s nim hrala a hned vidi, ze je to mezi vama „vazny“.
Napiš mu to na rovinu. Že to vnímáš jako nátlak a že z toho důvodu nechceš dál pokračovat. To je podle mě lepší než nějaký výmluvy. Kdyby mu to někdo řekl dřív, možná by se dnes už tak nechoval.
Nic si nevymýšlej a normálně mu to řekni/napiš. Že se ti tohle vůbec nelíbí a přijde ti to divný. Jestli neměl dlouho partnerku, tak v tom holt neumí chodit a myslí si, že si tě tím získá. Ber to jako dobrý skutek, že ho poučíš, že takhle se s holkama nejedná (a jako bohus mu dej návod, jak na to). Třeba díky Tobě v dalším „snažení“ u někoho jiného uspěje
.